Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת Emule בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי איזה קובץ מאוד גדול שהיה ממש על סף סיום, בערך 95%, וכנראה בטעות מחקתי אותו מרשימת ההורדות בתוכנה.

הבעיה היא שאני לא זוכר איזה קובץ זה היה כך שאני לא יכול לנסות להוריד אותו שוב.

האם יש דרך לשחזר את ההורדה, ועוד מהמקום שבו היא הופסקה?

יש לציין שלא מחקתי שום קובץ, פשוט בטעות סימנתי אותו בדף ההורדות ובקליק ימני לחצתי על "ביטול" והוא נמחק מדף ההורדות.

למישהו יש הצעות?

תודה!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

כן, אני מכיר את הפורום הנ"ל. שנים עד שמישהו יעזור לך שם...

לא משנה, חשבתי שאולי מישהו כאן יידע.

תודה בכל מקרה!

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

פשוט זה בילתי אפשרי (כפי שזה נראה)

אבל אף אחד לא רוצה לרשום לך את זה שמא הוא טועה וזה כן אפשרי

ואגב שעושים ביטול זה שואל גם R U SURE

אז זה לא בטעות לחצת זה היית בטוח שלחצת 8)

תוריד מחדש

קרה לי גם פעם עם משהו שלקח לי כמה חודשים להגיע אליו כי היה את זה רק לבנאדם מת אחד או משהו כזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את פעולת המחיקה לא ביצעתי בטעות - אכן מחקתי משהו שרציתי שיימחק. הטעות הייתה שבלי לשים לב גם אותו קובץ ענק היה מסומן (סימנתי כמה קבצים באמצעות ctrl....)

פורסם

אני השתמשתי פעם בתוכנה שנקראת MetMedic, שיכולה לשחזר קבצי מידע של אימיול

הנה הלינק: http://p2p.vsesuki.com/metmedic.exe

בעיקרון כל קובץ ברשימת ההורדות מיוצג בספרייה TEMP ע"י שני קבצים: XXX.part ו XXX.part.met

PART זה הקובץ עצמו והגודל שלו זה כמו ההורדה הסופית, וMET זה מידע על הקובץ, בגודל כמה KB.

בעיקרון כדי לשחזר את ההורדה אתה צריך את הקובץ PART ואת הMET אתה יכול לשחזר ע"י התוכנה.

אני לא יודע איך זה עובד אצלך - יכול להיות שהקובץ לא נמחק והוא עדיין בתיקיית TEMP,

מה שאתה צריך לעשות - תבדוק בתוכנה בעמודה של רשימת ההורדות שלך אם מופיע שם הקובץ שאתה מחפש, ע"י שלילת כל הקבצים האחרים. אם הוא מופיע - זכית :wink:

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

את האמת אם תשחזר עם תוכנת שיחזור רגילה את הקבצי

XXX.PART

XXX.part.met

ותציב אותם חזרה בסיפריה

\eMule\Temp

ותאתחל את האימיול אז ההורדה תשתחזר לך

הקובץ PART אמור להיות בעל הנפח הגדול (כמו בערך הנפח שאמור להיות אותו קובץ שהורדת)

אז בתוכנת שחזור תחפש את מספר הקובץ במקום ה XXX שמתאים לגודל אותו קובץ שמחקת

בכל אם תמצא קובץ כזה אז כדי להסיר את הספק אתה יכול לראות PREVIEW שלו ע'י כך שתפתח אותו אם התוכנה שהוא אמור להיפתח בה למרות שהוא עם סיומת PART

כלומר אם זה היה סרט אז עם קליק ימני תפתח במדיה פלייר או אם זה היה RAR אז עם WINRAR וכו'

פורסם

אם הוא ביטל את ההורדה אז קובץ הpart נמחק באותו הרגע. אולי תוכנת undelete תוכל לעזור, לא בטוח.

יש קובץ בשם canceled.met בתיקיית config שמכיל את כל ההורדות שבוטלו. הבעיה היא שמדובר בקובץ בינארי ולא טקסטואלי, וכנראה שתצטרך לחפור קצת בגוגל אם תרצה לגלות איך לפענח אותו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לעשות יותר פשוט

אם זה היה פורנאו

פשוט תגיד מה השם שלו ויכול להיות שיש לי אותו בין מאות הג'יגות שלי ואני יעלה לך אותו לראפיד :lol:

פורסם

זה ממש לא פור-נ-א-הווו...

נראה לך שעם קבצים כאלו עושים טעויות? :lol: לא בבית ספרנו.

• תוכן חדש...