Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלת בור:

מישהו יכול להסביר לי למה אני צריך אייפון?

בתור אחד שדיי מתעב את אפל ואת כל מה שהיא מייצגת:

אני אהבתי את האייפון והאייפוד החדש.

אני אשכרה חוטא במחשבות על לקנות (אולי, בטעות, אם יחליק לי הארנק) אחד.

בשביל מה צריך אייפון? כי הוא מ-א-ג-ני-ב. כי הוא (כנראה) נוח. וכי הוא מספק את כל הצרכים שלך, באריזה שנראית

מ-ה-מ-ם. כבר חשבתי על לשדרג למכשיר מגע אחר, אבל העיצוב של האייפון- משהו שם פשוט מושך אותי כמו פרפר עם פיגור שיכלי לדבר הזה עם האור הסגול. עם כל השנאה למותג. והשנאה קיימת, כי החברה שמה את עיקר הדגש על עיצוב, הרבה יותר מעל שימושיות, וכך קונה את המשתמשים שלה. אבל אם הם הצליחו "לצוד" שונא כמוני, הם הולכים להשתלט על העולם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כנראה שאוקטובר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הם הולכים להשתלט על העולם.

איכשהו לא בא לי לחיות בעולם כזה.

במצב כזה אתה תקנה רכב נוח, מעוצב, חזק ואמין. אבל - בלי הגה ודוושות. למה? כי היצרן החליט שכבר לא צריך את זה והחליף את הכל בהפעלה קולית וגלגל של אייפוד בתור גיבוי. אה, והאוטו הזה יהיה מסוגל לנסוע על 5% מהכבישים. ותוכל לשים בו רק דלק מסוג מסויים מורשה יצרן, ולא יהיה כזה בארץ. אז תצטרך לשחק עם הגדרות מחשב הזרקה וזה יהפוך את את האוטו למשהו לא אמין בעליל.

וזה לא יימכר רשמית בארץ, אלא רק בייבוא אישי.

וכשכן יימכר, זה יעלה 50K ש"ח, אבל תהיה מחוייב לתוכנית דלק של 5K ש"ח בחודש ל-36 חודשים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שאלת בור:

מישהו יכול להסביר לי למה אני צריך אייפון?

לא צריך. זה גאדג'ט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתור אחד שדיי מתעב את אפל ואת כל מה שהיא מייצגת:

אני אהבתי את האייפון והאייפוד החדש.

אני אשכרה חוטא במחשבות על לקנות (אולי, בטעות, אם יחליק לי הארנק) אחד.

בשביל מה צריך אייפון? כי הוא מ-א-ג-ני-ב. כי הוא (כנראה) נוח. וכי הוא מספק את כל הצרכים שלך, באריזה שנראית

מ-ה-מ-ם. כבר חשבתי על לשדרג למכשיר מגע אחר, אבל העיצוב של האייפון- משהו שם פשוט מושך אותי כמו פרפר עם פיגור שיכלי לדבר הזה עם האור הסגול. עם כל השנאה למותג. והשנאה קיימת, כי החברה שמה את עיקר הדגש על עיצוב, הרבה יותר מעל שימושיות, וכך קונה את המשתמשים שלה. אבל אם הם הצליחו "לצוד" שונא כמוני, הם הולכים להשתלט על העולם.

מסכים ומצטרף לקריאתך.

שונא את אפל, שונא את הפוליטיקה שלהם, שונא את המחירים המופרזים שלהם. שונא את זה שהאייפון בתור טלפון היה (עד עכשיו) מכשיר מפגר טכנולוגית. כמו שזה נראה OSX 3.0 שינתה את הנושא, ככה שיכול להיות שהוא באמת יענה על כל צרכיי בצורה המתאימה ביותר. עד עכשיו חשבתי על לקנות iPod Touch, אבל אחרי שימוש גם ב-iPod Nano החדש שקיבלתי וגם בטלפון הסולולרי שלי, הבנתי כמה שאני שונא שהנגן מוזיקה שלי בנפרד מהטלפון שלי.

יום הולדת מתקרב ובא, ואני מתכנן על אייפון. עכשיו אני בבעיה... לחכות ל-3GS ולהתחייב דרקונית לאורנג', או לקנות 3G "רגיל" במחיר מופרז.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני עם נוקיה E51 מהעבודה (לצערי אנו מחוייבים להסתובב עם מכשיר שכזה עקב פעילות קווי VOB WIRELESSהמותקנים לנו במכשירים- שזה בעצם קווי טלפונים מושתתים SIP - שיחות חינם!!).

ולי באופן אישי לא יוצא להשתמש בחצי מהפונקציות שלו, אז אייפון בכלל אין צורך זה סתם פוזה ולהרגיש מיוחד.

טלפון נועד לקבלת שיחות ולהוצאת שיחות וזהו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

טלפון נועד לקבלת שיחות ולהוצאת שיחות וזהו.

זו דעתך.

דעתי היא שאם אפשר, למה לא להכניס כל דבר שרק אפשר לתוך מכשיר אחד קטן, במקום לסחוב איתי גם PPC לגלישה ב-WiFi, וליומן פגישות, גם טלפון לשיחות, גם נגן מוזיקה, גם נגן סרטים, כשיש לי הכול במכשיר אחד שעושה את כל אחד מהדברים האלה בצורה ראויה, ואפילו יותר טוב ממכשירים יעודיים לכך?

זה שאתה לא משתמשת בפונקציות של המכשיר שלך, לא אומר שאחרים לא. אולי בעבר, כשהטכנולוגיה לא איפשרה, והתוצאות של ניסיונות המיזוג הללו לא העלו מוצר טוב ואיכותי, זה היה נכון שהטלפון רק לשיחות. אבל היום אין שום סיבה שלא לשמוח שיש מכשירים כאלו, בנוסף לאלו שרק נמצאים שם בשביל שיחות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני מנסה להבין משהו לגבי המחיר -"הערכות הן כי מחיר המכשיר לצרכן יעמוד על כ-199 דולר"

800 ש"ח? קצת הזוי לא? אלא אם כן תהיה רוויזיה בכל מה שנוגע למחירים בחברות הסלולריות

פורסם

רוויזיה, או לא רוויזיה. מה שבטוח, שום מכשיר לא יעלה פחות ממה שזה עולה עכשיו, ימצאו איזו קומבינציה על השד יודע מה כדי להשאיר את המצב על כנו.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...