Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

אני מתגורר בבניין משותף בו לאחרונה, החליט וועד הבית להקטין חניה אחת לחצי והוסיף קיר תומך מאחור.:?

שאלתי היא,האם זה חוקי לבנות קיר בחניה משותפת ללא אישור של הדיירים ובכללי זה חוקי מבחינת העיריה?

ולמי ניתן לפנות לגבי זה אם מישהו יודע?

תודה על התשובות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

צריך אישור של (רוב) הדיירים, והיה צריך לעשות גם אספת דיירים קודם לכן שתסביר את הצורך בבניית הקיר.

ובאמת, לשם מה בנו את הקיר?

קיר תומך עדיין לא מקטין חנייה בחצי, מה הקיר בה לתמוך?

פורסם

בנו את הקיר במקום המעקה בגלל שהוא נפל רוב הזמן :roll: והוסיפו לחניה חצי מדרכה כמו ברחוב.

פורסם

האם דברת עם הוועד?, אם כן האם הם נתנו לך הסבר למעשיהם?

לוועד אין טאבו לעשות בבנין וברכוש המשותף כהוות נפשו, כאמור הם היו צריכים לעשות אספת דיירים להשיג רוב ואז ורק אז לבצע את השינוי כפי שתארת.

לדעתי, ההתנהגות של הוועד היא בריונית, לא ייתכן שהם ינהגו בכסף הציבור (כלל הדיירים) כרצונם.

עכשיו השאלה היא, עד כמה אתה מעוניין ללכת עם הסיפור הזה.

אני הייתי אוסף רוב של חתימות מכלל הדיירים שמתנגדים לקיר כפי שהוא כיום, ובמצב של מצוקת חנייה כפי שיש באיזורים רבים, אני מאמין שלא ייקשה עליך להשיג רוב זה.

ואז הייתי דורש מהוועד לתקן את המצב ולהחזירו לקדמותו, וכאשר המימון יבוא מכיסם הפרטי, כולל החזרת הכסף שהוציא מהקופה על בניית הקיר.

פורסם

תודה סנדק :-) הוועד לא מוכן להקשיב לגבי הקיר הוא לא מוכן להרוס אותו, וגם לשאר הדיירים לא ממש אכפת.:|

האם מחלקת ההנדסה בעיריה אולי תעזור במקרה הזה?

פורסם

בניית קיר דורשת רישיון

פנה לעיריה בתלונה בכתב ותן לעינינים להתגלגל. אל תחכה לפיתרון קסם כעבור יומיים - זה תהליך שלוקרח חודשים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קצת קשה להבין את סיטואציה המדוברת. תוכל להעלות תמונה?

בכל מקרה הועד לא רשאי לבצע שום שינוי מבני ברכוש ציבורי ללא הרוב המתאים.

פורסם

בלי קשר לרוב, אסור לבצע בניית קיר תומך / גדר ללא הוצאת היתר בניה ברשות המקומית.

כמו כן ישנו תקן למספר מקומות חניה, וייתכן שביטולה של חניה אחת אסור (אם מספר החניות המקורי היה המינימיום הנדרש).

של מי החניה שבוטלה ? האם היא רשומה לאחת הדירות ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה על התשובות אני אנסה לפנות לעיריה תמונות לצערי כרגע לא אפשרי בגלל מצלמה מקולקלת.:-)

רז-לגבי החניה הזאת והשאר לא יודע אם זה רשום לאחת הדירות.

פורסם
תודה על התשובות אני אנסה לפנות לעיריה תמונות לצערי כרגע לא אפשרי בגלל מצלמה מקולקלת.:-)

רז-לגבי החניה הזאת והשאר לא יודע אם זה רשום לאחת הדירות.

תדע לך שאם תפנה לעירייה, אם יתחילו לחפש כל מיני דברים לא חוקיים בבניין ועשו לכם את המוות,

זה מה שקרה בבניין שבו ממקום העסק שלי, הגיע איזה דייר חדש ועשה בעיות עם הזבל (יש עסקים שזורקים קרטונים),

בכל מקרה הוא הזמין את העירייה ונהיה יותר בלאגן מזה, הוא גם מקבל כל הזמן דוחות על הרכב שלו שנטוש (רכב מושבת) מחוץ לבניין, וגם העסקים מקבלים כל יום דוחות על כל מיני שטויות,

בקיצר, ממליץ לך על זה בתור אפשרות אחרונה.

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...