Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית תודה לכל העוזרים,

וגם תודה רבה רבה לכל המומחים שהציעו לי לשחק במחשב במקום לנהוג באמת,

אני לא פתחתי נושא בשביל תשובות מגעילות כאלה אני לא באתי כדי ללמוד עצות איך לנהוג וגם תדעו לכם אני לא נהג משוגע כמו שאתם חושבים.

סה"כ שאלתי איפה יש כביש שקט יחסית בשבת באיזור הצפון אבל לא לנסיעה ב 250קמ"ש.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

סע לקצרין משם לכיוון גבול ירדן. תעלה צפונה ותעשה סיבוב לאורך הגבול לקרית שמונה.

מומלץ שיהיה לך GPS שמראה סיבובים קדימה.

פורסם

שלום

יש לי דרך מעולה כמו שרבים הזכירו פה

כביש הצפון כמובן

לפני כמה שנים כשהייתי בצבא ושכל לא היה אז יותר מידיי, החלטתי לנסות את ההונדה של ההורים, לקחתי את ההונדה ועליתי לכביש הצפון

היה כיף פניות טובות, פיטולים כמו שיש באירופה, אני גר בנהריה, עליתי על הכביש בדיוק איפה שהוא מתחיל, לפעמים בסיבובים נסעתי טיפה מהר, לא 100 וגם לא 70, אולי 50, אולי 60 משהו באיזור. לפעמים הרגשתי החלקה של הגלגלים אבל השתלטתי.

נסעתי מזרחה ליד ברעם יש שם מסלול כמו לונה פארק, נוסעים מהר ונהנים, היה ממש כיף.

בחזור כבר צברתי ביטחון , שוב נסיעה מעולה, הגעתי כבר לירידות של יערה, שוב פיטולים הגעתי אולי ל-60 קמ"ש אבדתי שליטה על ההונדה, למזלי לא היתה מכונית בסביבה, נכנסתי בעץ ונפלתי לתעלה. האוטו כמובן טוטאלוסט, זה קרה בשנת 2000, האוטו היה שנת 2000, אוטו חדש הלך....העיקר שאני יצאתי בזול, אז זהו שלא.

קבלתי זעזוע בלב, חודש בבית חולים שבועיים מתוך זה בטיפול נמרץ ומתוך זה שבוע בסכנת חיים.

כמובן שההחלמה היתה עוד כמה חודשים...

קיצר תחשוב על זה....

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

בירנית אלקוש זה הכביש הטוב ביותר לנהיגה טכנית באזור כביש הצפון, אבל כמה שהוא טוב ככה הוא מסוכן!

מומלץ בשבת בשעות הבוקר המוקדמות ושים לב לרוכבי האופנועים!!!

רק סע בזהירות.

LIOR RR

פורסם
ושים לב לרוכבי האופנועים!!!

LIOR RR

כן- 100 נקודות כל אחד:twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
שלום לכם,

אז ככה אני מחפש מסלול בסגנון הררי עם סיבובים, עליות חזקות,ירידות וגם משטחים ישרים כדי לנסות קצת את הרכב שלי.

אם כבר מסלול, והררי, וסיבובים:

משכנתא זה קל

פורסם

לפני שאתה הולך לנהוג נהיגה ספורטיבית אני ממליץ לך לדעת מה זה נהיגה ספורטיבית.

קורס נהיגה ספורטיבית באחד מהחברות בארץ ילמד אותך מהי נהיגה ספורטיבית ולא פחות חשוב - ומה ההבדל בינה לבין השתוללות ונהיגה מסוכנת.

כמובן שאם כבר עשית קורס כזה, אז אני מאמין שתגיע לשם בגישה נכונה יותר.

דני G.

פורסם
קלאסי- פחות מהיר ויותר טכני- בית אורן.

במקומם לילה עדיף בשבת מוקדם בבוקר, גם ריק וגם מואר.

עידן

בזמן שרוכבי האופניים עושים את הכביש הזה? לא נשמע שיהיה לזה סוף טוב... :)

מה גם שזה כביש (מדהים) של 10 דקות, הוא מחפש משהו לחצי יום.

בית אורן ונשר (הירידה שבין בית אורן לאוניברסיטה) הם באמת שניים מהכבישים היותר מהנים.

פורסם

טוב חברים בנתיים ירדתי מהרעיון כי החודש הזה עמוס מאוד ואין לי זמן גם בשבת,

ותודה רבה לכל מי שניסה ועזר ונתן עצות.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

ושוב נשאלת השאלה כמה אבל כמה כבר יעלה למשקיעה לבנות מסלול מירוצים פה בארץ שנסיעה בו תעלה כמובן כסף ובמקום מסלול מפגר של קרטינג אז שקצת ירחיבו אופקים ויבנו מסלול מסודר באירופה יש! ביפן יש ועוד איך יש! בארהב זה מעצמה מוטורית ! במדינות ערב זה בלי חוקים ורק פה בארץ הקודש רוצים בכוח שאוהבי ההגה יאלצו לעשות את זממם על כבישים הומי אדם ! חאלס

תבנו לנו מסלול !

פורסם
בזמן שרוכבי האופניים עושים את הכביש הזה? לא נשמע שיהיה לזה סוף טוב... :)

מה גם שזה כביש (מדהים) של 10 דקות, הוא מחפש משהו לחצי יום.

בית אורן ונשר (הירידה שבין בית אורן לאוניברסיטה) הם באמת שניים מהכבישים היותר מהנים.

ב6 בבוקר אין שם אף אחד...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...