Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדרש רכב משפחתי אוטומאטי יד שניה , גם לנסיעות ארוכות, עם תא מטען שמספיק למזוודה ועגלת תינוק.

חבר שלי מציע לי הונדה סיביק 95 ב 25K ש"ח,יד 1, נהגתי בה היא לא מושכת טוב, ויש רעשים מהמרכב - האם כדאי? מבפנים היא נראית חדשה ועברה 125,000 ק"מ

ובאופן כללי, רציתי לשאול :

1. מה עדיף יפנית: קורולה/מזדה 323/אלמרה/אימפרזה שנת 95-97

או אירופאית כמו: מגאן, קסרה, קסנטיה, אסטרה, וקטרה שנת 00-01 או קוריאנית: לנטרה/אילנטרה

בתקציב הנ"ל (20-30K ש"ח)

2. האם כדאי לקנות רק מפרטי או שאפשר גם ללכת למגרשי מכירות

תשובה , תעזור לי בחיפושים

בתודה,

משה

פורסם

מה זה אומר רעשים מהמרכב?

קניה מחבר היא קניה בעייתית, ולא אחת גם חברים טובים מסתכסכים בגלל עסקאות שכשלו. אם אתה לא בטוח שמדובר ברכישה טובה, עדיף לעבור הלאה. בעסקה עם חבר אתה עלול להפסיד גם חבר וגם כסף.

לגבי מגרשים - קרא את המדריכים שבהודעה הדביקה שבראש הפורום. אחד מהם דן בדיוק בזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה עעם הסופר לאנסר?

אחלה אוטו ומהנה לנהיגה, גם אוטומטי גם חזק וגם זול. במחירוון של 97' יעלה לך בסביבות 17K-19K וישאר לךך הרבה כסף בכיס

סופר לנסר 96' - עם מצב ספורט-->הפורש של ה 1600 8)

מכוניות או לא להיות! XD

פורסם

זללן דלק לא קטן בגירסא האוטומטית, גיר בעייתי .

לפי דעתי תלך לכיוון היפניות כמו מאזדה 323 מהשנים 97 ומעלה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לפי דעתי האירופאיות שציינת יהיו מודרניות יותר ולכן בטוחות יותר ומפנקות יותר. כיד שניה הן קניה מאוד כדאית כי אתה מקבל רכב טוב במחיר מצחיק.

emotion of motion

פורסם
זללן דלק לא קטן בגירסא האוטומטית, גיר בעייתי .

לפי דעתי תלך לכיוון היפניות כמו מאזדה 323 מהשנים 97 ומעלה.

לי יש את הגרסא האוטומטית ויוצא לי בערך 1:9 בעיר כשהנהיגה שלי בזבזנית: נוסע מהר, סל"ד גבוה וזינוקים.

לגבי הגיר, גם אני שמעתי על הבעיה הזאת... אבל אם אתה מוצא רכב שמור או אחד שהוחלף לט כבר הגיר זאת לא בעיה, אצלי בלי עין הרע הגיר מתפקד יופי.

ובמקרה הכי גרוע החלפת גיר תעלה משהו כמו 5K עדיין פחות ממה שהתכוונת להוציא...:)

מכוניות או לא להיות! XD

פורסם

חברה

תודה על התגובות,

אשמח לכל עצה נוספת,

בעיקרון קלטתי את ההמלצה לגבי הסופר לנסר והמאזדה 323 שנת 97

וכן שהאירופאיות : קסארה/קסנטיה/אופל אסטרה/וקטרה כיד שניה טובות ואטרקטיביות בגלל המחיר נמוך

אחרי שהחבר הראה לי את ההונדה סיביק 95 נדלקתי על הקרוז קונטרול וזה לא יוצא לי מהראש..

אני כבר מתחיל לחפש רכבים שיש בהם את ה feature הזה

אתם מכירים רכבים שיש להם את זה?

או שאתם מציעים שארד מהעניין?

שאלה נוספת, עד איזה קילומטראז' הייתם ממליצים לגעת, ומאיזה לעזוב?

משה

פורסם

את הקרוז קונטרול אולי תמצא בקסארה אבל אני לא בטוח שבתקציב שאתה מצהיר כאן.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אני הייתי יורד מהפיצ'ר הזה ... אלא אם אתה נוסע הרבה מחוץ לעיר. בעקרון זה יותר מתאים לארה"ב שיש שם מרחקים ארוכים או מקומות דומים. בארץ ,כמו שאתה רואה, זה לא תפס עוד.

חפש קלימטראז' של פחות מ, 150K, זה נראה לי סבבה, מעבר לזה זה כבר מתחיל להיות בעייתי.

וזה עוד יתרון לסופר לאנסר, שיש הרבה כאלה על הכביש והרבה מבוגרים רכשו אותה כך שטיפלו בה טוב, לא גמרו את המנוע והגיר ועשו מעט קילומטראז' -כמו שלי לדוגמה, שעשתה ב13 שנה 135K

:)

מכוניות או לא להיות! XD

• תוכן חדש...