Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות מגבר לרכב:

אני מתלבט בין MAC AUDIO ZX 4500 שהוא 125RMSX4

לבין JBL GTO75.4 שהוא 104RMSX4

מה עדיף? תודה

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

הג'יי בי אל עדיף על המאק, בכל יום, בכל מצב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בהחלט ה JBL עדיף יותר.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אני הייתי מציע שבתחום המחירים האלה, תבדוק גם את ה HERTZ EP4 .

מגבר מצויין עם טכנולוגיה יותר חדשה מה MAC וה JBL .

דגם ה 380W שלהם מוציא סאונד נקי וחזק ,שלא יבייש אף סט רמקולים וסאב .[מנסיון אישי]

לי זה בהחלט מספיק בשלב זה ,ואל תסתכל על מספרים 125W ,100W ,או 300W.

שמע סיפור קטן: יום אחד הייתי אצל 1 המתקינים ,ובא בחור צעיר רצה לקנות מערכת קומפלט לאוטו.

התחלתי לדבר איתו והבנתי מהשיחה שהוא לא יודע מה הוא רוצה, מה שכן שיהיה חזק ואכותי זה הכי חשוב לבחור.

הכנסתי אותו לאוטו ואמרתי לו בוא תשמע אולי ימצא חן בעיניך תקבל פרופורציות, לגביי מספרים וכמות עוצמה של מגבר.

לאחר השמעה של כמה דקות שאלתי את הבחור , מה עוצמת המגבר לדעתו פלוס מינוס , הוא זרק 900W/ 800.

אמרתי נכון רק תחלק ב 2 ותוריד עוד קצת , מה שאומר פחות להסתכל על מספרים ויותר להסתמך על האוזן.

כמובן גם תלוי בקומפוננטים שיש ובאיכות החיווט וכו'..

בהצלחה עם ההחלטה מקווה שעזרתי קצת.

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

• תוכן חדש...