Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי סטודנטית ומתכוונת לקנות לעצמה רכב בקרוב . כרגע אנחנו מחפשים פונטו ספייס 1.2 ידנית בשנתונים 2001-2002.

האם הרכב יהיה חזק מספיק לשרוד את העליות של חיפה?

בנוסף, האם כדאי להקריב את האוזניים ולקנות במקום סיטרואן סקסו דיזל ידנית ?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

אהלן, אז ככה, גם אני חיפאי וגם אני מחפש רכב קטן. בסיטרואן סקסו דיזל לא כדאי לגעת, אמנם הרכב חסכוני וזול לאחזקה אך את ההפרש תשלם בביקורים רבים במוסכים. לחבר היה את האכב הזה, ופשוט לא הפסיק לראות מוסכים עד שנמאס לו ומכר את הארכב במחיר נמוך ביותר.

לגבי פונטו, גם אני מחפש אחת כזו. מבדיקה שערכתי בפורום ובקרב בעלי פונטו בחיפה נראה כי הרכב יעשה את עבודתו נאמנה, במיוחד דגם ELX עם 80 כ"ס.

גם ה - SX _60 כ"ח) אמור לעשות את העבודה טוב. מקסימום אל תדליק מזגן בעליות, אך חוץ מזה נראה פונטו ספייס תעשה עבודה טובה גם בעליות של חיפה.

פורסם

הפונטו הוא רכב איטלקי.

באיטליה ניתן לראות פונטו באזורים הררים, ויש שם אזורים הררים אפילו יותר גבוהים מהכרמל. בחיי. נשבע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם הג'אסטי 1000 שלי שרדה והפיאט טמפרה 1.4 שלי שורדת את זה כל יום, כולל את הנסיעה מכרמיאל לחיפה וחזרה, אין סיבה שפונטו לא תשרוד בכבוד רב את אותו דבר.

זה רכב לא רע בכלל ולא הייתי מתקרב אפילו לסקסו דיזל, מנסיון.

פורסם

אין סיבה שלא לחבר שלי היה אוטוביאנקי ולא נראה לי שהיו בעיות :)

מקסימום תעשו נסיעת מבחן בעיר במקרה ואת הרכב אתם קונים בחיפה ותבדקו .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

מנסיון שלי עם ספייס בחיפה, היא מחזיקה יופי ועדיןו מאוד חסכונית למרות העליות הרבות.

תתפנק,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מעדיף פונטו ספייס שנת 2002 במצב טוב על פני גטס 2007 למשל.

גטס זה רכב נוראי.

הפונטו גם יותר זולה.

בכל מקרה, לרכב שלי אמורים להיות 75 כוחות סוס והוא שוקל הרבה יותר מפיאט פונטו, אז אני חושד שלא תהיה בעיה עם פיאט פונטו בחיפה.

פורסם

אך בכל אופן עדיף למצוא אחת עם 80 כ"ס מאשר 60 כ"ס, אך הבעייה שהן די נדירות.

אגב, משהו אמר פה לגבי סוחרים שהם אוהבים פונטואים! אז איך אני בדיוק אמור לזהות אותם?

פורסם
הפונטו הוא רכב איטלקי.

באיטליה ניתן לראות פונטו באזורים הררים, ויש שם אזורים הררים אפילו יותר גבוהים מהכרמל. בחיי. נשבע.

ואפילו ריקשות 50 סמ"ק עם איכר ששוקל יותר מהרכב או פנדות סוחבות עגלה בדולומיטים.

• תוכן חדש...