Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אצלי 3 שנים, יש לו בעיה חוזרת באמצע נסיעה הוא פתאום מתחיל לקטע-לבלום את עצמו במין מכות שכאלה קטנות לפעמים חזקות ,אתמול הוא למשל קרטע ממהירות נסיעה רגילה ל20 קמ"ש ב"בעיטות" עד שנכבה (באמצע כביש מהיר ללא שוליים- לא נעים...) אחרי דקה שעמד -התחיל לסוע כרגיל והתופעה חזרה על עצמה עוד 3 פעמים... היום למשל הוא נסע חלק-כלומר התופעה לא קבועה ובאה והולכת בזמן האחרון...

כל שנה אני פותר את הבעיה בניקוי קרבורטור והיא חוזרת אחרי שנה+- ,השאלה שלי היא איך פותרים את הבעיה באופן יסודי-מה מקור הבעיה-דרוש ניקוי לטנק הדלק? האם הפיתרון מכיוון אחר ?

תודה רבה

פורסם

ראשית כל, מברוק על כך שאתה נוסע ברכב חמוד ונדיר (אם כי אתמול, ראיתי ליד ביתי בראשל"צ רכב כזה)...

אגב, האם יש לך מזגן ברכב?

האם אתה מצליח לנסוע בקלות בכבישים בינעירוניים?

שאלה נוספת שרלוונטית למכוניתך - האם יש לך ברכב הצתה אלקטרונית או פלטינה? כי אולי הגמגומים קשורים דווקא להצתה ולא לקרבורטור.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מתי הרכב עבר טיפול אחרון ?

ולפי מה שכתבתה אולי רצוי לנקות שוב קרבורטור .

מה מצב הפילטר דלק ?

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

האמת גם אצלי זה קרה, אתמול.

אצלי הקרבורטור הוצף.

רוב הסיכויים שאתה צריך לעשות שיפוץ לקרבורטור,( גם אני צריך לעשות רק שאני דוחה את זה בגלל שיקולים שלא בשלטתי :roll:)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ראשית כל, מברוק על כך שאתה נוסע ברכב חמוד ונדיר (אם כי אתמול, ראיתי ליד ביתי בראשל"צ רכב כזה)...

תודה ,אם הוא היה בצבע כחול בהיר אז כנראה ראית את שלי...

אגב, האם יש לך מזגן ברכב? לא אין מזגן וגם אם היה זה היה בעייתי מאוד...

האם אתה מצליח לנסוע בקלות בכבישים בינעירוניים? אני נוסע לאט(70 קמ"ש) בנתיב הימני, זה מה יש...

שאלה נוספת שרלוונטית למכוניתך - האם יש לך ברכב הצתה אלקטרונית או פלטינה? כי אולי הגמגומים קשורים דווקא להצתה ולא לקרבורטור. פלטינה, אבל הרכב נוסע כרגיל ופתאום הוא בולם את עצמו...-אם זאת היתה הפלטינה הזיוף לא היה אמור להיות קבוע ולא קרטוע שבא והולך כמו במקרה שלי?

תבדוק גם את המפלג שלך - יש בהחלט סיכוי שהפלטינה יצאה מכיוון או שציר המפלג נדפק. ראה תשובה מעל

מתי הרכב עבר טיפול אחרון ? לפני חודשיים+- כשעשיתי טסט

ולפי מה שכתבתה אולי רצוי לנקות שוב קרבורטור . זה ברור לי ,אבל כמו שכתבתי הכוונה היא לפתור את הבעיה ולא את הסימפטום שלה- תסכים איתי שלנקות קרבורטור כל שנה 3 שנים ברציפות זה יותר מדי ,לא? אני מחפש את הגורם שגורם לבעיה הזאת בקרבורטור, מסנן הוחלף שנה שעברה בשיפוץ הקודם מצב נוכחי לא ידוע...

האמת גם אצלי זה קרה, אתמול.

אצלי הקרבורטור הוצף.

רוב הסיכויים שאתה צריך לעשות שיפוץ לקרבורטור,( גם אני צריך לעשות רק שאני דוחה את זה בגלל שיקולים שלא בשלטתי :roll:)

מעניין אותי- מתי הקרבורטור שלך שופץ בפעם האחרונה?

• תוכן חדש...