Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

ישנה בעיה מוזרה ברכבי ששום מוסך לא הצליח לפתור ככה שאני מגיע אליכם המומחים לעזרה,

הדבר קורה לי בעיקר אחרי הילוך ראשון ורוורס (מאוד נדיר שזה קורה אחרי הילוך שני או שלישי) אחרי רביעי זה לא קרה בכלל ולרוב רק לאחר מכת גז (הכוונה שזה קורה ברגע למשל שאתה עומד בפקק ואתה נותן טיפה גז כדי להתקדם וכו..)

הטורים נופלים לי ל500-600 סל''ד וקופצים חזרה למעלה לאחר שניה,

יש לציין שהוחלפו משאבת דלק מודול סליל הצתה רוטור מכסה מפלג וכוייל חוטי הצתה ופלאגים,

עקב בעיה אחרת שהייתה ברכב (הוא היה נכבה בזמן נסיעה) שנפתרה לאחר זמן רב,

אנא עזרתכם מה יכולה להיות הבעיה??

פורסם

תראה, יכולים להיות פה הרבה סיבות אז אי אפשר לתת לך את הפתרון על מגש זהב.

תמצא מישהו מומחה שמוכן ויש לו את הכישורים לחפש ולמצוא מה לא בסדר.

תקלות אפשריות:

* דליפת וואקום.

* יחידת הבקרה.

* לפעמים קורה שהסליל בתוך המפלג מתקלקל.

* בעיות אחרות.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

אוקי סליל הצתה הוחלף ממש לא מזמן ,

דליפת ואקום חיפשתי לא מצאתי צינור רופף,

בעיקרון אני לא מחפש תשובה על מגש זהב(למרות שזה יכול להיות די נחמד :) )

יחידת בקרה? האם זה המחשב ניהול מנוע ואם כן מה עלותו ברכב המדובר (בערך) -דייהו ריסר 94 ידני

כמה שאני יודע אין שמן גיר בידני-האם נזילת שמן מהמחזיר שמן בין הגיר למנוע יכולה לגרום לתקלה-

האוטו היה אצל מוסך מורשה והוא לא יודע מה הבעיה,

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי בעיה דומה מאד עם דייהו רייסר 1994 אוטומט 1500 סמ"ק. נכבה בנסיעה איטית, עמידה או תחילת נסיעה, לפעמים יותר לפעמים פחות. הבעיה הופיעה לאחר תקלת אזעקה שחלפה מעצמה ושריפת דיסטריבוטור (מפלג?) שהוחלף במוסך. אח"כ - דיאגנוסטיקת מחשב - בלי תקלה, החלפת מנוע צעדים, טיפול 10000, והחלפת צינור אויר קרוע ("אקורדיון" מהמסנן) ומשאבת דלק - בלי שיפור.

פורסם

טוב, קראתי עכשיו תשובה מפורטת מאת דניאל בנושא "סל"ד סרק לא יציב, רגע לפני החלפת מנוע צעדים". ( http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=592348&postcount=1 ) פורטו 13 סיבות אפשריות. הבנתי שחיישן סרק = מונה צעדים. נא אחלו לי בהצלחה (ואם יש למישהו ניסיון ספציפי עם דייהו מודל 1994 אשמח לשמוע)

• תוכן חדש...