Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני שמעתי וקראתי (בין היתר בדה-מרקר של היום) מדובר על תמחר של 199 דולר עבור המכשיר, התחייבות ל- 18 חודשים ותשלום חודשי קבוע של לא פחות מ- 250 ש"ח!

אם זה באמת יהיה המצב, אין סיכוי שאני רוכש את המכשיר (בעצם משדרג מה- 3G שיש לי עכשיו) דרכם. בסופו של דבר הרבה יותר משתלם להביא אותו מחו"ל, SIMFREE, ללא התחייבויות ונעליים.

דבר מעניין שנאמר בטור דעה בדה מרקר דווקא מאוד מצדד בסלקום. קיים סיכוי גבוה מאוד שפלאפון וארנג' הולכים ליפול עם הייבוא של המכשיר הזה ולא לעמוד בהתחייבויות שלהם מול אפל (כ- 100,000 מכשירים בשנה למשך 3 שנים - כל אחת) והם עלולים להפסיד כמויות של מרשרשים.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר מעניין שנאמר בטור דעה בדה מרקר דווקא מאוד מצדד בסלקום. קיים סיכוי גבוה מאוד שפלאפון וארנג' הולכים ליפול עם הייבוא של המכשיר הזה ולא לעמוד בהתחייבויות שלהם מול אפל (כ- 100,000 מכשירים בשנה למשך 3 שנים - כל אחת) והם עלולים להפסיד כמויות של מרשרשים.

פלאפון ופרטנר יעמדו בהתחייבות שלהם מול אפל - מקסימום הם יישכרו מחסן נוסף כדי לאחסן את כל עודפי המכשירים.

להערכתי המכשיר יצא אל השווקים במחיר שחיטה, האפל-הוליסטים ייקנו (בכל מחיר) אבל לא בכמות שמספיקה כדי לצמצם את המלאי המצטבר, בשלבים הבאים המחיר ילך ויצנח כפועל יוצא מהצטברות המלאי במחסנים ועלייה במפלס הלחץ אצל חברות הסלולר.

פורסם
סמסונג ו-LG כבר נמצאות בשוק עם סדרה של מכשירי מגע ונוקיה תצטרף בקרוב.
יש לי נוקיה עם מסך מגע כבר חודש, ורק עכשיו אני מגלה שלנוקיה אין עדיין מכשיר מגע :loco:. כנראה יורוקום מייבאים אותם עם מכונת זמן :roll:

לגבי האייפון, לדעתי הוא יימכר כאן כמו לחמניות חמות, לפחות בחודש הראשון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בטוח מתישהו מחירי האייפון יצנחו למחירי רצפה, אולי אפילו יינתנו בחינם תמורת התחייבות לשנה וחצי.

פלאפון ואורנג' מחוייבות ל 100 אלף מכשירים לשנה כל אחת למשך שלוש שנים.

זאת אומרת שבשלוש השנים הבאות ייובאו 600 אלף אייפונים!

לחלוטין לא סביר שאפשר למכור כמות כזו בשוק שהוא מלכתחילה רווי במכשירי דור שלישי.

בניגוד לעולם הרכב, אייפון שניצב בפסגת הטכנולוגיה היום עלול להתגלות כמיושן עוד שנה, כשנוקיה תציג אולי מתחרה מצדה (אולי בכלל תהיה הפתעה מיצרן לא צפוי, כמו בלאקברי, פאלם ואולי שילוב של "מודו" עם מכשיר של יצרן אחר).

בקיצור, בכל תסריט שהוא, מתישהו המחירים יצנחו.

החידה היא רק מה הסיכון שפלאפון ואורנג' לקחו על עצמם ושסלקום לא רצתה לקחת.

אם נניח פלאפון הייתה קונה 300 אלף מכשירים ב 500 ש"ח למכשיר, זה אומר קבלת התחייבות של 150 מיליון ש"ח. זה לא הגיוני שהיא הייתה לוקחת סיכון כזה. כניראה שאפל מתמחרת את המכשירים לחברה הסלולרית במחיר נמוך בהרבה מאשר המחיר לצרכן.

פורסם
"בשל רגישות העניין, לא אוכל, בשלב זה, להשיב לכם תשובה ברורה, עם זאת, חשוב לי לציין מספר דברים. סלקום היא חברת הסלולר המובילה בישראל,

banner-topleft.gifbanner-top.gifbanner-topright.gifbanner-left.gif >banner-right.gifbanner-bottomleft.gifbanner-bottom.gifbanner-bottomright.gifws.gif

והצלחתנו לאחר ניידות המספרים הוכיחה שאנחנו יודעים לנווט את עסקינו בקור רוח, במקצועיות ובנחישות. כחברת הסלולר המובילה בישראל, אתם יכולים להניח, כי אפשרות יבוא מכשירי אייפון לישראל, לא נעלמה מעינינו בעבר ולא נעלמת מעינינו בהווה, כמו גם אפשרויות אחרות.

"אנחנו קיבלנו ונמשיך לקבל החלטות שקולות ומחושבות, כאשר טובת הלקוח והחברה עומדים לנגד עינינו. אני מניח שבשבועות הקרובים התמונה תהיה ברורה יותר. היו סמוכים ובטוחים שבכל דרך שתהיה בעתיד, סלקום תמשיך להוביל את שוק הסלולר בישראל

מישהו יכול לתרגם את זה לעברית? :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה אומר בעברית צחה ש:

ניהלנו משא ומתן עם אפל, הם דרשו מאיתנו דרישות לא סבירות ואנחנו לא התקפלנו - פלאפון ואורנג' כן התקפלו.

פורסם
אמממממ.....צימצומים???:-)

לא, ניהול סיכונים מחושב.

מנכ"ל מחוייב, מעל לכל, לבעלי המניות.

כניראה שניתחו את השוק ואת הסיכוי שיצליחו למכור שלוש מאות אלף מכשירים בשלוש שנים והגיעו למסקנה שזו הרפתקאה מסוכנת.

אני מניח שפלאפון, מעל לניתוח הכלכלי, צריכה את האייפון כדי להיתפתר מתדמית של חברה מפגרת טכנולוגית ולכן החליטה לקחת את הסיכון.

פורסם

זה ממש בזיון שאחרי שנתיים שהדבר הזה קיים בעולם רק עכשיו הוא יתחיל להמכר בארץ. וכמו שאנחנו מכירים את ארץ ישראל, יז**נו לנו את הצורה בתשלומים! :shock:

• תוכן חדש...