Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיקול ללא רכב - היתכן ?

jlavi2002
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מכרה שלי קבלה מכתב מהוצאה לפועל על סדרת עיקולים לרבות על רכב נוסעים.

אין לה רכב. אבל היא מפחדת זה רשום גם במשרד הרישוי כך שאם תעביר רכב על מה מיידית/אוטומטית יעוקל.

יש חשש אמת בסיפור?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בולשיט עם חמאה בצד.

מה שקורה זה שעורך הדין של הצד שלו היא חייבת כסף מכין בקשה להוצאה לפועל שבה הוא מבקש לעקל לה את כל העולם ואחותה. הכל נכנס לרשימה. מה שיש וגם מה שאין. צריך להצהיר שאין לה שום רכב

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמר קודמי,

שמוציאים עיקולים, מוציאים על הכל (חש' בנק, רכב, משכורת וכו')

אבל עוד לא הבנתי למה היא מפחדת ?

במקרה הכי "גרוע" יעקלו לה את הרכב. (שלא קיים) וירד כסף מהחוב לאחר שימכרו את הרכב (שלא קיים) :lol::twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאלו שממהרים להגיב אבל בהחלט איטיים בלהבין... מצורף קטע מפורום משפטי

"נקבע כי בסמכותו של ראש ההוצאה לפועל להטיל עיקול על כלל נכסי החייב על פי מספר תעודת הזהות בלבד, ולפיכך על משרד הרישוי לרשום עיקולי רכב על פי מספר תעודת הזהות של החייב במאגר כלי הרכב המתנהל אצלו. "

השאלה היא למי יש ניסיון בעיניין או ידע האם הנהל הזה כבר מיושם ?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לעקל רכב על פי מס' תעודת זהות, וזה מה שעורך הדין של הצד השני עשה.

משרד הרישוי יחזיר להוצאה לפועל הודעה שאין רכב, ושלום על ישראל.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאלו שממהרים להגיב אבל בהחלט איטיים בלהבין... מצורף קטע מפורום משפטי

"נקבע כי בסמכותו של ראש ההוצאה לפועל להטיל עיקול על כלל נכסי החייב על פי מספר תעודת הזהות בלבד, ולפיכך על משרד הרישוי לרשום עיקולי רכב על פי מספר תעודת הזהות של החייב במאגר כלי הרכב המתנהל אצלו. "

השאלה היא למי יש ניסיון בעיניין או ידע האם הנהל הזה כבר מיושם ?

חבוב נירא לי אתה איטי בלהבין..

לי אישית יש ניסון אם זה בגלל זה נתתי תשובה בבטחון מלא. המוציא לפועל עושה רשימה של כל דבר שיכול להיות לך ומוציא על זה צו עיקול. אין צורך לעשות כלום, כשיריצו את מס ת.ז במשרד הרישוי אז יראו שאין שום רכב על שם האדם החייב.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...