Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שעתיים בערך , בדרך חזרה מכרמיאל לישוב שלי, אני מבחין ברכב השכרה שמנסה לעקוף אותי על קו לבן , האטתי והוא לא עקף , אני מבחין שאלו שוטר ושוטרת , והדליקו את הסירינה ועצרתי בצד. הוא עצר אחריי ,ביקש רשיונות ,אבל לפני שביקש את הרשיונות נפרצתי ואמרתי לו ,על מה את עוקף אותי כך ומסכן את חיי, הוא פשוט לא הגיב , מסרתי לו את הרשיונות , הוא בשיא החוצפה ביקש גם את הביטוח , אמרתי לא שאני יכול לא למסור לו ,אבל בכל זאת אני אתן לך .

הוא אמר לי אתה יודע למה עצרתי אותך ? אמרתי לא על מה ? אמר לי על שימוש בסולולרי ? אז אמרתי לו אה . הלך לרשום דוח ירדתי , אמרתי לו זה היה השלט של המערכת ולא הטלפון .

הוא רשם את זה בדו"ח ומסר לי .

שאלה שלי ,

לא היתה לי שום עבירה כל שהיא מאז שהוצאתי רשיון .

מה ניתן לעשות , אני מתכוון לשלוח מכתב רשמי ומבקש את עזרתכם בניסוח מכתב זה .

אגב הוא היה בתוך צומת נראה לי ולא שמתי לב אליו , אני יכול לטעון שהוא לא הבדיל בין הטלפון לשלט , ולגבי השיחה , אני גם יכול לטעון שהמכשיר בכלל היה בבית . כי יש לי שני סימים עם אותו קו .

תודה לעוזרים.

HONDA CIVIC LS

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרי לך את"ן באיזורך:

מחוז צפון היחידה וכתובתהטל: פניות

בנוגע לדוחותטל: פניות בנוגע

לתאונות דרכיםאת"ן מרחב עמקים

רח' הנשיא עפולה 18289 החל מהשעה 08:00 ועד השעה 16:00 04-6524495

את"ן מרחב גליל רח' ההגנה 16 עכו 24314 04-9876862

שעות מענה טלפוני ימים א'-ה' בשעות 08:00 -12:00

04-9876705 שעות מענה טלפוני ימים א'-ה' בשעות 12:00-08:00

צילום תיקי תאונות בימים ב' ג' ד' בין 08:00-11:30

את"ן מרחב חוף

רחוב נתן אלבז 1 חיפה04-864850004-8648502

04-8648503

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הוא בשיא החוצפה ביקש גם את הביטוח , אמרתי לא שאני יכול לא למסור לו ,אבל בכל זאת אני אתן לך .

אתה עדיין מחוייב להציג את הביטוח . אין שינוי בתקנות ומדובר בהנחייה פנימית במשטרה שנתונה לשיקול השוטר.

והוא יצא לעקיפה ונסע במקביל אליך כדי להיות בטוח שאתה אכן מדבר בסלולרי.

פורסם
מה זה מנסה לעקוף אותך ?

למה דווקא כשהאטת לא עקף אם ניסה ?

אם הם היו שניים חסוך את הבול.

הוא פשוט רצה להראות לי שהוא שוטר בכדי לעצור , אבל לא נראה לי שכך עושים את זה.

הוא פשוט היא יוצא לנתיב השני וחוזר לנסוע אחריי ..

מה זה משנה אם היו שניים , אם העבר שלי נקי , אני לא אמור להמיר את זה לאזהרה ??

HONDA CIVIC LS

פורסם

דיברת או לא דיברת? אם כן, אז אין לי מה להגיד לך.

אם לא דיברת בטלפון, תבקש להשפט, תוציא תדפיס שיחות של התאריך הנ"ל, תראה שאין שיחות באיזור הזמן שבו קיבלת את הדו"ח (10 דקות לפני, 5 דקות לפני) וזהו. אני לא מאמין שהשופט יתווכח עם עובדות פשוטות, מה גם שרשום בדו"ח שלא דיברת

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גם לשחק עם השלט של המערכת זה לא הכי בריא בזמן נהיגה, במיוחד שאתה בכל מקרה יושב 30 ס"מ ממנה

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

והוא יצא לעקיפה ונסע במקביל אליך כדי להיות בטוח שאתה אכן מדבר בסלולרי.

ברגע שהוא יצא לעקיפה בכלל עברה דקה שעזבתי את הטלפון. והוא לא יכול לראות מעבר לשמשה האחורית אצלי.

