Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח מאוד אם תעזרו לי עם זה עכשיו כי אני חייב להחליף אני מחר נוסע למלואים:?:?:?:?

פורסם

מתחת למושב אחורי של הנוסעים כ-20 דקות עבודה אם אתה בעל ידע טכני אתה עושה את זה בלי שום בעיה.

השאלה הנשאלת היא מדוע אתה מעוניין להחליף?

ועוד דבר אילו הרכב שלך עם קרבורטור אז המשאבה היא מכאנית לכן עדיף שלהבא בכותרת תציין שנה של הרכב.

פורסם

אני יודיע שזה בכיסא האחורי אבל אך אני יכול להוציא את זה ?? אני לא יודיע הרבה מכני

ובכל זאת אפשר כמה הצעות ?

מודל 95

וכי הרכב נכבה לי לפעמים באמצע נסיעה ולא מזרים דלק למנוע. זה מה שאמר לי המכונאי |חשמלאי שאני מתקן אצלו.

פורסם

אם אתה לא יודע איך לפרק אותה ההצעה הטובה ביותר היא שתיגש לבעל מקצוע לעשות את העבודה.

בדרך כלל פירוק המשאבה לא כ"כ מסובך, פותחים את האוגן והיא נשלפת יחד עם המצוף דלק, האוגן מחוזק עם ברגים או חישוק עם הברגה.

פורסם
אם אתה לא יודע איך לפרק אותה ההצעה הטובה ביותר היא שתיגש לבעל מקצוע לעשות את העבודה.

בדרך כלל פירוק המשאבה לא כ"כ מסובך, פותחים את האוגן והיא נשלפת יחד עם המצוף דלק, האוגן מחוזר עם ברגים או פקק עם הברגה.

זה כל כך מסובך אם אני מתחיל להתעסק איתה עכשיו?

כי מאחור יש שתי קופסאות כאלה אחת גדולה ואחת קטנה אז איפה המשאבה בדיוק???

פורסם

תלוי ברמת הידע והניסיון שיש לך.

אם תוכל לצלם עכשיו את המשאבה ולעלות לפה תמונה אוכל לנסות לעזור לך.

זה לא ממש מסובך צריך לנתק את צינורות הדלק, להוציא את המשאבה יחד עם המצוף, לפרק את המשאבה מהתושבת ולהרכיב את החדשה, לבסוף לחזק הכל חזרה למקום ולבדוק שאין נזילות מסביב למשאבה.

אם אתה עושה את זה דאג לפתוח את כל הדלתות ברכב, לעבוד במקום מאוורר וכמובן לא לעשן!.

פורסם

למי שיודע - זה לא מסובך.

המשאבה מחוברת עם 6 ברגים, 2 באנדים לצינוריות דלק (אספקה + שארית חוזרת) + קונקטור חשמל.

שים לב שאתה לא מתבלבל בצינוריות הדלק - יש סימון חץ על המתאם בין הצינור למשאבה.

שים לב שהמשאבה יושבת במקומה, ואין דליפת אדי דלק לתא הנוסעים.

שים לב שאין ניצוץ / חום בסביבת העבודה שלך.

עדיף שתמתין למחר ותגש לבעל מקצוע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

גם אני ממליץ שתלך על הבוקר לכל בעל מקצוע כי לפי השאלות שלך אין לך מושג בנושאים הללו ואתה עלול לבסוף לחכות בבוקר עד שיבוא גרר להוציא לך את הרכב למוסך מה שיעקב אותך יותר.

פורסם
גם אני ממליץ שתלך על הבוקר לכל בעל מקצוע כי לפי השאלות שלך אין לך מושג בנושאים הללו ואתה עלול לבסוף לחכות בבוקר עד שיבוא גרר להוציא לך את הרכב למוסך מה שיעקב אותך יותר.

הבעיה שבשני המקרים אני צריךך לגרור כי האוטו לא מניע.:?.

אבל בכל זאת תודה לכם על העזרה .

פורסם
שאלה לי אלייך הרכב כובה יזום בחניה או שכבה באמצע נסיעה והוא כעת שם?

הוא נכבה לי כמה פעמים באמצע נסיעה .ולפעמים היה מניע לפעמים לא. היום גררתי את זה הביתה אחרי שנכבה לי באמצע נסיעה ולא התניע בכלל.

פורסם

הייתי כבר אצל חשמלאי והוא הסביר לי על המנורה ואחרי כל הבדיקות שעשינו אמר לי שזאת משאבת דלק כי הוא עשה מעקף אם האוטו יכבה לשים איזה חוט ישיר לפיוזים וכך ידענו פחות ויותר.

ולא בכלל אין רעש למשאבה

• תוכן חדש...