Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פג'ו 106.

הוונטה נשארדת דולקת אחרי כיבוי המנוע. וגם בגדמים של רכבים אחרים.

אני לא אוהב את זה כי זה ייגמור לי את המצבר יותר מהר.

עכשיו השאלה שלי היא למה היא נשארת דלוקה? האם זה חשוב?

הייתי בכמה מקומות שהציעו לי לחבר את הוונטה לסוויצ' כדי שהיא תכבה עם הרכב, ועדיים לא החלטתי אם לעשות את זה או לא.

תודה על העזרה

פורסם

כשטמפרטורת נוזל הקירור גבוהה ואתה מדומם מנוע יש נטיה לטמפרטורת מנוע לעלות לזמן מוגבל היות והמנוע חם ואין זרימה של נוזל קירור כתוצאה מדימום .

פעולה זו היא תקינה ומונעת חימום יתר המאורר מפסיק לפעול כאשר הטמפרטורה מגיעה לטווח הרצוי.

פורסם

פעולת המאוורר לאחר הכיבוי מאריכה את חיי המנוע , כך זה אצלי גם בפיג'ו 205 , לפעמים היא ממשיכה לעבוד במשך 7 דקות לפעמים טיפה יותר .

לגמור לך מצבר עדיף מלגמור לך מנוע :lol:

תעשה את החשבון הפשוט . 500ש"ח למצבר חדש לעומת 5000 ש"ח על מנוע שאתה לא יודע מה מצבו .

ואתה והשיקולים שלך !!!!

המשך יום טוב.

HONDA CIVIC LS

פורסם

הבנתי, תודה רבה.

אז אני אשאיר את המצב כמו שהוא, כי רציתי לדעת אם זה יכול לגרום לנזק כלשהו, אם כן אז שיישאר ככה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...