Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה במושב שבו אני גר, הגיע בחור חדש לגור לבדו.

הבחור בא לגור עם 2 רוטוולרים אימתניים( אך נחמדים מאוד לדבריו).

הוא החל להסתובב איתם בתחילה משוחררים וללא רסן לפה ברחבי המושב, וכשנתקלתי בו וביקשתי שיפעל כחוק

ויקשור אותם וישים רסן לפה, אך הוא ביטל אותי.

כיום הוא מסתובב איתם קשורים (לאחר טענות מצד אנשים) אך מסרב להשים להם מחסום לפה.

אני מודאג מאוד לאור זה שיש לי 2 ילדים קטנים, ומפגש מקרי במושב עם הכלבים מאוד מפחיד אותי.

בקיצור מין הון להון התפתח דיון בכרטיס הפייסבוק של המושב (שנקרא חמרה, בבקעת הירדן), ואני רוצה לשתף

אותכם ולקבל חוות דעת מכולם כי אני חושב שזו גם נחלת הכלל.

קישור לדיון :בין שרון(שזה אני) ליניב(שהבחור עם הרוטווילרים גר אצלו)לבין עוד חברי מושב.

http://www.facebook.com/topic.php?uid=57618145221&topic=8381

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה חוק דבילי ואין שום סיבה פרקטית שהכלב יסתובב עם מחסום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כלבים כאלה חייבים להסתובב עם מחסום הם מסוכנים לאנשים ובעלי חיים אחרים סביבם! אתה יכול להתלונן לעייריה ואני ממליץ לך אפילו לצלם אותו, הפקח כבר יעשה את העבודה שלו.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
כלבים כאלה חייבים להסתובב עם מחסום הם מסוכנים לאנשים ובעלי חיים אחרים סביבם!

הכלבים הללו לא מסוכנים יותר מרועה גרמני או דוברמן או עשרות כלבים אחרים שלא הוכנסו לחוק הטיפשי הזה. ההתעקשות על מחסום, גם אם חוקית, היא מטופשת.

פורסם
הכלבים הללו לא מסוכנים יותר מרועה גרמני או דוברמן או עשרות כלבים אחרים שלא הוכנסו לחוק הטיפשי הזה. ההתעקשות על מחסום, גם אם חוקית, היא מטופשת.

זו דעתך.

אבל מה יקרה ביום שהכלבים הללו חס וחלילה יפגעו במישהו קרוב אלייך איך תרגיש כלפי בעליהם שעוברים על החוק?

אני יודע שיש בסביבות 20 כלבים שמוגדרים מסוכנים, וחסרים כמה גזעים אחרים שמסוכנים לא פחות, אבל תן קצת זמן ויכניסו לחוק גם את הכלבים האלו.

פורסם
זו דעתך.

אבל מה יקרה ביום שהכלבים הללו חס וחלילה יפגעו במישהו קרוב אלייך איך תרגיש כלפי בעליהם שעוברים על החוק?

אני יודע שיש בסביבות 20 כלבים שמוגדרים מסוכנים, וחסרים כמה גזעים אחרים שמסוכנים לא פחות, אבל תן קצת זמן ויכניסו לחוק גם את הכלבים האלו.

אל תענה לי תשובות דמגוגיות בסגנון "אם הבת שלך היתה" וכו'. החברה הכי טובה של הכלבה שלי היא אמסטפית ויש לה עוד חבר שהוא דוגו ארגנטינו, איתם היא משחקת משוחררת. גם עם רועה גרמני ואפילו עם דוברמן ושומו שמים, יש גם רוטווילרית בחבורה. להוציא את הדוגו (שתוקפני לזכרים ולא מתערבב), כולם משחקים ביחד (עם עוד כלבים). גם הבת שלי מסתובבת לידם. אני לא מפחד משום כלב בגלל הגזע שלו ולא קונה חוקים אינפנטילים שחוקקו וועדות עם אנשים שלא מבינים כלום.

