Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 - סליל הצתה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי נורית אזהרה על תקלה במנוע (הכתומה) , היא נדלקה לי 3 פעמים במשך החודשים האחרונים ונעלמה בבוקר שלמחרת

הלכתי היום למוסך פיגו מורשה על מנת להתחבר למחשב המרכזי

ברישום תקלות נאמר לי שמדובר בסליל הצתה (משהו עם כוהל)

והמכונאי אמר שהרכב יכול להיתקע אם לא מחליפים

להחליף אותו במוסך המרכזי זה כ 900 ש"ח לפני עבודה (סליל הצתה בצורת חנוכיה למי שמבין)

הלכתי לחשמלאי נוסף ולעוד חנות שמתעסקת בחלפים , הם בכלל אמרו לי שאם הנורה נדלקה ונכבתה מיד אחרי אולי זה בעיה רגעית ולא רצינית כמו הצטברות פיח

ופשוט שאני אשים תוסף לדלק K44 או משהו כזה וזה אמור לפתור את הבעיה

מישהו נתקל בבעיה דומה פעם ויכול לומר את דעתו ?

פורסם

אני מציע לך לא להקשיב ליועצים מכל מיני סוגים..אם נדפק הכוהל תחליף,כל הסיפור 900ש"ח ותהיה שקט,עדיף על להיתקע באמצע הכביש.

פורסם

44K , פיח, וכל אלה, נושאים חשובים. אולם, התקלה שלך אינה קשורה באלה.

יש להחליף סליל הצתה לפי המלצת המוסך, ואולם, קבע איתם הסכם שיוחזר החלק וינתן החזר כספי, באם התקלה לא תפתר. לעניין מחיר העבודה, אין מקום לבקש החזר, שכן, יהיה זה חלק מתשלום המשך דיאגנוסטיקה.

זאת, אם הם אכן יסכימו לסידור כזה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...