Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר בירידה לאיילון צפון בפקק שמעתי יללות גור חתולים ג'ינג'י, ישב לו המסכן על אי התנועה וילל. ידה ידה ידה, עכשיו יש לי חתול קטן בדשבורד אותו אני לא מוצא..באיזור כרית האוויר של הנוסע, כך אני חושד. אני לא רוצה להגיע למצב של האבאו הרקובה מהשרשור ההזוי ההוא.

שאלתי, האם יש למישהו רעיון לביצוע לפני שאני מפרק ת'אמא של הקליאו? ממש ממש לא בא לי..

תודה לעונים

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

תחנה את האוטו במקום מוצל, עם חלונות פתוחים לאוורור.

שים על הרצפה מעט אוכל אטרקטיבי (הכי טוב - שימורים לחתול) ומיים.

חכה שעה שעתיים.

תציץ בזהירות מדי פעם. רוב הסיכויים שהוא יצא.

:turn-l:
פורסם

תכניס את הרכב לחניה סגורה תשים קצת חלב בכלי הוא יצא תעשה את זה בלילה,

או שבמקום חלב תשים רוטווילר רעב ועצבני...:twisted:

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ומה אם הברנש נתקע איכשהו?

צריך לחלץ אותו איכשהו אני לא סגור על זה שהוא יצא לבד

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

סוף טוב וקל לסיפור - בביקור האחרון באוטו זנב בצבץ לו מתחת לתא הכפפות..הוצאנו אותו משם. לחתול שלום וכנראה שיש לו משפחת חתולים מאמצת. רק נותר לקוות שלא הספיק ללכת לשירותים שם בפנים..

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

אני חששתי שיפתח טרד חדש

"פרויקט חתול מת בדשבורד" בסגנון הטרד שנפתח פרויקט כלב מת :)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...