Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אז ככה אני מחפש מסלול בסגנון הררי עם סיבובים, עליות חזקות,ירידות וגם משטחים ישרים כדי לנסות קצת את הרכב שלי.

אני מהצפון לכן אני מחפש מקום קרוב אלי ושיהיה כמעט ריק מתנועה ביום שבת.

חשוב לי שיהיה מסלול חזק וארוך קצת, וישיהיה אפשר לבצע בו את כל מבחני הנהיגה.

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אהלן יוסי,

קודם כל - בחייאת תזהר. מעבר לרצון שלך לבדוק את הרכב שלך ואת מידת השעירות של אשכייך (בקטע טוב, אל תדאג) תמיד (תמיד!) תזכור שיש עוד אנשים על הכביש. יש אנשים שנוסעים לטיול ביום שבת. יש אנשים שחוזרים מטיול יום שבת...

אבל אחרי שעברנו את הנקודה הזו -

כביש הצפון יעשה את העבודה בקלות. כביש מדהים ביופיו (מוקדם בבוקר - מומלץ, אך אחה"צ הוא מדהים לא פחות) ועוד מספר כבישים ברמת הגולן.

כיוון שמעבר ראשון בכל מקרה אתה עושה לאט ורגוע (אני מקווה) אז שיטוט באצבע הגליל וכבישי הגולן יספק אותך בהחלט.

אם אתה רוצה מיקוד נוסף ברמת המספר כביש וקטע מומלץ - רק תבקש!

ושוב... בחייאת יוסי - תזהר.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

ידידי, אין לך מושג כמה מהר אפשר לאבד שליטה בכבישים האלה.

צריך המון המון שיקול דעת. לא נעים להכנס בעץ (או להשמיד משפחה שבאה ממול, או לעקם למשאית את הפגוש).

קראתי את החתימה שלך - אני מקווה שכתבת בצחוק שהאימפרזה 95 שלך נוסעת כמו STI.

פורסם

אם להתגרזן, אז רק בשעות הלילה המאוחרות ביום חו"ל.

ככה יש סיכוי הרבה יותר טוב שתפגוש מישהו, וגם אם כן, האורות הגבוהים יעזרו לכם לראות אחד את השני הרבה יותר מוקדם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

זה יפה שאתם ממליצים למישהו להתגרזן עם האימפרזה 95 שלו שהוא חושב שהיא נוסעת כמו STI והוא נוהג כמו שומאכר בכבישים לא מוכרים בצפון הארץ בשעות הלילה, תמשיכו לעשות את זה :roll:

פורסם

עדיף שבחור יעשה את הנהיגה הספורטיבית וחזקה שלו בכבישים של NFS או סימולטור אחר. במקרה שנכנסת שם בעץ או רכב אחר - לא קרה כלום. לאומת זאת בחיים, כמו שהזכירו חברים מעלי, הוא פשוט עלול להוריד משפחה שנסעה לבלות בצפון.

עם כל הכבוד לרצון המוטורי, אין אפשרות לעשות את זה על כבישים ציבוריים. בשביל דברים כאלה צריך להיות מסלול סגור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש את כביש כרמיאל-צפת, תהנה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קלאסי- פחות מהיר ויותר טכני- בית אורן.

במקומם לילה עדיף בשבת מוקדם בבוקר, גם ריק וגם מואר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אלקוש-->בירנית-->אלקוש-->בירנית-->אלקוש-->בירנית-->אלקוש-->בירנית-->אלקוש-->בירנית-->אלקוש-->בירנית-->אלקוש-->בירנית-->אלקוש-->בירנית-->אלקוש-->בירנית-->אלקוש-->בירנית-->אלקוש-->בירנית-->אלקוש-->בירנית-->אלקוש-->בירנית-->אלקוש-->בירנית-->אלקוש

עד שייגמרו לך הצמיגים או הדלק

פורסם
הירידה מדניה בחיפה עד לגשר פז אפשרי כל יום אחרי 2300 בלילה או ביום שבת עד 1000 בבוקר

לא הייתי ממליץ על הכביש הנ"ל מכיוון שהוא עובר דרך איזור אוכלוסייה (דרך אליאנס) - על אף שהוא מהנה ומאתגר (במיוחד בירידה - בעליה יותר קל לדעתי)

יש לא מעט כבישי נהיגה באיזור חיפה (אם רק היו נותנים לנו לסגור את העיר ליום אחד, איזה סטייג'ים הייתי בונה שם!), שלא לדבר על צפונה יותר, העניין הוא שאני לא רואה לנכון להמליץ עליהם בפומבי.. :idea:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...