Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה דלק הרכב שלכם צורך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה עלה לרשת אתר חדש בשם "כמה דלק" מטרת האתר הוא לאסוף מידע מאנשים פרטיים מידע אודות צריכה הדלק של הרכב שלהם

האתר יעזור לאנשים שמחפשים רכב יד שניה לדעת מה צריכת דלק של רכב ורכב (נתוני יצרן לא בהכרח נכונים אחרי מס שנים על הכביש)

אודה לכם אם תתרמו את צריכה דלק של רכבם למאגר ותפיצו את האתר הזה הלאה, לעזור לנו להגדיל אל המאגר למען כולנו

בנוסף אשמח לשמוע הערות על האתר

http://www.kama-delek.co.il/

שבת שלום

אלון קזדן

פורסם

יוזמה מבורכת.

עם זאת, כאשר לוחצים על "הוסף רכב" אחרי שממלאים את פרטי צריכת הדלק, הוא מגיע לעמוד "שגיאת שרת פנימית".

אם לוחצים על הוסף רכב ללא מילוי פרטים, הוא אומר "תודה על ...."

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אתר שימושי מאוד.

אחלה רעיון לאתר שיכול לעזור להרבה אנשים .

יש גם שרשור ענק בפורום שהרבה אנשים עשו בדיקות של צריכת דלק לרכבים שלהם , רק שלא מצאתי אותו.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

מה, רק את הטוראן שלי אי אפשר להכניס למאגר ? :-(

אני מנסה להכניס את האימפרזה זה עושה בכלל משהו אחר :

Microsoft JET Database Engine error '80040e57'

The field is too small to accept the amount of data you attempted to add. Try inserting or pasting less data.

/addcar2.asp, line 20

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אני דווקא ניסיתי ורשם שאין עדיין נתונים.

לפותח השרשור, אני מקווה שאתה אוהב לקרוא תהנה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=65651&highlight=%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%AA+%D7%93%D7%9C%D7%A7

כן על זה דיברתי.

ולפותח השרשור , כנראה תהיה לך הרבה עבודה :lol::lol:

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

ניסיתי להוסיף את האוטו שלי למעגר ובסוף בסוף כשלחצתי הוסף אחרי שמלאתי את כל הפרטים זה כתב

The field is too small to accept the amount of data you attempted to add. Try inserting or pasting less data.

/addcar2.asp, line 20

פורסם
ניסיתי להוסיף את האוטו שלי למעגר ובסוף בסוף כשלחצתי הוסף אחרי שמלאתי את כל הפרטים זה כתב

/addcar2.asp, line 20

תוכל למלא את הפרטים כאן? אני אנסה להבין מה הבעיה

תודה

פורסם

עכשיו הצלחתי להוסיף את הטוראן. :-)

אגב בעמוד הראשי, איפה שצריך לבחור תיבת הילוכים, לא מופיע "רובוטית" למרות שכשמוסיפים רכב דווקא כן :S

גם את האימפרזה הצלחתי להוסיף.

• תוכן חדש...