Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני רוצה לקבל המלצה לרדיו דיסק אני לא מבין ואני לא יודע מה נחשב בסיסי התקציב סביבות 500.

אני רוצה שיהיה בו חיבור שקע לחיבור USB כמובן קורא צרובים ו- MP3 (אני מתאר לעצמי שהיום כבר מיותר לציין את זה אבל שיהיה). חשוב לי להדגיש יש לי צורך במשהו באמת בסיסי, כמובן לא זבל אבל מה שאני מעוניין זה שתהיה לי האפשרות לשמוע דיסקים ולהנות עד כמה שאפשר מהמוזיקה. נכון לעכשיו יש במאזדה טייפ לקסטות.

עוד שאלה/בקשה- הרמקולים שיש באוטו הם האלה שהגיעו איתו בקנייה. עכשיו אני שוקל לשדרג אותם גם. לקרוא לזה "מערכת שמע" אני לא חושב שאפשר אבל אני רוצה להוסיף לאוטו רמקולים נחמדים ורדיו דיסק. העניין הוא שקראתי פה את המדריכים הרלוונטים והם מתאימים יותר לאנשים עם תקציב שהוא לא בשבילי. אני מבקש שתפנו אותי למקום או שתסבירו לי אתם מה בן אדם כמוני, שמחפש קצת איכות ושדרוג לרמקולים ולטייפ, צריך לקנות, מה מומלץ בתקציב כזה. נגיד 1000 ש"ח לרדיו דיסק ורמקולים או משהו כזה. העניין הוא שאני לא מספיק מבין בתחום בשביל להיות ספציפי ולדעת מה לבקש ולתת תקציב מתאים. אני מקווה שהצטיירה לכם התמונה והבנתם למה התכוונתי.

תודה מראש על תשובות והסברים, טל.

פורסם

תמונה מוכרת :wink:

רדיו דיסק - כולל USB מובנה

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=687200

רמקולים זה עכיין של טעם,לי אישית מהסדרות הנמוכות לדעתי הJBL נותן את התמורה הטובה ביותר

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=472469

ויש גם את הרץ דיסי ומורל טמפו בתקציב הנ"ל

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אוקי, קודם כל תודה.

בעניין הרדיו דיסק, קראתי כה ביקורות והרבה אנשים אומרים שקשה להסתדר עם הרדיו מבחינת הפונקציות. שאין כפתור של פאוז, מיוט וכד'. זו הבעיה העיקרית שראיתי חוץ מזה באמת אחלה רדיו דיסק נראה.

ד"א האם אתה בטוח שהרדיו דיסק הנ"ל תומך כניסת USB? כי זה לא מוזכר בזאפ.

הרמקולים, נראים טוב אבל אין לי קנה מידה לשפוט. JBL נחשבת חברה בסדר?

אני אודה לעוד המלצות וחוות דעת על מה שכבר הומלץ, תודה.

פורסם

JBL חברה מובילה בתחום הסאונד

ויש לי שאלה קטנה אלייך e m777 , הרמקולים שהצעת יעבדו טוב ללא מגבר ? הם לא ייחנקו או משהו בסגנון?

ולפותח הפוסט - לדעתי אם תוכל למתוח קצת את התקציב של הרדיו דיסק תוכל לקבל מכשירים טובים יותר

מהפשוטים של קלריון [186, 286USB, וכו' וכו'] שעושים את העבודה מצויין עם איכויות סאונד ונוחות יותר מאשר בדגמי הפיוניר לדעתי

פורסם

קוראים לי אלעד :wink:

היתרון הגדול של JBL - שהם נצילים מאוד ויעבדו יפה מאוד גם ללא הגברה חיצונית

כלומר אם תקח רמקול בעל נצילות (DB) של נגיד 85 מול 90 האחרון ישמע עוצמתי בצורה משמעותית על אותה הגברה בדיוק

ואם אני זוכר נכון - כל 3DB מתבטא בהכפלת העוצמה הנשמעת

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

Hansap למתוח עד כמה? איזה המלצות אחרות יש לך? ובכלל אני אשמח לעוד הצעות בקשר לרדיו דיסק כי לא כל כך התלהבתי מהביקורות שקראתי על הדגם של הפיונייר שהוצע פה.

ובואו נלך שלב אחד קדימה, נגיד שאני מוצא רדיו דיסק ורמקולים, מאיפה מומלץ לקנות ואיפה מומלץ להתקין? קראתי פה איפשהו שהכיוון של הרמקולים לעיתים חשוב יותר מאשר האיכות של הרמקולים עצמם.

ומה סדר גודל של התקנה של הדברים האלה?

פורסם

פעם שאלתי -רדיו דיסק 50-80 קומפוננט מתחיל 150-300 שח התקנה של חנות

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

• תוכן חדש...