Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי איזו כותרת לתת לזהף מקווה שתבינו.

היום תידלקתי את הרכב עם ויזה ושגיתי במספר הזהות, לתדהמתי ראיתי שלאחר מכן התדלוק מאושר,

האם אין חובה להכניס מס' נכון בכדי למנוע גניבה של כרטיסי אשראי?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני יודע שבכמה פעמים (ובכמה תחנות שונות) ניסיתי לתדלק עם כרטיס האשראי של אימי עם הת"ז שלי\של אבא ולא הצלחתי, לבסוף התקשרתי אליה באמצע הלילה וביקשתי ממנה את המספר.

פורסם

בכל העמדות של התידלוק העצמי, התדלוק נעשה בעזרת כרטיס אשראי, ובאמצעות הקלדת פרטי בעל הכרטיס,

(תעודת זהות).

במידה והקשת מספר זהות שונה, התדלוק לא יתאפשר, והמשאבה לא תאפשר ביצוע עיסקה.

זו מעין הגנה על מנת למנוע שימוש בכרטיסי אשראי גנובים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פעמיים ניסיתי והצלחתי, בפעם הראשונה פיספסתי את הספרה האחרונה וחשבתי שאולי הוא לא מתחשב בספרה הנוספת\ בפעם השנייה חירבשתי סתם מספר והוא קיבל.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם כך , מאד מומלץ לפנות למחלקת הבטחון בחברת כרטיסי האשראי בה אתה משתמש ולידע אותם לגבי תחנת הדלק הזו .

הם כבר יגרמו לבעל התחנה לרוץ ולפתור את הבעיה !

פורסם

לחברות אשראי יש מנגנון מיוחד שמבוסס על בדיקת חריגות.

אם כרטיס זה מתדלק בתחנה זו בד"כ הוא יאפשר למרות הטעות.

לאומת זאת בתחנה מזדמנת, הוא יכול להגביל אותך ל200 ש"ח בלי שום סיבה כי זה חריג.

• אחראי פורום
פורסם

לי קרה שהקשתי לא נכון את הספרות ואף פעם לא יכולתי להשלים את התדלוק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שלום!

לפני יומיים קרתה לי את אותה התקלה בתחנת הדלק שאני נוהג לתדלק בה.

מסך המשאבה היה מקולקל והקלדתי סתם ספרות בת.ז ומשום מה המשאבה נתנה לי לתדלק בכרטיס האשראי שלי.

פורסם

מה זה קשור באיזה תחנת דלק אתה מתדלק? המשאבה בכל מקרה מאמתת את פרטי הכרטיס מול חברת האשראי דרך האינטרנט ומבקשת אישור על 200 ש"ח, בין אם אתה מגביל סכום או לא. מי שיכול להגביל אותך בסכום התדלוק זה רק חברת האשראי שלך. אם הם רואים שאין על האשראי יותר מ-200 שקל אז הם מגבילים אותך על 200 שקל. ואם לא, אז תדלק איפה שבא לך על איזה סכום שבא לך.

נ.ב. עוד סיבה לא לתדלק בשירות מלא, זה כי המתדלקים לא מבקשים ממך תעודה מזהה, כי הם לא צריכים את זה מאחר והם מאמתים את הרכישה עם הקוד האישי שלהם. מה שהם יכולים לעשות אחר כך, זה לקחת את האשראי שלך ולתדלק את הרכבים שלהם ושל החברים שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם מבלי שתדלק בשירות מלא, אין בעיה כמעט לכל עובד להסתכל בהסטוריית תדלוקים של אותו יום וימים קודמים ולשלוף משם מספרי כרטיסי אשראי כאוות נפשו.

כך שזאת לא צריכה להיות סיבה אם כן או לאו לתדלק בשירות מלא.

פורסם

נ.ב. עוד סיבה לא לתדלק בשירות מלא, זה כי המתדלקים לא מבקשים ממך תעודה מזהה, כי הם לא צריכים את זה מאחר והם מאמתים את הרכישה עם הקוד האישי שלהם. מה שהם יכולים לעשות אחר כך, זה לקחת את האשראי שלך ולתדלק את הרכבים שלהם ושל החברים שלהם.

בשירות מלא המתדלק אינו דורש ת.ז מכיוון שהוא מחוייב להקליד את מספר הרכב אשר מתדלק מולו בפועל.

כך אנשי הביטחון של חברות האשראי יכולות לדלות פרטים ולהצליב מידע, כאשר יש עיסקאות לא כשרות.

כדי לתדלק בתחנה לבד או בשירות עצמי, חייבים להעביר את כרטיס האשראי באופן פיזי במכונה, לא ידועה לי דרך אחרת שבה ניתן להפעיל פונקיה זו.

אם התכוונתה לכך שניתן להקליד את ספרות כרטיס האשאי ולתדלק באמצעותן, אז אתה מעט טועה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לחברות אשראי יש מנגנון מיוחד שמבוסס על בדיקת חריגות.

אם כרטיס זה מתדלק בתחנה זו בד"כ הוא יאפשר למרות הטעות.

לאומת זאת בתחנה מזדמנת, הוא יכול להגביל אותך ל200 ש"ח בלי שום סיבה כי זה חריג.

אכן זה קרה לי פעמיים בתחנות שונות של פז, גם בתידלוק עצמי, כשהתידלוק הוגבל מעצמו למאתיים ש"ח בלבד, על אף שהיה אשראי גדול בכרטיס, והמתדלק לא יכל להסביר לי את הסיבה, אך אמר לי שזה קורה לפעמים, ואינו יודע מדוע.

ומשום מה זה קרה לי דווקא בכרטיס מור של ישראכרט, בכרטיסים אחרים זה לא אירע לי מעולם

• תוכן חדש...