Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בבחירת משפחתית גדולה-מנהלים

idan10
שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שבת שלום לכולם!

הרכבים הם:

1.‏ הונדה אקורד 2001 הדגם האנגלי 1800 סמ"ק.

2.‏ הונדה אקורד 2003.

3.‏ סיטרואן c5‎‏ ‏04-05 צורה חדשה או ישנה.

4.‏ פורד מונדיאו 04.

5.‏ פיג'ו 406 03-04.

6.‏ מאזדה 6 03-04.

אני יודע שיש הבדלים במחירים אבל אנא בואו נתמקד ברכבים הנ"ל ואם יש עוד רכבים בסטנדרט של אלו, שלא הזכרתי אשמח אם תיידעו אותי.

אז ככה, מה אני דורש מהרכב לפי סדר עדיפות:

1.‏ חיסכון בצריכת דלק. רוב הנסיעות בין עירוניות ואני נוסע רגוע.

2. אמינות .

3.‏ שילוב מנוע, גיר, ביצועים. אני לא אדם שמשתולל אבל אשמח שיהיה לי במידת הצורך ביצועים טובים מהרכב.

4.‏ חלל נוסעים מרווח ותא מטען גדול.

5.‏ נוחות ופינוק מהרכב ומהנהיגה.

בלי שום קשר לפרמטרים שהזכרתי, אם יש לכם עוד משהו להוסיץ מניסיונכם האישי אז אשמח לשמוע.

בנוסף אציין שקראתי הרבה מבחני רכב רגילים והשוואתיים של המכוניות הללו וזה רק גרם לי לבלבול.

מודה לכם מראש על האירגון והסדר בדברים.

בברכה,

עידן בשור.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת היא שבאמת שבמחירים אתה מאוד מפוזר בין 40K ל80 ומעלה.ביצועים לדעתי תקבל מכל הדגמים האלה,כמו גם הנוחות.חיסכון בדלק זה לא משהדגמים האלה מצטיינים בהם ולבסוף בגלל האמינות ושנתון גבוה הייתי הולך על הונדה אקורד 2003 או מזדה 6 03-04.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דיי אוהב את האקורד ומחפש אחת שמורה וזה דיי קשה.

גם המאזדה קוסמת לי אבל אני פשוט לא אוהב ולא מתחבר לעיצוב החיצוני והפנימי המוחצן שלה.

אני רוצה לציין גם שאני פוזל לכיוון הC5 המרחב הפנימי והשיוט מהנסיעה פשוט קוסמים לי, אבל לא מתחבר לצורה הישנה ולכבדות המורגשת שלה. האם זה כך גם ב406?

לאף אחד מהרכבים שציינתי אין גיר חמישה הילוכים נכון?

מה לגבי וולוו S60 2001 הגרסה עם ה170 כ"ס היא מגיעה עם גיר של חמישה הילוכים נכון?

והניסאן פרימה?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה406 יותר רכה מה c5 שלפני המתיחת פנים.פחות מרווחת.תנסה

עכשיו גם נשאלת השאלה איזה מנוע עדיף ב406? ה1800 או ה2000 סמ"ק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה להוסיף עוד רכב לרשימה- אופל וקטרה שנתון 2003 ומעלה (צורה חדשה)

איך הרכב הזה האם מישהו מכיר אותו ויש לו ניסיון עליו.

אני רק יודע שהשוק שלו לא משהו, אבל זה נראה רכב מיוחד ששונה בהחלט משאר המועמדות שהזכרתי בפתיחת השרשור, אשמח לקבל מידע ממישהו שמכיר רכב זה לעומק....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...