Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו בבסיס היתה קומבינה כזאת.

היתה לנו צלחת של יס במועדון.

הבאנו מפצלים, וכל חר שהיתה לו טלויזיה ואפשרות להביא ממיר מיותר מהבית, היה מתחבר ליס לפי הכרטיס שיש לו בממיר.

היינו 7 חדרים על צלחת אחת.

ככה שאפשר "להשאיל" מחבר ממיר...אפילו להיות נחמד ולשלם לו על הממיר שנמצא אצלך ויש לך אפשרות לקלוט יס (אבל לפי המסלול והערוצים שיש לחבר שלך)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת סדר בבלאגן - נזרקו כאן המון שטויות.

1. אין שום דרך לראות YES ללא ממיר של יס וכרטיס חכם שלהם - נקודה.

אין פריצה לYES, ואם אנחנו כבר בדיבור אז אין בכלל פריצה לשיטת השידור שלהם בעולם (דהיינו כל מי שמשדר בשיטה הזו לא ניתן לפריצה נכון להיום)

אין אפשרות להשיג כרטיסים פרוצים של YES - הדרך היחידה היא כאמור לחבר ממיר + כרטיס של YES שמשוייך ללקוח (כרטיסים יש אצל חבר שלי באוטו בעשרות, ולא ניתן לעשות כלום לפני שזה מתאום ללקוח)

2. את הצלחת תוכל להשתמש בעיקר לערוץ 10, 11, 22 והכנסת במידה והוא מכוון על עמוס, אם תרצה לקלוט שידורים נוספים - קח בחשבון שתוכל לקלוט את HOTBIRD שזה לוויין מעולה עם אלפי ערוצים - הצלחת של YES היא 80 ס"מ ולכן לא תקלוט את כל האלומה, אתה תצטרך בנוסף ממיר - אני ממליץ על DREAMBOX 500S או טופילד 200

3. מהצלחת אפשר להוציא זרם בהתאם לאיכות - גם 20 טלויזיות אפשר לחבר (ואפשר גם להוסיף LNB) אבל האיכות תרד בהתאם

פורסם

אני מכיר בחור שרואה YES פרוץ , בממיר לא מקורי שלהם.

אני אשאל אותו בהזדמנות על יותר פרטים.

אחרי התאמה ללקוח , הלקוח יכול להעביר את הממיר לחבר/קרוב וכל עוד לא מותקן בממיר GPS אין אפשרות לדעת לאן הלך הממיר לטייל.

פורסם

אני מעוניין בממיר אחד לפחות של HD אם יש שידורים שכאלה בערוצים השונים.

עדיף אולי צלחת של 1.20 מטר?

איך אני יודע לאן לכוון את הצלחת כדי לתפוס לווין אחר?

אני מעדיף ערוצים של ארופה וארה"ב

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ל PROXIMA - הדבר היחיד שחבר שלך רואה זה אולי נשיונל גיאוגרפיק. אין סיכוי בעולם שהוא רואה YES. אין עדיין פתרון לטכנולוגיית שידור הזו.

תומר - לא תוכל לקלוט שידורים מארה"ב כי מן הסתם האלומה לא מגיעה. מאירופה יש שלושה לווינים ממש טובים, האחד זה HOTBIRD, אחריו NAILSAT, ו BADRC

שלושתם מעולים כשהוטבירד המוביל עם 4000+ ערוצים (תחפש קצת על שיתוף כרטיסים וכו' זה פותח לך את רוב החבילות שם)

NAILSAT גם לויין מעולה עם משהו כמו 1000 +- ערוצים וכו'

עדיף צלחת של 1.8 (גדולה) ממונעת, אבל אם אין תקציב אז 1.2 עם 2 LNB יעבוד מעולה (עובד מעולה אצלי גם עם 4 LNB)

אני ממליץ על צלחת 1.2 עם 2 LNB , אחד להוטבירד והשני לניילסאט. עם ממיר DREAMBOX 500S אתה תהנה מאוד.

נ.ב אם תרצה, דבר איתי - יש לי צלחת 1.2 איכותית + 4 LNB + ממיר DREAMBOX 500S מקורי (לא סיני) למכירה. ויש לי כמובן קבלות על הכל.

לגבי כיוון הצלחת - צריך מכשיר שנקרא SATFINDER, הוא בעצם מתחבר ל LNB ומזיזים אותו ומחפשים את התדר.

בממיר שיתופי (שאפשר לקבל כרטיסים מהאינטרנט) כמו DREAMBOX 500S , יש גרף כמו של SATF ואז חבר אחד יושב בבית, אחד ליד הצלחת ומזיזים עד שהחבר רואה שיש לפחות 60% קליטה.

