Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גראן-פרי טורקיה 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף שבוע מצויין לכולם

סבב הפורמולה-1 הגיע לטורקיה (אגב, מישהו נסע/נוסע ?) ולאחר דומיננטיות די בולטת של קבוצת בראון-GP וג'נסון באטון אולי הגיע הזמן של מישהו אחר "להתעורר" מעט ולתפוס את הרכבת לפני שיהיה מאוחר מדי.

בפרארי תולים תקוות רבים בתוצאות של המרוץ הקודם במונקו והפודיום של קימי רייקונן, בנוסף המסלול הטורקי מאיר פנים לצמד נהגי פרארי . ב-2005 היה זה רייקונן שניצח פה והחל מ-2006 זהו ממש המסלול הפרטי של מאסה, אז אולי ? נחכה ונראה.

מי שעשוי לחזור לתצוגת יכולת טובה היא כמובן קבוצת רד-בול. לאחר התאונה של ווטל במונקו הייתה קצת ירידה במוראל הקבוצתי שם אבל אסור לשכוח שקודם לכן היה זה דווקא מרק וובר האוסטרלי בבחריין וספרד שהראה שהוא מסוגל . אולי .

הקבוצה שאולי הכי מאכזבת מכולם השנה , לא, לא מקלארן אלא דווקא ב.מ.וו החליטו לשנות כיוון. הם הודיעו כי הם יורדים מכול רעיון ה-KERS ומציגים בטורקיה את הדיפיוזר הכפול בגירסה שלהם ואולי זה יחזיר אותם לתמונה. תודו שאתם מתגעגים לרוברט קוביצה בקדמת הגריד.

ואיך אפשר לדבר על המסלול באיסטנבול מבלי להזכיר את פנייה-8 המפורסמת שז'אק ווילנייב אמר עליה פעם שהיא אחת הכי מלהיבות שיש במסלולי המרוצים בעולם .

זהו בינתיים.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לאחר המקצה דירוג אני יכול לקבוע בוודאות שרנו במקום להופיע עם סט אפ לפורמולה 1 הופיעו עם סט אפ לפורמולה D.

:lol:

היה תענוג לראות את פיקה ואח"כ את אלונסו על הצד במהירות די פסיכית.

בכל מקרה, למי שציפה שיהיה שינוי אז ציפתה לו טעות. כרגיל רד בול ובראון בטופ.

נחכה למחר ונקווה שיהיה מספיק מעניין.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בראוון בטופ.

רד בול מתקרבת.

טויוטה התעוררו.

BMW מתאוששים.

פרארי מדכדכת.

מאקלארן מתרסקת.

מירוץ הבא באטון שובר שיא של כל הזמנים?

סיכוי טוב שזה יקרה :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גנסן באטן מנצח 6 מירוצים מ-7.

זה משעמם. וזה לא מתחיל לשעמם עכשיו.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אני שמח בשבילו - הוא עכשיו מקבל בחזרה ריבית דה ריבית על כל השנים בקבוצות לא תחתרותיות.....

פורסם

זה לא משעמם, זה מאד מאד משעמם.

פעם, אם שומאכר היה מנצח בלי סוף, לפחות האוטו היה אדום ועם סוס, היום סתם מכונית בלי צבע,

הנהג, אולי בסדר, אבל לא נראה שהוא מתאמץ אפילו.

במשך כמה עונות היו יופי של קרבות ב-F1 עד המירוץ האחרון ואפילו עד ההקפה האחרונה.

באו ה-FIA והרסו הכל עם שינויי התקנון.

אני אשמח מאד אם הקבוצות יממשו את איומי הפרישה שלהם ויקימו ליגה מקבילה ללא השליטה הרודנית של אקלסטון וחבריו.

פורסם

בתחילת העונה כאשר באטון התחיל לנצח אמרתי לעצמי סופסוף יהיה קצת מעניין כי אנו רואים עוד כשרונות שמצליחים.

אבל מתברר שלא כך הדבר, התחרות היום היא לא בין נהגים אלא אך ורק בין מהנדסים, כי אחרת אין שום סיבה אחרת לכך ש 3 אלופי עולם לשעבר מצליחים בקושי לגרד נק'.

נראה שאקלסטון וחבריו הצליחו למצוא דרך לשלוט בתחרותיות, ולבטל בהינף יד כל כישרון לא משנה כמה טוב הוא יהיה.

אפילו המכוניות נראות זוועה, כמו מפלסות שלג וגם אותן הצליחו להרוס.

אני מאוד מקווה שהעונה הבאה תראה אחרת לגמרי בין אם זה ישאר תחת הFIA אבל עם ביטול כל אותן התקנות שגורמות לעוול שאנו רואים העונה ובין אם זה בליגה מקבילה.

פורסם

בשידור קורפל ואילדיס דיברו עד כמה הרכב "מדבר" וכמה הוא פקטור לביצועי הנהג ולהישגים,הם אמרו שפעם הרכב היה 80%

מהעבודה והיום הרכב 90% ואני אומר שהיום הרכב 99% מביצועי הנהג,

1.לא יתכן שאת אלוף העולם לשעבר לואיס המילטון כל הנהגים בסבב עוברים כאילו הוא עומד.

2.עם רמת הנהגים הגבוה מאוד כל שינוי ברכב עושה את ההבדל.

3.מנהלי הקבוצות נותנים הוראות לנהג און ליין על סמך נתוני מחשב שהם מקבלים מכל קטע וקטע במסלול.

התוצאה שעימום כמעט לאורך כל המירוץ,בפורמולה צריכים לחשוב איך לגרום לתחרות בין הנהגים...

פורסם

עדיין ראוים מי נהג מבריק יותר ומי פחות.

אבל התלונה הזו חוזרת על עצמה כבר איזה 10 שנים לפחות.....

• תוכן חדש...