Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הערב (חמישי) ב-20:30 ישודר בערוץ 1 הפרק השישי של טסט-ראשון (בוואלה! מ-21:00)

הפעם, גיא ואון פוגשים מכרה ותיקה - העלמה קרן אלפא-רומיאו, שנותנת לנו סיבה טובה להיזכר באלפא GT - אמנם לא חדשה או מסעירה במיוחד, אבל בכל זאת מכונית נדירה עם יופי ועם אופי; קובי ליאני מסכם את מצב התחבורה הירוקה בישראל; פורד אדג' לוקחת את און וגיא לבילוי לילי שכולנו נעדיף לשכוח; ליאור לוי מנסה ללמד את גיא לעשות דריפטינג; וסאבלימינל נדחק למכונית הראלי שלנו ומגלה לאומה שגם הוא אוהב לנסוע מהר!

החל מאתמול, יש אלטרנטיבה לכל מי שמתעצבן מהכתוביות בערוץ 1 - טסט-ראשון משודרת גם ברצועת הרכב של ערוץ אגו - כל יום רביעי ב-21:00, ועוד די הרבה שידורים חוזרים.

אינשאללה תהנו ותמשיכו להגיב לטוב ולרע,

ז'ק

מפיק ועורך

פורסם

התוכנית משתפרת מרגע לרגע, כרגע הבעיה שקיימת לי זה מיקום התוכנית [יום ושעה]. אני היתי מעדיף יום שבת ו21:00.

היום אני ראיתי את התוכנית מהקטע של הפורד אדג', התמונה כל הזמן זזה, כנראה בגלל התשתית הגרועה שנסעתם עליה אבל נראה שאפשר לסדר מכונית עם מתלים רכים יותר.

סוף-סוף מביאים מפורסם שלא מערוץ הראשון...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לצערי, התוכנית היום לא הייתה מעניינת במיוחד.

לא אהבתי שקרן והספרינט באו לתפאורה של 10 שניות, ובסוף עוד "עקצו" אותה שהיא מטורפת.

האייטם עם האדג' היה לופים של אותו פריים, פרסומת לרשת חנויות נוחות, ומשחק רע של המנחים.

הדריפטים לא הצטלמו טוב, הפריים היה צר ונמוך מדי כנראה, למרות שהיה לזה פוטנציאל.

הסטייג' של סאבלימינאל היא בחציו שיר (!?).

חוץ מכל זה, פעם ראשונה שראיתי בTV (ולא באינטרנט) וראיתי על מה כולם מדברים בנוגע לאיכות צילום המזעזעת.

בתוכניות הקודמות, ראיתי דווקא הרבה נקודות אור (אפשר לחזור ולקרוא), אך היום פשוט זה לא היה.

בהצלחה בהמשך,

משכנתא זה קל

פורסם

לצערי פספסתי את הפרק של היום, מישהו יכול לתת לינק שעובד לוואלה! רכב? זה פשוט לא עובד לי דרך האתר (ולפי מה שהבנתי, לא רק לי).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הקטע עם הפורד אדג' היה ארוך ומשעמם. לא קרה שם שום דבר אפילו קצת מעניין. הם פשוט נסעו להם במשך כמעט כל הקטע.

פורסם

הקטע עם האדג' היה הקטע שהכי אהבתי. למרות שהם מכניסים את הפרסומת לסונול באופה בוטה מידי, זה היה די משעשע.

emotion of motion

פורסם

נחמד כרגיל, אבל שובינזם מהסוג הנחות כפי שהיה כאן ( "סיכוי לשלישייה" ועד איזה מכמן אוילי על העלמה עם הספרינט ) פשוט מיותר, כמו גם החיוכים המוגזמים נטולי ההקשר המינימלי של המגיש שאינו און.

פורסם

בגרסה האינטרנטית יש בסוף התוכנית הדגמה ל "יעילות" תוסף לשמן. אני מאוד שמח שלא הכניסו את זה לגרסה הטלויזיונית. אגב, מה היה הקטע עם הצמיגים? זה כבר שודר בעבר.