פורסם
אני מכיר בחור שרואה YES פרוץ , בממיר לא מקורי שלהם.

אני אשאל אותו בהזדמנות על יותר פרטים.

אחרי התאמה ללקוח , הלקוח יכול להעביר את הממיר לחבר/קרוב וכל עוד לא מותקן בממיר GPS אין אפשרות לדעת לאן הלך הממיר לטייל.

אתה צודק. באיזור שאני גר בו יש כמה כפרים ערביים שרואים בהם YES בממיר לא של YES. אני לא יודע איך הם עושים זאת אבל אני אומר זאת בודאות גמורה.

**יש לציין שהם רואים את ערוצי הסרטים, ועוד כמה (לא את כולם)

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אפשר לראות YES בממיר שהוא לא של YES, אבל רק ערוצים לא מוצפנים (הם לא טורחים להצפין את כל הערוצים שלהם).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
ל PROXIMA - הדבר היחיד שחבר שלך רואה זה אולי נשיונל גיאוגרפיק. אין סיכוי בעולם שהוא רואה YES. אין עדיין פתרון לטכנולוגיית שידור הזו.

תומר - לא תוכל לקלוט שידורים מארה"ב כי מן הסתם האלומה לא מגיעה. מאירופה יש שלושה לווינים ממש טובים, האחד זה HOTBIRD, אחריו NAILSAT, ו BADRC

שלושתם מעולים כשהוטבירד המוביל עם 4000+ ערוצים (תחפש קצת על שיתוף כרטיסים וכו' זה פותח לך את רוב החבילות שם)

NAILSAT גם לויין מעולה עם משהו כמו 1000 +- ערוצים וכו'

עדיף צלחת של 1.8 (גדולה) ממונעת, אבל אם אין תקציב אז 1.2 עם 2 LNB יעבוד מעולה (עובד מעולה אצלי גם עם 4 LNB)

אני ממליץ על צלחת 1.2 עם 2 LNB , אחד להוטבירד והשני לניילסאט. עם ממיר DREAMBOX 500S אתה תהנה מאוד.

נ.ב אם תרצה, דבר איתי - יש לי צלחת 1.2 איכותית + 4 LNB + ממיר DREAMBOX 500S מקורי (לא סיני) למכירה. ויש לי כמובן קבלות על הכל.

לגבי כיוון הצלחת - צריך מכשיר שנקרא SATFINDER, הוא בעצם מתחבר ל LNB ומזיזים אותו ומחפשים את התדר.

בממיר שיתופי (שאפשר לקבל כרטיסים מהאינטרנט) כמו DREAMBOX 500S , יש גרף כמו של SATF ואז חבר אחד יושב בבית, אחד ליד הצלחת ומזיזים עד שהחבר רואה שיש לפחות 60% קליטה.

מה זאת אומרת כרטיסים?

אני מנסה כרגע זמנית לחבר את הבית לאנלוגי של הוט אבל משהו לא מסתדר. לא רואים כלום בטלויזיה כשמחברים אותה לנקודות הישנות של הוט בקיר. עשיתי חיפוש ערוצים בטלויזיה אבל יצאו איזה שתי ערוצים בלבד מאוד מטושטשים כאשר לפעמים התמונה נעלמת כאילו האות נפסק אבל הקול נשמע ברור כל עוד יש תמונה ולא משנה כמה היא מטושטשת.

מהצלחת אני רואה כבל שיורד לתוך הבית בחיבור למפצל כאשר מהמפצל כבל אחד הולך לממיר והשני נכנס לקיר בתעלה לקומה העליונה. עד פה הגיוני?

בנוסף לזה משום מה יש לי בארון חשמל (בצד השני של הבית) מגבר פלוס מפצל של יס שאין לי מושג למה הם שם ומה תפקידם בכוח.

in the face

with a chair

פורסם

אני מחבר את הטלויזיה ליציאה שבקיר שהיא אני מניח בסופו של דבר אמורה להיות מחוברת לקופסה ברחוב, או שאני טועה?

in the face

with a chair

פורסם

יכול מאד להיות שהכבל לא מחובר לשקע שבקופסא בתחת לבניין(נותק ע"י הטכנאי),עניין של שפיץ פלייר וכמה שניות.:-D

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

גם אותם אני לא תופס אייל, נתפס משהו מטושטוש ביותר נדמה לי שזה ערוץ החינוכית משהו היתה בדיוק תכנית בובות לילדים בעברית וזה היה ממש מושלג ואז נעלמה התמונה כנראה מחוסר קליטה.

אמרו לי שיכול להיות שיש פילטר אבל אין לי מושג איפה הוא נמצא, לפחות בבית שלי אני לא מצאתי אחד כזה.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...