Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה כאן מישהו שבנה כזו מטריצה... תנסה להריץ חיפוש - רעיון לא רע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לו קרוס,הוא אקטיבי.

לי הייתה בעיה שכזו בעבר והצלחתי לחסל אותה כמעט לגמרי,יש שירים ספציפים שהטוויטר פשוט רוצח את האוזן,כנראה איכות לא טובה של השיר כי 99 אחוז מהשירים זה לא קורה.

גם הטוויטרים שלי מונמכים בHU,וגם חתוכים גבוהה,5KHZ.

ועכשיו הם נעימים הרבה יותר ממקודם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

רומם - מה קרה מאז?

התקדמת?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קרה לי גם משהו דומה

אצלי יש תדר ספציפי קצת מעיק וחד - 2.5KHZ ניסיתי להנחית ערוץ 5 מתוך 7 באקולייזר הגרפי (אלפיין 9887)

אבל ההנחתה לא נקודתית ("פעמון" אאל"ט) העברתי לפרמטרי ומצאתי את התדר הסורר,הנחתתי ב2DB ונשמע מאוזן מאוד

אומנם כל טוויטר והאופי שלו,אבל אצלי חתוך ב3.2KHZ פחות מזה והוא נשמע לי די מלוכלך

ללא שום הנחתות\פאזות (התדר הבעייתי היה בתחום המיד שחתוך מלמעלה ב3.2KHZ)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

האמת שאתמול הורדתי את נק' החיתוך ל 2KHZ, הבמה קצת עלתה והמיד נשמע קצת יותר נקי.

בדיעבד יש לי כמה מסקנות:

ההתקנה של המידים שלי לוקה בחסר, וצריך לטפל בה בהזדמנות הראשונה.

המגבר שמגביר את הטויטרים גורם לחלק מהבעיה- זה גוון הצליל שלו.

ישנם שירים שמוקלטים/ מומרים לא באיכות, וגם כשאני צופה באקולייזר הגרפי במחשב כשהם מנגנים, אני שם לב לתדרים שמגיעים גבוה מאד, כמעט לתחום האדום.

נק' חשובה- חלק מהצרימות ששמתי לב אליהן- הגיעו מהמידים, גם בגלל המגבר שהגביר אותם ובעיקר בגלל ההתקנה.

בתוכנית:

החלפת מגבר לטויטרים.

שיפור התקנה של המידים.

מעבר לשלושה חלקים חצי אקטיבי, לאחר שאמצא מיד מתאים, וכמובן תקציב.

מתחדשת*

פורסם

שאלות תם,

מה זה מגבר אקטיבי ?

היכן ניתן לשלוט בגיין של הטוויטרים ?

האם ההגברה שנשלחת למידים אינה זהה לזו של הטוויטרים ?

פורסם

בקטע עם המגבר אני יכול לחזק אותך

התדר שהפריע לי לא הופיע עם הZAPCO IFORCE הקודם

הוא כן הפריע לי עם המקינטוש החדש :-)

מגבר בהיר,מאוד מאוד בהיר (וככה אני אוהב) :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לגבי ההמלצה על ריסון הMT22, ולמעשה המלצתי על אופן השימוש בטוויטרים הללו עם נסיון רב מאוד, זה רק בחיבור בנקודת חיתוך של 3600HZ בHPF עם חיתוך בתלילות של 12DB/סלופ.

כל דבר אחר, פשוט צורח וזועק.

under construction..

פורסם

:shock:בטח יעזור..אתה שם את זה לוופר בדלת ואז הטוויטר פחות צורם..:shock:.

JEKA04, אתה בכלל שם לב על מה אתה ממליץ? או שסתם אתה מקדם את מכירותיו של האתר?

וחוץ מזה, הקשקוש הזה יכול לעזור רק לכיס של היצרן..

under construction..

פורסם

תשמע אתה רק מעיד על זה שאין לך מוסג בסאונד וזה הכל!

אני לא מקדם שום דבר זה המקום היחיד שאני מצאתי את זה אצלו.

אגב הייתי בטוח שמישהו יגיד שאני סתם ממציא וזה רק קשור לטויוטר!

התופעה של גלים חוזרים בדלת נתונת אפקט של טויטר צורם ואנשים מחפשים את מקור הבעיה במקום הלא נכון!

פורסם

ג'קה -

זה מה שנקרא פתרון עקיף לבעיה ישירה.

כל שיפור שתוסיף בתחום תדר נמוך יותר ממה שהטוויטר מנגן תעזור לך לאזן את המערכת כלפיו ובכך לרסן אותו.

אבל טוויטר MT22 הוא טוויטר חד שצריך גם לרסן בצורה ישירה ע"י נקודת חיתוך בגובה מספיק גבוה ובסלופ מספיק תלול ובזווית נכונה ובפאזה נכונה.

טוויטר הוא אמצעי קל להגברה (מבחינת הספק) אבל קשה מאוד לשליטה בגלל הנתון הספציפי הזה - קל להגביר אותו ולכן הוא משתולל בקלות ואז צריך להשקיע הרבה מאמצים בכדי לרסן אותו.

ככל שהטוויטר ינגן יותר מתחום המיד - הוא יצעק אותו גם בקלות רבה יותר מכל אלמנט אחר, כי המגבר לא מתקשה להגביר את הטוויטר... טוויטר שמנגן פחות מיד, צריך פחות הגברה והוא מנגן תחום תדר צר יותר והוא גם מנגן תחום תדר שכל לו יותר לנגן אותו בצורה נכונה ואז אתה מקבל אלמנט רגוע, נעים לאוזן שנשמע נכון.

בסט שני חלקים זו בעיה קשה מאוד אם יש לך וופר שלא יכול לעלות גבוה בכדי לאפשר לך להוציא תוצאה טובה מהמערכת מבלי שהטוויטר יצעק.

אז אם יש לך סט שני חלקים שבו הטוויטר צריך לרדת נמוך יותר מהרגיל - באמת מידבאס מפלצת יכול לעזור לרסן את הטוויטר קצת. אבל זה תמיד יהיה פתרון עקיף, זה תמיד יהיה פתרון לא מדויק כי הטוויטר עושה את מה שהוא לא אמור לעשות... ואולי גם המידבאס...

Pioneer TS-X150

פורסם

הטויטר לא ממש צועק, אבל הוא בהחלט נשמע חלש יותר בנק' החיתוך הנמוכה יותר (מכיון שאותו הספק צריך להספיק לתחום רחב יותר)

כל זה מחזיר אותי להתקנה הלקויה של המידים שלי: כל מי שיכול לסייע בייצור של 2 זוגות טבעות (5.25+6.5) יתקבל בברכה!

הפיבר עליי :-D

ועד אז כל מה שאני עושה ומנסה זה סוג של פשרה.

מתחדשת*

• תוכן חדש...