Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למצלמת תנועה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה בקשר למצלמות תנועה אוטומטיות.

אם עברתי מצלמת תנועה במהירות מותרת(90 קמ"ש) ולאחר 20-30 מ' הגברתי מהירות לכיון ה-130 וראיתי מרחוק פלאש..

זה הגיוני שהמצלמה צילמה אותי?

פורסם

שים לב שכשאתה עובר מצלמת מהירות, אתה יכול לראות את העדשה רק אחרי שעברת אותה בדי הרבה - כלומר כן. הרבה פעמים אנשים חושבים שהמצלמה מצלמת רק בקו הרוחב שלה, אבל למעשה היא מופנת הרבה מאוד קדימה ולכן אם אתה רוצה לחזור לנסוע מהר יותר, תצטרך לחכות הרבה יותר מ20-30 מטרים (עדיף לחכות עד שאי אפשר לראות אותה במראה הימנית אם היא מכוונת כהלכה, ואז לחכות עוד כמה שניות לטווח בטיחות).

פורסם

זה הגיוני אבל שמצלמה תקלוט ממרחק של נגיד 100-150 מ' את המספר של הרכב וכו'..?

זה היה בלילה בשעה מאוחרת..וכמו שאמרתי ראיתי פלאש מרחוק..

פורסם

זאת מצלמה, לא טלסקופ החלל האבל!

סביר להניח שהפלש היה על רכב אחר שבאותו רגע עבר מול המצלמה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השאלה המתבקשת... היה מאחוריך רכב!?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הייתי עם רכב לצידי ומאחורי הייתה לפחות מכונית אני זוכר שהיו אורות של רכב אם לא יותר..

פורסם

אם עברתי מצלמת תנועה במהירות מותרת(90 קמ"ש) ולאחר 20-30 מ' הגברתי מהירות לכיון ה-130

זה לא נשמע הגיוני, מ 90 ל130 קמ"ש , וכל זה ב 20 -30 מ'.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז 90% שלא צילמו אותך. אם היו מצלמים אותך זה היה קורה ישר אחרי המצלמה והיית יודע את זה בוודאות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
שים לב שכשאתה עובר מצלמת מהירות, אתה יכול לראות את העדשה רק אחרי שעברת אותה בדי הרבה - כלומר כן. הרבה פעמים אנשים חושבים שהמצלמה מצלמת רק בקו הרוחב שלה, אבל למעשה היא מופנת הרבה מאוד קדימה

נכון אבל אם אני לא טועה החיישן שמודד את מהירות הרכב נמצא בדיוק בקו המצלמה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
נכון אבל אם אני לא טועה החיישן שמודד את מהירות הרכב נמצא בדיוק בקו המצלמה.

יכול להיות. יש יותר מידע על זה? בכל אופן, לצלם ממרחק של 100 מטר זה לא כל כך קשה, יש מצלמות ממוצע (מצלם בין שתי נקודות והמהירות הממוצעת היא כמה שנסעת ובכמה שעברת על החוק - בעקרון כאמצעי בטיחות זה פחות מטומטם ממצלמה רגילה) שזה בדיוק מה שהן צריכות לעשות.

• תוכן חדש...