Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערב בערוץ 1 - טסט-ראשון פרק 9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לצוטט הודעה קודמת.

מה שבירברת פה אפשר לסכם במשפט אחד:

"זה מה שצה"ל מנפק ועם זה ננצח".

izac

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועל מה שאתה בלבלת לנו את האשכים אמר כבר בנימין ד'יזראלי: "עד כמה קל יותר לעשות ביקורת מאשר לחשוב בהיגיון".

יאללה, תחזור לפיאט קופה, אה... לפולקסווגן פולו שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היתה תוכנית נחמדה ביותר אתמול.

רק חבל שלא ניקו את המיטו כמו שצריך לםפני הצילומים, היא היתה ממש מטונפת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבעייה שלכם היא שאתם מסתכלים ומחפשים בקטנות איך להשוות לתוכניות אחרות - מי שישמע מבקרים מהוללים בהוליווד.

למה להשוות לתוכניות בארץ עם שפע אדיר של דגמים ועם נסיון של 20 שנה ועם תקציבים שיכולים להחזיק מדינה שלמה?

עשרות שנים לא הייתה כאן תוכנית רכב ולראות אנשים שלוקחים סיכון ושמים את כל האינטגריטי המקצועי שלהם על משהו שלא בטוח שיעבור לעונה שניה - זה מעורר כבוד.

הארות והערות זה תמיד טוב - רק תנסו לכוון קצת יותר גבוה.

פורסם

כל פעם שאני נוסע מול מיטו, עולה לי המחשב בראש שהגריל של האודי הפחיד אותה והיא עוד שניה הולכת לבכות..

..אבל זה רק אני (וכל בנאדם אחר שנסע איתי וציינתי בפניו עובדה זו):roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היתה אחלה תוכנית, והיתה עונה לא רעה בכלל (ואפילו טובה). השטח קצת פחות עניין אותי באופן אישי, אבל כנראה שיש לזה קהל.

דבר נוסף, לגבי הצמיגים, היה נחמד שהיו אומרים מה התקציב שנותן יחס טוב בין מחיר לאיכות (אני משוכנע שיש גם צמיגים יקרים יותר שבולמים טוב יותר) כמו גם פרסום כמה יצרנים ודגמים מומלצים בתקציב הנ"ל.

לבסוף, התנצלות פומבית, אחרי שיצאתי בהאשמות (שנראו נכונות לאותה עת), מקובי ליאני (אחרי הפרק השני). אז אני חוזר בי וסליחה.

אני מקווה שתהיה עונה נוספת (למרות שזו עוד לא לגמרי הסתיימה).

פורסם

אחלה תוכנית אני אישית נהנה לצפות,ברור שיש כמה שטויות ופאדיחות אבל חייבים לזכור שזו תוכנית רכב שמתוקצבת ע"י ערוץ 1 !! במדינה שאין בה ספורט מוטורי/מסלול, שהמהירות המקסימלית מצחיקה ואחוז נכבד מהמכוניות על הכביש(במילים אחרות הקהל) הן משפחתומטיות.

בכפוף לכל זה לדעתי התוצאה לא רעה בכלל.

גיא אריאלי מגיש בחן,יש כימיה לא רעה בין און לגיא והפינה של קובי ליאני לרוב מצויינת וממוקדת.

ממתין לעונה השניה בכיף :mm_yeah::mm_yeah:

פורסם

גם אם יעשה סיבוב על הרכב, ויתרשם כי הרכב מספק חוויית נהיגה מדהימה, ברמה של מינימום פרארי - זה לא ישנה את העובדה כי העיצוב החיצוני לא לטעמו (וגם לא לטעמי).

הדבר הכי משעשע בתוכנית זה הצחוק של גיא אריאלי. כל פעם שהוא צוחק, גם אם זה משטויות, אני נגרר בצחוק אחריו :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא פרארי,אבל בהחלט רכב מדהים.

לגבי העיצוב,על טעם וריח...

אכן,גיא לא מפסיק להפתיע אותי עם הצחוק שלו.:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

לא ראיתי את כל הפרקים, את אלו שכן ראיתי-אהבתי.

דבר אחד הפריע לי מאוד- באחד הפרקים לימדו את גיא לרדת מדרגה "עצבנית" עם האמר. לאחר התמרון הממש לא מסובך ניתן לראות בבירור שההאמר השמיד/ריסק/קטש את המדרגה. יום למחרת יצאתי לריצה ביערות מנשה ולפתע חשכו עיני- האמר H3 בצבע שחור (חלונות כהים כמובן) מנסה לבצע בדיוק את אותו הדבר רק שהפעם מדובר בערוץ נחל תמים שמוביל מים לאחד המעינות בסביבה. נסיונותיו העלובים של אותו הנהג גרמו להטיית הנחל ממסלולו. הדבר גרם לעימות מילולי שאף גלש לעימות פיזי ביני לבין הנהג, חבר שלו (אחש'לו) והפריחה שישבה מאחורה שגם טרחה להדגים לי כמה שהיא מעריכה את הסביבה ע"י זריקת קופסת ווינסטון לייט ריקה על האדמה. רוכב אופנוע שראה את המתרחש הגיע בול בזמן בשביל לאזן את הכוחות לטובתי.

בין אם נהג ההאמר שאב את הרעיון מהתוכנית ובין אם לא, אנא מכם, אל תעודדו חולרות שכמותו לעשות דברים כאלו ע"י כך שאתם מלמדים אותם כיצד להרוס את הסביבה ואף ומאתגרים אותם לבצע דברים כאלו.

פורסם
כל פעם שאני נוסע מול מיטו, עולה לי המחשב בראש שהגריל של האודי הפחיד אותה והיא עוד שניה הולכת לבכות..

:lol::lol:

יש בה משהו בכייני בפרונט ללא ספק :lol:

• תוכן חדש...