Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלם את הדוח ותגיד תודה שלא גרמתה לתאונה בגלל דיבור בפלאפון.

(בכסף של הדוח היתה קונה דיבורית קבועה לרכב + דיבורית ניידת לרכב נוספת ,שניתן להעביר לרכב נוסף שאתה יכול לינהוג בו )

אתה סכנה לציבור על הכביש .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי אני פרנואיד, אבל בגלל כמה מקרים הזויים שהיו לי עם המשטרה אני הרבה פעמים חושב להתקין מחשב ברכב עם כמה מצלמות זעירות שיצלמו ויקליטו בלחיצת כפתור וככה עוד תהיה לי אולי איזו דרך להראות שהשוטר נהג בי בצורה מפלילה (כמו השוטר שחיפש לי שיפורים וכשלא מצא אז נתן דוח על סטיה מנתיב תוך כדי איומים של הזמנה לדין על נהיגה בקלות ראש כי עיצבנתי אותו).

אין באמת איזו מערכת כזו ? זה רעיון מעולה חשבתי עליו כבר מזמן

פורסם
א': אז מסתבר שהוא כן יכול.

ב': אין לך פה קייס יותר מידיי, אתה יכול לנסות להמיר את זה לאזהרה, אבל קח בחשבון שזה עובד רק פעם אחת.

עובד פעם אחת כל שנתיים. אם לא קיבלת שום דו"ח או רישום בפרק זמן של שנתיים מיום קבלת הדו"ח או הרישום הקודם, אתה "עונה לרישום דו"ח אזהרה" - לשון המסוף המשטרתי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
תשובה מעניינת ! תודה לך על העזרה בכל זאת .

שיקרה לך דבר כזה נראה אותך מה היית עושה , לגבי העונש אם אני מקבל מכופל אני יביא לך שתשלם לי אותו :-D.

דבר כזה לא יקרה לי, כי אני דואג שתהיה לי דיבורית.. ויותר מזה.. יש לי 2 דיבוריות ברכב, אחד לעבודה ואחד לפרטי.

וכשלא היו לי דיבוריות, שיתהפך העולם מי שמחפש אותי יכול לחכות.

פורסם

תסתכלו על המדברים תו"כ נהיגה .

רובם נראים לכם כאנשים שיכול להיות להם משהו באמת חשוב להגיד ?

או כאלה שלא מפסיקים להתפעל מעצמם על ההישג הטכנולוגי פיזיולוגי של שליטה משולבת באוטו (אוטומטי, עם ABC DE FG......) ובטלפון ?

חלקם נראים לי שייתקשו ללעוס מסטיק ולרדת מהמדרכה בו זמנית.

מה היו עושים אם היה הפלאפון מומצא כשהיה צריך להחליף הילוכים ללא סינכרו ?

פורסם

אם דיברת בטלפון בזמן נהיגה, וגם אם זה היה 3 דקות לפני שהשוטר עצר אותך, בכל זאת דיברת.

תשלם ותקבל את הנקודות, אל תנסה להתחמק.

תגיד תודה שלא גרמת לתאונה!

פורסם

אני קרה לי מקרה דומה, גם באותו גביש.

האם הרכב של המשטרה זה פונטו לבנה עם פסים ירוק אדום?

אני כן דיברתי בטלפון אבל דרך הדיבורית BT.

אבל הבעיה שהטלפון היה ביד שלי על ההגה.

כי כרגע עניתי.

אבל השוטר הנחמד כתב שהטלפון היה מוצמד לאוזן שמאל.

אני יודע שאני אשם, אבל למה לשקר?

פורסם

אני שולח מכתב להמרה לאזהרה , אם זה עבד תודה לאל , ואם לא אני ישלם את זה בראשון לדיצמבר שזה המועד האחרון לתשלום .

תודה לכל אלה שנתנו תגובות שקולעות לעניין , ולא סתם התחילו להטיף מוסר , כי אני יודע שזאת טעות , ואף פעם לא דיברתי בטלפון תוך כדי נסיעה , אבל זה קרה , ותמיד יש פעם ראשונה . לצערי זה בא לידי ביטוי בדו"ח של אלפיה ועוד 4 נקודות .

HONDA CIVIC LS

פורסם

אחרי הרבה ניסיון של בדיקות במסוף מהן למדנו שלמי שמדבר בטלפון יש כמעט תמיד שק עבירות קודמות אנחנו לא עושים על הפגנת זלזול זו בחוק ובחיי אדם אזהרות. ובברכת ההנהלה.

• תוכן חדש...