Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעוד מס' שנים האיסלם יהיה דומיננטי בעולם

LM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ראיתי את הקטע וידאו שהבאתי כאן ואישית אני מזועזע.

כמו שנאמר, אין צורך בפצצות, מלחמות, טרוריסטים.

רק קצת זמן...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל שאתם מבינים את זה רק עכשיו.

תראו באירופה, מה קורה שם עם המוסלמים, מתרבים בצורה מטורפת.

ולא סתם, עוד לומדים באוניברסיטאות ומתרבים גם בהשכלה הגבוהה.

מקווה שכל זה יהיה לטובה ולא לרעה, שאחוז קטן מהם יהיה (אם בכלל) קשור לטרור ולא כולם.

Kia Sportage, 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז בוא נקים משרפות ותאי גזים ונתחיל לטהר את העולם.

אתה יודע מה, במחשבה שנייה לא בטוח שזה יעבוד כי כבר ניסו את זה בעולם ועדיין היהודים ממשיכים להתפשט בעולם כמו סרטן. עם המוסלמים לפחות ניתן להבדילך בינם לבין בני אדם בגלל הזנב והקרניים שיש להם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עובדות יבשות?

למה? כי מקריינים אותן על רקע מוסיקה מפחידה?

הסרט ה"אובייקטיבי" הזה הוא תוצר של ארגוני ימין אמריקאים וחלק לא קטן מהטענות שהוא מציג (שלא לדבר על העריכה והפסקול המגמתיים) פשוט חסרות בסיס.

נשאלה החשובה באמת: איזה סיכוי יש לכם -חברי הפורום- להתמודד עם העולם המורכב הזה אם אתם מאמינים לכל דבר שמספרים לכם -

ובלבד שהוא יתאים לתחושות הבטן שלכם?

קראו את המאמר הבא - אחד מכמה וכמה שמנתחים את הסרטון ומפריכים חלק לא קטן מהטענות שבו:

http://tinyfrog.wordpress.com/2009/05/03/muslim-demographics/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש הצעה מעולה.

בואו ננעל ואף נמחק את השרשור המביש והגזעני הזה.

זה בסדר שזו מדינה יהודית אבל יש גם אזרחים ערבים במדינה הזו וגם בפורום. ממש לא מתאים לפתוח משהו שתוקף אוכלוסיה מסוימת.

לא ראיתי את הסרט, לא מתעסק עם זה כבר (עם איסלם) אבל ראבק, יש גבול למה שצריך ולא צריך להיות בפורום ציבורי. רוצים לדבר עם איסלאם ועל בעיות דמוגרפיות? בשביל זה יש אקדמיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בכלל לא טרחתי לצפות בסרטון אלא מתייחס לכותרת ההודעה ולזעזוע שLM מביע מהרעיון שהאיסלאם יהפוך להיות הדת הדומיננטית בעולם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש הצעה מעולה.

בואו ננעל ואף נמחק את השרשור המביש והגזעני הזה.

זו הצעה לא רעה ואולי אני או מנהל אחר נקבל אותה בסוף.

אני פשוט מתקשה להחליט אם עדיף למחוק את כל השרשור, או להשאירו על-מנת למנוע מכמה מוחות לא מבריקים לקבל את הלינק באימייל ולהזדעזע כמו פותח השרשור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...