Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן C6 , הונדה לג'נד ויגואר XK יש את הפטנט הזה ובכל פעם שיש התנגשות בפגוש המנגנון של מכסה המנוע או בשמו המקצועי "חופת המנוע" משנה את צורתו ההנדסית יש צורך להכנס למוסך לאתחל אותו מחדש , לא כך במרצדס קלאס E החדשות , די לפתוח לסגור את החופה על ידי הנהג והאיפוס/איתחול נעשה מעצמו.

אני תקווה שחומר זה לא משעמם אותכם. תודה

מנגנון  חופת המנוע של מרצדס  קלאס E.jpg

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לבעלי שער המלבין כמוני וודאי זוכרים את הסמלים החדים והבולטים שהתנוססו על חופות המנוע כמו פיג'ו , יגואר וכדומה אפילו משאיות המאק היה אריה שואג בקצה חופת המנוע , סטיסטית סמלים אלה גרמו למותם ופציעתם של הולכי רגל רבים , זו הסיבה שסמלים אלה נעלמו מהשטח ( מרצדס עדיין עם סמל אבל הוא קפיצי ולא פוצע).

עכשו באה הטכנולוגיה של חופות מנוע דנמיות לצמצום פגיעות בהולכי מרגל.

פורסם

אני זוכר שזה הופיע ב C6 והיתה כתבה על זה.

גילו שבפגיעה בהולכי רגל הם נחבטים עם הראש בחלון ובחלקי המנוע אחרי שעיקמו את מכסה המנוע והזזת מכסה המנוע מונעת את זה.

השאלה היא למה לא להתקין כרית אויר חיצונית לפני השמשה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מאוד מעניין לראות מה השינוי הטכני במערכת, יש לך אולי עוד סרטוטים בנושא?

לגבי כרית אוויר , לדעתי הבעיה בה שהיא תעיף את הבן אדם לכיוון ההפוך , ולפעמים זה עלול להחמיר את המצב, תחשוב על פגיעה קלה , הכרית נפתחת, ומעיפה את הנדרס לנתיב הנגדי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

זאת לא חייבת להיות כריות אוויר כמו שיש ברכב, אלא כרית קטנה יותר (כמו כרית צד) שתרכך את המכה. בכל מקרה הפגע תמיד יעוף אחורה, אין מה לעשות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אם כבר אז יש להתקין רשת שתלכוד ותחזיק את הולך הרגל באזור הגג שלא יעוף ויפול לקרקע וידרס על ידי רכב אחר.

פורסם

ברזילי,

אתה יכול בבקשה להסביר למה צריך לעשות 'איתחול' למערכת ב-C6 או ביגואר.

ומה ההבדל במערכת של מרצדס.

תודה רבה.

פורסם
אם כבר אז יש להתקין רשת שתלכוד ותחזיק את הולך הרגל באזור הגג שלא יעוף ויפול לקרקע וידרס על ידי רכב אחר.

אם כבר, יש להתקין נהג שלא ידרוס הולכי רגל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם כבר, יש להתקין נהג שלא ידרוס הולכי רגל.

יש רצי-רגל הנכנסים בטירוף לכביש , נכון הנהג תמיד אשם . לכן הרשת היא פתרון לא רע.

פורסם

גם אקדח טייזר אוטומטי הפועל על זיהוי תנועה הפוגע ברץ-הרגל בעצמה של 29785623896 וולט (על מליונית אמפר כדי לא להרוג) בעודו על המדרכה זה פיתרון לא רע. אבל לא בא לי להתקין אחד על האוטו.

זה לא הבט-מוביל, זה הברווז-מוביל. קל להבדיל- לבט-מוביל יש סאנרוף.

פורסם

ברווז יש לך סריטה עמוקה... (אני צוחק איתך) , פרש לנו את המושגים הלועזיים...בבקשה . מה יש לך עם ברווזים ?

פורסם

זו לא שריטה, אלא חריש, נתחיל מזה.

שנית, יש לך משהו נגד ברווזים?

(לא, תשובה בסגנון של "כן! - רובה ציד" לא נחשבת)

פורסם

אתה יודע, לפעמים, הקטע הזה עובד במציאות.

• תוכן חדש...