גם אני חושב שהפרק הזה היה פחות מוצלח, לא נורא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני היחידי שלא מצליח לצפות בתוכנית בוואלה? (או לפחות, מתי יהיה שידור חוזר בזמן הקרוב?).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לצערי, גם אני נאלץ בלית-ברירה להצטרף לאלה שסבורים שהיו פרקים מוצלחים יותר.

אלפא GT:

לפני הכל, לא הבנתי מה היה תפקידה של קרן בכתבה. לא נעשתה כל השוואה בין הספרינט ל-GT למרות שהדבר היה מתבקש, בהיות ה-GT ממשיכת הספרינט (כפי שנאמר). אפילו נהיגת התרשמות קטנה אחת או דבר כלשהו שיספק לצופה טעם של הספרינט לא היו. לגבי ה-GT: היתה חסרה לי שורה תחתונה. טוב, אז "הסלספיד לא מתאים לנהיגת מסלול" (למרות שמניסיוני וממה שראיתי, כנראה שאון לא היה בפול גז, אחרת ההילוך היה עובר יותר מהר - און, אשמח אם תתייחס לנושא) והכפתורים מפוזרים ללא סדר הגיוני מחד, בעוד שהיא יושבת על הריצפה של ה-156 ויש למנוע שלה צליל נהדר. כל אלה נתונים יבשים.

אני בטח לא צריך להסביר שמכונית טובה היא תמהיל נכון של כל אותן תכונות שמניתי יחד עם תכונות נוספות.

כדי לפשט, נניח שיש שתי מכוניות. מתוך 100%, לאחת צליל המנוע תופס 60%, הנוחות 10% וההתנהגות 30%, בעוד שלאחרת יש התנהגות 50%, עיצוב 20%, נוחות 20% וצליל מנוע 10%.

כאשר הנתונים מנותחים ברמה הזאת, קל לכל אחד להחליט באיזו מהשתיים הוא היה בוחר. הבעיה במבחן היא שנאמר רק מה הוא הרכב התכונות של ה-GT מבלי שאישית ממש הצלחתי להבין מכל אלה מה התמהיל שלהן והיכן היא עומדת ביחס לשאר - חבל!

ועוד הערה אחת: אין לי שום בעיה עם הערות שוביניסטיות או סקסיסטיות כל עוד הצד השני מבינה שמדובר בבדיחה ושהמטרה היא לא לפגוע אלא לצחוק. יחד עם זאת, ההערות לגבי השלישיה ולגבי היותה של קרן "מטורפת לגמרי" היו ממש, אבל ממש פליטות פה איומות שחבל שלא הורדו בעריכה. אי אפשר לומר עלי שאני נושא דגלן של הפמיניסטיות, ועדיין זה קומם אותי לשמוע דברים כאלה בתוכנית טלויזיה.

פורד אדג':

אייטם מקושקש מידי. הייתי מעדיף במקום צילומי הפאב והעיר (שאכן חזרו על עצמם בלופ) לקבל יותר צילומים של הרכב בתנועה, קצת צילום של מכמני פנים תא הנוסעים והמנוע ובעיקר: נתונים, נתונים ועוד קצת נתונים. הבנתי מהכתבה שהרכב מפוהק למדי, ובאותה מידה הייתי יכול לקבל את אותו הרושם גם אם הרכב כלל לא היה מצולם, פשוט כי הוא שימש (בדומה לקרן) כתפאורה בלבד ונדמה כאילו הוא התגלגל לאייטם לגמרי במקרה.

לגבי הפרסומת הסמויה לסונול - אני מוכן לחיות עם זה בהנחה שכל השאר בסדר.

חדשות רכב עם קובי ליאני:

פינה אינפורמטיבית, נחמדה ולא תוקפת את הצופה ההדיוט ביותר מידי מושגים מסובכים. אהבתי.

גיא לומד לעשות דריפט:

מעבר לפן הבידורי שבעניין, לא היה לפינה ערך מוסף כלשהו. רק לשם השוואה, ניתן לקחת את הסרטון של אולג ממסלולים (שפורסם כאן בפורום ספורט מוטורי) כדי לראות כיצד כתבה על דריפטים צריכה להיראות: קצת רקע, לא יותר מידי הסברים (שלא כל אחד ירוץ וינסה את זה בבית) וכמובן לא לשכוח לציין שחובה להצטייד ברכב הנעה אחורית.

