Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע שהוט ניתקו אותך מהקופסה ואתה קולט רק את ערוץ 1. (אפשר לקלוט אותם עם חוט חשמל פשוט)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקופסא היא בדר"כ לבנה אבל יכול להיות,פתח אותה ואם תראה כבל עם סופית מתברגת - בינגו.

דרך אגב הפילטר שדיברו עליו הוא מעין שפורפרת קצרה (כ 4 סמ') שמתברגת על התקע ואליה מתברג הכבל.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
אתה צודק. באיזור שאני גר בו יש כמה כפרים ערביים שרואים בהם YES בממיר לא של YES. אני לא יודע איך הם עושים זאת אבל אני אומר זאת בודאות גמורה.

**יש לציין שהם רואים את ערוצי הסרטים, ועוד כמה (לא את כולם)

אכן, הוא מרמאללה, אמר שיש לו כל הערוצים של יס, אבל זה היה לפני מספר שנים

פורסם
נשמע שהוט ניתקו אותך מהקופסה ואתה קולט רק את ערוץ 1. (אפשר לקלוט אותם עם חוט חשמל פשוט)

בעיקרון אתה צודק, אבל כבל קואקסיאלי ימנע את הקליטה מהאוויר, בגלל הסיכוך.

תומר - אתה צריך לזהות לאן הולך הכבל מהבית שלכם אל הקופסה (ברחובות, איפה שפעם היה "עידן" כאשר הקימו את התשתית, זה כנראה קופסה ירוקה) ולהתחבר ל-TAP (זה הרכיב של הרשת ממנו יוצאים מחברי F-TYPE עם הברגה). אם יש לוקר (מנעול) על הפטמות עם ההברגה תצטרך לפתוח אותן, אבל לא נראה לי שהיום עדיין יש כאלה.

דע לך שבעיקרון זו התחברות לא חוקית, לכן אם תעשה כזה דבר - אל תניחו לאף נציג של הכבלים להיכנס אליכם הביתה. כמובן שהם יהיו רשאים לנתק אתכם אם יגלו (סיכוי קלוש אבל קיים).

פרוקסימה - האפשרות היחידה שאני יכול לחשוב עליה לקליטת YES הינה שמישהו בנה מוקד שידורים קטן אצלו. מיציאת הממיר מכניסים את האות למודולטור (רכיב שממיר את התמונה והשמע לאות בתדר רדיו) וכך מעבירים את התחנה הלאה פתוחה לקליטה.

המגבלה היא ערוץ אחד לסט של ממיר ומודולטור, כך שעבור כמה ערוצים צריך יהיה כמה ממירים וכמה מודולטורים. לא קשה להשגה ובמקום כמו רמאללה או כל מקום בו קל למדי לפרוש רשת כבלים פיראטית (כמו שהיה פעם ברוב הערים בישראל) זה בהחלט אפשרי.

פורסם

לא תוכל להוציא מהיציאה STREAM וידאו. ביום שהאופציה תהיה אפשרית, כל הסרטים שיס משדרים יעברו RIP ויופצו ברשת. יס (וגם חברות הסרטים בעלות הזכויות) ממש לא ירצו שזה יקרה.

פורסם

סתם מענין , האם מבחינה חוקית למרות שלא ניתן לאכוף זאת, שימוש בממיר אחר (נניח שיש גם אם אין) הקולט שידורי יס

מהווה עבירה פלילית ?

פורסם

אתה חייב לא רק ממיר, אלא גם כרטיס חכם, כדי לפתוח ערוצים. מה שכן, אתה יכול לקחת כרטיס ממקום אחד ולהעביר אותו בממיר אחר בקצה השני של המדינה וזה עדיין יעבוד.

נ.ב. אם מתנתקים מיס, יש רק שתי דרכים - או צלחת לוויין פרטית (יש הרבה מתקינים במגזר ערבי ומגזר רוסי), או NO - לוותר על טלוויזיה רב-ערוצית לגמרי ולעבור לצפות בסרטים, סדרות ומבזקי חדשות דרך האינטרנט (או הורדה מהאינטרנט בדרך כזו או אחרת).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אלעד

החיבורי USB ו RS232 הינם לשם עדכוני מערכת והם לא לחיבורי מחשב לצורך צפיה או משהו כזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא תוכל להוציא מהיציאה STREAM וידאו. ביום שהאופציה תהיה אפשרית, כל הסרטים שיס משדרים יעברו RIP ויופצו ברשת. יס (וגם חברות הסרטים בעלות הזכויות) ממש לא ירצו שזה יקרה.

קצת בלתי אפשרי (אפשר פשוט לפתוח 8 ברגים ולהוציא את ההארד דיסק) - הקבצים ש ה YES MAX יוצר מוצפנים, ואינם ניתנים לקריאה ללא הכרטיס החכם.

פורסם

פרוקסימה - האפשרות היחידה שאני יכול לחשוב עליה לקליטת YES הינה שמישהו בנה מוקד שידורים קטן אצלו. מיציאת הממיר מכניסים את האות למודולטור (רכיב שממיר את התמונה והשמע לאות בתדר רדיו) וכך מעבירים את התחנה הלאה פתוחה לקליטה.

המגבלה היא ערוץ אחד לסט של ממיר ומודולטור, כך שעבור כמה ערוצים צריך יהיה כמה ממירים וכמה מודולטורים. לא קשה להשגה ובמקום כמו רמאללה או כל מקום בו קל למדי לפרוש רשת כבלים פיראטית (כמו שהיה פעם ברוב הערים בישראל) זה בהחלט אפשרי.

ואז מה ? הוא מעלה את זה ללויין הפיראטי שמשדר בחזרה לרמאללה ?

יש לו ממיר וצלחת פרטית, סה טו.

פורסם

לא כתבת שיש לו צלחת, כתבת שהוא רואה YES? לא חייבים לקלוט ישר מהלווין, הסברתי כיצד זה כן אפשרי.

לגבי עניין החוקיות - כן, גם אם תראה עם ממיר אחר - זו עדיין גניבה. אם אתה מוריד סרטים או תוכנות מהרשת - למרות שאתה רק "אוסף אותם" מהמקור - אתה לא עבריין?

שניר - לא התייחסתי לעניין ההצפנה - אלא לאפשרות הפיזית להוציא את הקבצים מהממיר (אפשרי רק אם מוציאים את ה-HD פיזית, כמו שכתבת).

פורסם

שמר החוק בנושא בארץ קצת שונה למען האמת. אם אתה משתמש בציוד סטנדרטי ואתה קולט YES אין שום בעיה עם זה, כל עוד אתה לא מרוויח מזה כסף.

אגב, גם הורדת שירים וסרטים מהאינטרנט לשימוש פרטי (ולא מסחרי) לא נאסר בחוק שלנו מעולם.

זה הכל נגזרות של חוק הקלטות הריקות שהממשלה לא אוכפת בכלל. (הרחבות של בתי משפט שונים בארץ).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...