Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה דלק הרכב שלכם צורך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב תודה רבה לכל המפרגנים

למנהלים,

אם גם אתם מוצאים את היוזמה לשימושית - אודה לכם אם תוכלו לפרסם אשכול זה כנושא דביק לפרק זמן

בכל מקרה, תודה רבה לכולם וכל מי שיכול - תעזורו לי הלפיץ את האתר, מאגר הנתונים הוא הדבר החשוב להצלחת המיזם

פורסם

אגב מאזדה 323 ולאנטיס זה אותו הרכב...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

כל הכבוד לך על היוזמה.

אה ותצטרך לדאוג לבעיות ה SQL שיש באתר כדיי שלא יגרום לאנשים להשבר ולעזוב את האתר.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

יוזמה לא רעה, במיוחד בתקופה כזאת שהדלק הוא מצרך ייקר בשבילינו.

אגב, יש אתר כזה גם לאופנועים?:-)

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

הוספתי 3 רכבים בקלות רבה.

הבעיה אח"כ היא סרבול בהגעה לתוצאות. רק הכנסה של דגם ספציפי כולל שנת יצור מראה תוצאה.

נראה לי שכדאי לנטרל את שנת היצור מהחיפוש הרי לא צריך להיות הבדל בין שנתונים קרובים.

כמו כן כשעושים חיפוש כללי יותר לדוגמא כל רכבי אלפא רומאו משנת 2008, נותן שאין במאגר רכבים כאלה (בטוח שיש, שלי תואמת להגדרה).

ישר כח על היוזמה.

פורסם

יש לי בעיה בעבר הייתה לי מוסטנג,אבל אין נפח מנוע יותר מ3000.

בנוסף גם את הדגם החדש אלפא מיטו אין ברשימה,ניסית לעזור אבל אף אחד לא מכיר את הרכבים.:lol:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

נכנסתי במקרה לעמוד "אודות". ובכן, צריך לשכתב אותו מחדש :

האתר כמה דלק נוצר על מנת לעזור לאנשים שמחפשים רכב לדעת צריכה דלק של רכב על בסיס של מידע סטטיסטי של גולשים בעלי רכב זה. המידע הינו מידע שנתרם ע"י הגולשים בלבד.

אנחנו נודה לכם אם תעזרו לנו לקדם את האתר בכך שתזינו את צריכה הדלק שלכם ותעזרו למאגר המידע שלנו לגדול לטובת כלום.

לא יזיק גם את תספרו לאיזה חבר או שתיים!

ליצירת קשר אתם מוזמנים לשלוח לנו מייל

[email protected]

צוות כמה דלק?

קודם כל יש טעויות כתיב רבות כמו : "לטובת כלום" במקום כולם, או "צריכה דלק" במקום צריכת דלק (פעמיים).

בנוסף - לא בני אדם צורכים דלק (ושוב שגיאת ה"צריכה" :"בכך שתזינו את צריכה הדלק שלכם").

יש לשכתב את העמוד הזה מחדש.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...