ובכלל מהצד השמאלי הוא לא יכול לראות שום דבר ,בגלל שאני שמאלי ומחזיק את ההגה ביד שמאל, ואת השלט או הטלפון ביד השנייה.

HONDA CIVIC LS

פורסם

א': אז מסתבר שהוא כן יכול.

ב': אין לך פה קייס יותר מידיי, אתה יכול לנסות להמיר את זה לאזהרה, אבל קח בחשבון שזה עובד רק פעם אחת.

פורסם

דיברת?

אם כן, תיהיה גבר! קח אחריות על המעשים שלך... ולפעם הבאה תשקיע בדיבורית.

לא סתם נחקק החוק הזה!!! זה פשוט חוסר אחריות מוחלט לדבר בפלא' תוך כדי נהיגה!!!

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם
הוא בשיא החוצפה ביקש גם את הביטוח , אמרתי לא שאני יכול לא למסור לו ,אבל בכל זאת אני אתן לך .

למה זאת חוצפה לדעתך?

אז אמרתי לו אה .

אשכרה זה מה שאמרת לו?

ולגבי השיחה , אני גם יכול לטעון שהמכשיר בכלל היה בבית . כי יש לי שני סימים עם אותו קו .

אתה יכול לטעון שהמכשיר היה בבית אבל זה לא יעזור כי זה בכלל לא מעניין אף אחד, אולי השיחה שדיברת היתה מהטלפון של אחות של חברה של דוד של השכנה שלך?

העברה שעליה קיבלת דו"ח היא על דיבור בנייד בשעת הנסיעה, לא על דיבור בנייד שלך.

הוא פשוט היא..

דו מיניים משרתים במשטרת ישראל? :shock:

תוציא תדפיס שיחות של התאריך הנ"ל, תראה שאין שיחות באיזור הזמן שבו קיבלת את הדו"ח (10 דקות לפני, 5 דקות לפני) וזהו. אני לא מאמין שהשופט יתווכח עם עובדות פשוטות, מה גם שרשום בדו"ח שלא דיברת

אני מזכיר שוב, פלט שיחות לא יעזור כי העבירה היא לא על נייד ספציפי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תוציא תדפיס שיחות של התאריך הנ"ל, תראה שאין שיחות באיזור הזמן שבו קיבלת את הדו"ח (10 דקות לפני, 5 דקות לפני) וזהו. אני לא מאמין שהשופט יתווכח עם עובדות פשוטות, מה גם שרשום בדו"ח שלא דיברת.

אני מזכיר שוב, פלט שיחות לא יעזור כי העבירה היא לא על נייד ספציפי.

צודק, לא חשבתי על זה. מתוחכם אתה.. :-)

עריכה: אלוהים הציטוטים האלה... היה ממש סאדיסט מי שהמציא את הסקריפט הזה

פורסם
ביטול דו"ח בגלל דיבור בטלפון נייד

זה אמור להיות סיבה למתן דוח לא לביטול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אמרתי לו זה היה השלט של המערכת ולא הטלפון .

הוא רשם את זה בדו"ח ומסר לי .

ע"פ מה שמסרת לשוטר בזמן האירוע ותועד בדו"ח, ניתן להרשיע אותך על עבירה לפי סעיף 28(א) לתקנות התעבורה:

"נוהג רכב חייב להחזיק בידיו את ההגה או הכידון כל עוד הרכב בתנועה; אולם רשאי הוא להסיר יד אחת מן ההגה או הכידון אם עליו לעשות בה דבר להבטחת פעולתו התקינה של הרכב או לקיום כללי התנועה".

זאת עבירה שכלל לא קשורה להאם החזקת טלפון או לא. גם אם חיטטת באף זאת עדיין עבירה על הסעיף הנ"ל. עבירה על סעיף 28(ב) לת"ת, היא ספציפית לטלפון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

דו מיניים משרתים במשטרת ישראל? :shock:

התכוונתי להיה ולא "היא" !!

טוב לא משנה , אני לא יודע מה ההבדל לבין אחד שמעשן ומדליק סיגריה לבין אחד שמשתמש בשלט או בטלפון , הרי הדלקת סיגריה זה סיפור לפעמים , ו 1000 ש"ח ו 4 נקודות זה שחיטה . עושים קופה על חשבון חיילים . שלא מקבלים כלום מהמדינה .

בדוח הוא רשם שאני השמתשתי בטלפון , ובדברי הנהג רשם שאני אמרתי שזה היה השלט של המערכת .

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...