Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזה 6 החדשה עם מערכת הסטריאו הפשוטה שבאה עם האוטו.

הייתי מעוניין לקבל עזרה בשני נושאים:

1. קניית מתאם לאייפוד כזה שמאפשר להטעין את האייפוד, להציג את נתוני האייפוד בתצוגת הרכב ומאפשר שליטה דרך כפתורי הרכב. ראיתי באינטרנט שכבל כזה עולה בחו"ל סביב ה-200$. האם מכירים אופציה זולה יותר?

2. החלפה קומפלט של כל המערכת שבאותו לכזאת שנמצאת בדגם היקר יותר הכוללת צג שמאפשר חיבור GPS וכדומה

תודה,

עפר

פורסם

אני מעוניין להישאר עם המערכת המקורית מכיוון שהיא מאפשרת לי שליטה על הפונקציות השונות במערכת מההגה

פורסם

יש היום מתאמים שמאפשרים ללחצנים ההגה לשלוט על המערכת, כדוגמאת אלפיין שמתאם מאפשר להגה לשלוט על הדאבל דין שלהם, לצערי אני לא זוכר את שם החברה אבל אני בטוח שבעוד רגע משהו יגיד לך אותה בכול מקרה אתה תוכל להחליף את המקורי בכמעט כול מכשיר ועדיין להשאר אם השליטה ההגה ...

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

במידה ומחליף את המערכת מעוניין להחליף למערכת הטובה יותר (עם צג מגע) שיש למאזדה ולא למשהו אחר. היכן אני יכול לרכוש כזאת מערכת? (אפשרי דרך האינטרנט)

כבל לחיבור אייפוד - היכן ניתן למצוא במחירים זולים יותר? 200$ פשוט נשמע לי המון

• תוכן חדש...