אגב, לא הבנתי מה היה הקטע שבסוף האייטם גיא התרחק מהמצלמה תוך שהוא משיל את בגדיו.

90 שניות על צמיגים:

כל אזכור של נושא הצמיגים, הכל כך חשוב ושכל כך זוכה לחוסר הערכה מצד הנהג הישראלי, הוא מבורך. למרות שהעונה כבר צולמה, אני מאוד מקווה שהמגמה הזאת תמשך, ושבפרק הבא יינתן הסבר על מאפייני הצמיג שרצוי שכל נהג יכיר (תאריך יצור, כיצד לקרוא מידות, נתונים וכיו"ב).

סאבלימינל נוהג במכונית ראלי:

עם מידת (חוסר) ההערצה שלי לבנאדם אפשר להתווכח, אבל כנראה אי אפשר להתווכח עם העובדה שהוא נהיה סוג של סלב, ודווקא בהקשר הזה טוב שהתחילו להזמין אנשים שהם יותר מוכרים מגבי ניצן (קראתי את באדולינה אבל בחיים לא ראיתי אותו לפני כן) או פחות שרויים בפורמלין מליאור מילר.

אגב, שמתם לב שאת השניה שהוא מנסה להיכנס לרכב הדביקו מקטע אחר? בעוד שלאורך כל האייטם הוא לובש את חליפת המירוצים, באותו קטע ספציפי הוא לבש ג'ינס.

זוהי הביקורת שלי. אני מקווה שהפרק ששודר אמש היה הפרק הגרוע ביותר של כל העונה ושמעתה ואילך הפרקים יהיו טובים יותר.

חשוב לי לציין שהביקורת שלי לא באה כדי לקטול, אלא באמת כי חשוב לי שהתוכנית תפיק לקחים ותשתפר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הפרק הזה היה הכי מצחיק עד עכשיו :-) שזה תוספת נחמדה מאוד.

בקטע של הדריפטים רק היה חסר הדגשה שחייבם הנעה אחורית, אח שלי ראה איתי את התוכנית וכל הזמן אמר שהוא עושה דריפטים פי אלף יותר טוב ושהוא היה "מזיין אותם"... ויש לו ג'אסטי... גם הוא היה בטוח שהם עשו את הדריפט עם הנדברקס, כי ההסבר של איך לעשות את הדריפט לא היה ברור. צריך לעשות את ההדגשות האלה כי לא כל מי שרואה את התוכנית גם קורא בקארזפרום.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הפרק היה פחות מוצלח מקודמיו.

החלק של הפורד אדג' היה משעמם, חסר תוכן ומיותר. אני אוהב את האוטו הזה, אבל פשוט לא הצגתם שום מידע אינפורמטיבי חוץ מזה שאסור לנהוג אחרי 3 בירות.

אלפא - בשביל מה הביאו את קרן? למה לא להשוות בין הרכבים? להציג את הספרינט (שהייתה חדשה בשבילי ורציתי לדעת עליה קצת יותר) וכו'. לא חסר מה לעשות עם 2 אלפות.

פורסם
הפרק היה פחות מוצלח מקודמיו.

החלק של הפורד אדג' היה משעמם, חסר תוכן ומיותר. אני אוהב את האוטו הזה, אבל פשוט לא הצגתם שום מידע אינפורמטיבי חוץ מזה שאסור לנהוג אחרי 3 בירות.

אלפא - בשביל מה הביאו את קרן? למה לא להשוות בין הרכבים? להציג את הספרינט (שהייתה חדשה בשבילי ורציתי לדעת עליה קצת יותר) וכו'. לא חסר מה לעשות עם 2 אלפות.

אני חושב שהספרינט היה עלול להתפרק (?) ו\או היא לא איפשרה להם.

אך גם בלי להשוות אותם במסלול או ב400 מטרים עלובים , אפשר פשוט לצלם את האוטו מבפנים,להשמיע את הרעש, כמה תמונות מכמה זוויות, ולחתוך לGT לאותם זוויות, כל השוואה כלשהי הייתה מתבקשת.

שוב הבום נכנס מס' פעמים, וכמובן עוד השוואות של רכבים מעניינים.

יש הרבה הערות אבל רשמו אותן כבר לפניי. בהצלחה

• תוכן חדש...