תשאל כל מומחה רציני לכלבים והוא יגיד לך את אותו הדבר. כל כלב גדול וחזק הוא סכנה בפוטנציה. ההתייחסות לגזעים ספיציפים היא טפשית ולא סייעה בכלום בשום מדינה בעולם, בהפחתת מספר התקריות האלימות בין כלבים לאנשים.

הכלבה שלי, רועה אוסטרלית, היא מגזע שיכול להיות מאוד אגרסיבי. אממה, היא נראית כמו דובי, אז כל האימהות שולחות את הילדים שלהם ללטף.

פורסם

אולי כל הכלבים שנתקלת בהם עד היום קרי מזג, אבל אני מכיר כלב שחינכו אותו להיות אכזרי, ויכול להיות שאם הוא יהיה ליידך אתה תפחד ממנו, הוא ממש אגרסיבי.

ויש גזעים שלא משנה מה תעשה להם לא יוכלו להיות מסוכנים! הפקינז החמוד שלי לא משנה כמה שאחנך אותו להיות מרושע, הוא לא יכול לגרום שום נזק השיינים שלו כל כך קטנות שאת הבונזו הוא בקושי מצליח לאכול.

14-06-08_1621.jpg

פורסם
אבל אני מכיר כלב שחינכו אותו להיות אכזרי

מ.ש.ל

פורסם

מ.ש.ל?

בקיצור אי אפשר לדעת מי מחנך איך את הכלב שלו ולכן מונעים מהם אפילו את הסיכוי הקלוש שהכלב יכנס לקריז ויפרק איזה ילדה ברחוב.

תאמין לי שלא יוריד מהכבוד שלך אם כשתסתובב עם הכלב שלך תשים מגן וזהו.

ד"א הקנסות מאוד גבוהים על עבירות כאלו.

פורסם

למה שאני אשים מחסום על הכלבה שלי???:shock:

תגיד, גם מהשכנים עם הגולדן אתה מבקש לקשור ולשים מחסום?

פורסם

סליחה, הייתי ממליץ לבעלים של חברה של הכלבה שלך להיקשר.

במקרה שלי אין לשכנים שלי כלבים אימנתיים, אבל אם היה לשכן שלי כלב אסור שהייתי חושש ממנו, לא הייתי חושב פעמיים והייתי מבקש ממנו לקשור את כלבו.

פורסם

הנקודה החשובה היא לא תוקפנות של גזע זה או אחר אלא יכולת לרסן אותו ולעצור אותו כשהוא תוקף.

אם רועה גרמני מתנפל עליך אתה יכול לרסן אותו (מניסיון בכיתה ט' כשרועה גרמני התנפל עלייץ יצאתי עם כמה נשיכות עמוקות ויפות אבל מהר מאוד הצלחת לרתק אותו) אבל אם מסטינו נפוליטני מתנפל עליך רק רוטווילר יכול לרסן אותו.

בכל מקרה אם הכלב קשור והבעלים לא חלשלוש בצורה קיצונית הכלב לא מהווה סיכון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רוטויילר שלא מתעללים בו/מאומן לתקיפה לא ייתקוף אנשים . כן יתקוף כלבים. וכתוצאה גם אנשים נפצעים. לי יש צלקת ביד מתפרים אחרי שהתערבתי בין רוטויילר נחמד,של שכנה, ללאב שלי שיצא במזל רק עם קרע באוזן.

פורסם

מכירים את הבדיחה?

אישה אחת לא הצליחה להרדם, לקחה ספר, לקחה פנס והלכה לסירת הדיג של בעלה לשוט באגם...

לפתע מגיע פקח ועצר אותה בטענה שהיא דגה דיג לא חוקי בשעת לילה.

האישה ניסתה לשכנע אותו שהיא קוראת ספר, אבל הוא אמר לה "תיראי גברת, יש לך כאן ציוד דיג, חכות ורשתות, פנסים וכו'... את לא מצפה ממני להאמין לך שיצאת לכאן כדי לקרוא ספר... אה???"

