Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדקתי בפעם השלישית את צריכת הדלק של הטוראן. מילאתי את הטנק לפני כשבוע, עד היום, תדלקתי היום כשהמיכל היה מעט פחות מרבע טנק, והתוצאה דומה לפעמים הקודמות שבדקתי. הפעם : 17.1 ק"מ לליטר.

אני נוסע עם הרכב בעיקר בצפון, כשהבן נוסע מנצרת עילית לכרמיאל ובחזרה כל יום. בכבישים האלו אין הרבה פקקים חוץ מצומת המוביל שפקק שם יכול להמשך כחצי שעה בשעות הבוקר. צריכת הדלק שהיצרן מצהיר עליה היא 15.9 ק"מ לליטר. בד"כ נתון יצרן הוא אופטימי לעומת המציאות, כאן אני רואה שמישהו בפולקסוואגן נורא ממעיט בערך המנוע :roll:

אגב - מנוע TDI1.9. גיר DSG 6 הילוכים.

מה אתם אומרים ? יש עוד בעלי המנוע הזה שיכולים להעיד ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

למרות שהמנוע ברכב שלי הוא אחר (של רנו DCI בנפח 1500 סמ"ק), גם אני מודד מדי פעם צריכת סולר שונה מתדלוק לתדלוק.

אני מתדלק תמיד באותה התחנה ובאותה המשאבה (עד שהיא קופצת אוטומטית).

לפעמים יוצא לי 1:15, ולפעמים 1:17.5 . אין שינויים במסלול הנסיעות.

לדעתי, ממדידה היחידה לא מקבלים צריכת דלק\סולר אובייקטיבית, רק מהממוצע של כמה מדידות, אין לי הסבר אחר הגיוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן, רק שזו הפעם השלישית שבבדיקה יוצאת תצרוכת דלק הטובה מהותית מזו שהיצרן מצהיר עליה. לא בדקתי רק פעם אחת.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

נתוני היצרן לנסיעה בין עירונית הוא 1:18.5 ק"מ לליטר סולר.

http://newcar.yad2.co.il/רכב-פרטי/פולקסווגן/טוראן%20/21356

רשמת שרוב הנסיעות בכבישים בין עירוניים עם לא הרבה פקקים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בין עירונית.

אני נוסע משולב, יומיים בשבוע רוב הנסיעה היא מחוץ לעיר, כאשר בשאר השבוע רוב הנסיעה היא בתוך העיר, בכרמיאל ובנצרת עילית. אני מעריך שהנסיעה שלי מתחלקת בערך בחצי בנסיעה עירונית וחצי נסיעה בין-עירונית.

אגב, הרכב שבסרטון שבקישור שהבאת - שלי. קניתי את הרכב מתצוגה (בהנחה של 1000 ש"ח) ובמעמד הקנייה נאמר שזה הטוראן השחור היחיד ברמת האבזור שלו שנמצא בתצוגה.

פורסם

אגב, הרכב שבסרטון שבקישור שהבאת - שלי. קניתי את הרכב מתצוגה (בהנחה של 1000 ש"ח) ובמעמד הקנייה נאמר שזה הטוראן השחור היחיד ברמת האבזור שלו שנמצא בתצוגה.

רק ללא הבשר :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260687&highlight=%D7%91%D7%A9%D7%A8

:lol::lol:

• תוכן חדש...