Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה] אלפא רומיאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם אומרים לי שאלפא זה רכב בעייתי, משהו עם הערך שלו ושקשה למכור אותו והוא לא אמין וכאלה שטויות,

רוב האנשים שאמרו לי את זה זה ילדים מהשכבה שלי (בני 16-17 שעוד לא נסעו על שום רכב חוץ מסקודה אוקטביה בטח), ופה אני יודע שיש אנשים מבינים ורציניים, חלק בבעלותם אלפא או הייתה בבעלותם, אז אתם יכולים בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד אם יש לאלפא בעיה? ואם כן מה היא?

אה וגם ראיתי שאיזה 2-3 אנשים מהפורום הזמינו\קיבלו מיטו, אשמח אם תכתבו לי פה או בפרטי איך האוטו,

תודה רבה ושבת שלום!!

פורסם

לא הייתי מתייחס יותר מדי לאנשים שמתיימרים לנחש את העתיד באופן כללי - בטח לא לילדים בני 17.

בכל הנוגע לשמירת ערך - סביר להניח שהיא תהיה פחות טובה מרוב המכוניות המקבילות במחיר. עד כמה? קשה לדעת.

אמינות - אם אתה מדבר על המיטו אז היא חדשה מדי בכדי לדעת. בכל מקרה כשקונים רכב חדש יש אחריות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה אוטו כן שומר על ערך? המחירון משתולל, העסקאות בכל מקרה מנותקות מהמחירונים, ודווקא הייתי מהמר בעד המיטו. אלפא כבר מזמן לא נחשבות לגרוטאות (טוב, חוץ מה147) וזוכות לפופולריות גוברת. אני לא רואה סיבה שהמיטו תשמור על ערך פחות טוב מאיביזה קופרה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

147 איננה גרוטאה כלל(מבעלות על אחת)

סטיגמות מן העבר של חוסר אמינות ושהייה בתדירות גבוהה במוסך,גרמו להרבה אנשים להרתע מרכישה של אלפא.

האלפות הנוכחיות משנת 98 והלאה מפגינות איכות טובה יותר,בידוד רעשים ואמינות גבוהה יותר.

כמובן שרכבים אלו דורשים טיפולים בזמן ותשומת לב ומעט רגישים להזנחה.

עלויות האחזקה לא זולות ואנשים לא ששים לקנות.

כמו שאלפא אומרים "רק אם אתה מתאים לה".

הסחירות שלהן נמוכה והן נמכרות הרבה מתחת למחירון.

לנו הייתה לפני שנה וחצי 156 2004 2.0ליטר ידנית עם חב' עור מכרנו אותה לאחר המון זמן ב105 אלף ש''ח כאשר המחירון נשק ל140 אלף.

ההצעות שקיבלנו ממתעניינים היו מגוחכות ואף בטרייד אין של אלפא היה מביך עוד יותר.

מה שכן היא הייתה מדהימה ובהחלט מעלה חיוך בכל שהייה ונהיגה בה,אצלנו לא נתקלנו בבעיות או תקלות.

כיום לאחר ירידת הערך הקשה שספגה ניתן לרכוש חתיכות כאלו במחירים טובים שנותנים הרבה תמורה לשקל.

ה159 המחליפה של ה156 כבר שונתה ונתפסת כפחות בעלת אופי של אלפא אך נתפסת כאיכותית אף יותר ובעלת איכות גרמנית.

פורסם

אלפא-רק אם אתה מתאים לה.

לצערי אלפא הורידו את מחיר ה159

חודשים אחרי שרכשנו את הB4 שלנו

(לא שאני לא אוהב אותה -ההפך),

אבל עדיין אם היום הייתה לי את הבחירה

אני יודע שאני ואבא שלי (שאוהב אלפות לא פחות ממני),

היינו הולכים על ה159 בגירסאת ה191K ש"ח.

(טוב נו נחכה עוד שנתיים :D).

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...