ענתה לו האישה "אז אתה אנסת אותי... הרי שי לך את כל הציוד לעשות את זה.... לא??"

בקיצור, כל אחד אמור לעשות מה שהוא רואה לנכון לטובת הציבור.

אם אתה יודע שהכלב שלך מיתחרפן לפעמים, צא איתו עם מחסום. אם זה אדם אחר, אתה רשאי להעיר לו על זה, כמו שהוא רשאי לענות לך. ויכול להיות שלא תאהב את התשובה.

כל כלב יכול להתחרפן, גם הטוב והרגוע ביותר. ותמיד יש פעם ראשונה.

לרוב כלבים הם בעלי חיים צפויים וניתן לחזות תרחישים כאילו מבעוד מועד כאשר הם נימצאים בסיטואציה מסויימת. ניתן ליראות שבעל החיים נימצא במצב של מצוקה או ש"לא נעים לו".

במצב כזה הוא יגיב. רוב הכלבים יעדיפו להיסתלק. כאשר זה לא אפשרי חלקם יתקפו.

אם זה פקינז או פינצ'ר שמתחרפן על מבוגר זה עלול להסתיים בצחוק עד כדי דמעות.

אם זה כלב גדול יותר זה עלול להסתיים אחרת. כל כלב יכול לנשוך. כל כלב ינשך אם תהיה סיטואציה "מתאימה". ואין כמו הבעלים של הכלב כדי לדעת מה הסיטואציות האילו ולהרחיק אותו מהן, או לשים לו מחסום.

יש לי ידידה שיש לה כלבה דלמטית מתוקה מאין כמוה, היא מטיילת איתה עם מחסום כי לכלבה הזו יש פאטיש לכלבות קטנות (קטן בשבילה זה כלבות בגודל שלה ומטה). היא תוקפת אותן ונושכת את הבעלים שלהן.

כשהיא עם מחסום היא אפילו לא מתקרבת לזה.

אז יש ויש.

וזה נכון לכל מצב בחיים.

אגב, החוק מגדיר שצריך להסתובב עם כלב קשור עם מחסום פה. זה היה החוק. הוא עודכן. ישנן מועצות מקומיות שלא טרחו לעדכן את החוק הזה.

העידכון מגדיר שאם יש ברשותך כלב שמוגדר כ"מסוכן" אתתה חייב להסתובב עם מחסום פה לכלב כשהוא בציבור.

החוק מגדיר רשימת גזעי כלבים מסוכנים.

מי שטיפה "מפולפל" ודאי יוכל למצא כאן "מעקף" לחוק...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם רועה גרמני מתנפל עליך אתה יכול לרסן אותו (מניסיון בכיתה ט' כשרועה גרמני התנפל עלייץ יצאתי עם כמה נשיכות עמוקות ויפות אבל מהר מאוד הצלחת לרתק אותו)

כל הכבוד לך, אחד הגזעים התוקפניים שיש. מאוד טריטוריאלי ויכול להיות מאוד אגרסיבי. לא סתם משתמשים בו ובדומים לו (רועה הולנדי) בשימושים צבאים/משטרתיים.

אני מסכים עם הברון. כעיקרון כל כלב גדול הוא מסוכן והבעלים צריך להכיר באחריות שלו. לצערי, במקום לחוקק חוק שמפקח על הבעלים חושבים שאם יכחידו גזע כזה או אחר ייפתרו בעיה. שטויות. קח דוג-דה-בורדו תוקפן וגם הוא מסוכן. מאוד.

דרך אגב, רק לפני שבועיים איזה גולדן פושפושמושמוש לא מסוכן, עיוור לחלוטין את הפקינז של השכנה שלי. לצערה גם הכלב שלה היה משוחרר, אז אין לה על מי להלין.

• תוכן חדש...