Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה יקבעו השופטים וזה גם תלוי באיזה קטגויה תיפול.....

אבל מעניין אותי לפי מה קובעים לאיזה קלגוריה אני שייך....@@ מעניין מאוד

כל סאב של 15" מחושב כשלושה של 10" והקטגוריה שלך תהיה מעל 8 וופרים.

אין לך מה להבהל כי בןאדם שבא עם סאב אחד של 12" משתתף בקטגוריה של 2 וופרים.

אם התכנון שלי יצא לפועל אני יהיה עם 5 וופרים (2 קיקרים 12" ועוד 2 וופרים ששייכים לסט הקדמי בגודל 8") והקטגוריה תהיה 6 וופרים.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה יקבעו השופטים וזה גם תלוי באיזה קטגויה תיפול.....

אבל מעניין אותי לפי מה קובעים לאיזה קלגוריה אני שייך....@@ מעניין מאוד

כל סאב של 15" מחושב כשלושה של 10" והקטגוריה שלך תהיה מעל 8 וופרים.

אין לך מה להבהל כי בןאדם שבא עם סאב אחד של 12" משתתף בקטגוריה של 2 וופרים.

אם התכנון שלי יצא לפועל אני יהיה עם 5 וופרים (2 קיקרים 12" ועוד 2 וופרים ששייכים לסט הקדמי בגודל 8") והקטגוריה תהיה 6 וופרים.

מה ????? 8 וופרים??? הסאבים האלה בקושי דופקים אין סיכוי אז בגרוש זה לא שווה.

ואיך הם קובעים שאתה חובבן או מומחה או מקצועי או איך שזה לא נקרא...?

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אל תיבהל מהקטגוריה זה לא אומר כלום,תבוא בשביל הכיף.

אם אתה קשור בצורה מסחרית לענף אבל אתה אדם פרטי ללא ספוסר אתה תהיה בקטגורית פרו (ככה זה היה פעם שעברה),ואם יש לך ספונסר או שהרכב הוא דמוקאר של חברה אתה תהיה באקספרט.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

תמיר באמת שאין לך מה לחשוש במיוחד כשאתה מתכוון להתחרות בSPL ורוב האנשים לא בונים את הרכב לSPL (ואלו שכן לא תמיד יודעים מה זה לכוון תיבה לתדר מסויים למשל). פעם שעברה בחור עם ציוד יחסית לא טוב הוציא את הSPL הכי גבוה עם סאב אחד (אפילו יותר מכאלו - ואני בינהם - שהיו עם שני סאבים).

עם שלושה סאבים של 15" יש לך סיכוי טוב ומקסימום אם לא תוציא תוצאה טובה, מה אכפת לך. זה לא שהשקעת מיליונים ובנית ציפיות.

כשכל העסק חדש ובחיתולים תמיד יש הפתעות, ככל שיהיו יותר ויותר תחרויות ככה ההפתעות יהיו קטנות יותר :)

פורסם
תמיר באמת שאין לך מה לחשוש במיוחד כשאתה מתכוון להתחרות בSPL ורוב האנשים לא בונים את הרכב לSPL (ואלו שכן לא תמיד יודעים מה זה לכוון תיבה לתדר מסויים למשל). פעם שעברה בחור עם ציוד יחסית לא טוב הוציא את הSPL הכי גבוה עם סאב אחד (אפילו יותר מכאלו - ואני בינהם - שהיו עם שני סאבים).

עם שלושה סאבים של 15" יש לך סיכוי טוב ומקסימום אם לא תוציא תוצאה טובה, מה אכפת לך. זה לא שהשקעת מיליונים ובנית ציפיות.

כשכל העסק חדש ובחיתולים תמיד יש הפתעות, ככל שיהיו יותר ויותר תחרויות ככה ההפתעות יהיו קטנות יותר :)

תגיד לי משהו התיבה שאני בונה היא הריי 250 ליטר גדולה. עכשיו אני עושה לה פורטים שהתיבה תהייה בנוייה ל38HZ עכשיו לתחרות חשבתי לכניס פורטים אחרים שיתנו יותר SPL אז איזה תדר אני צריך כדי לקבל הכי הרבה SPL ? 55HZ?

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

התדר המדוייק תלוי ברכב הספציפי שלך ובשביל לדעת אותו צריך מכשיר מדידה (RTA), סאב בתיבה אטומה ודיסק תדרים.

בכל מקרה 38HZ זה כיוון מספיק גבוה. אתה יכול לנסות לכוון קצת יותר גבוה - משהו כמו 44HZ ולנסות לשמוע אם יש שינוי. יש לקחת בחשבון שהשינוי יכול להיות קטן, ושינוי של דציבל הוא כזה שבקושי תרגיש. אבל מי יודע, זה יכול להיות ההבדל בין ראשון לשני :)

פורסם

אנשים אל תיקחו את התחרות בצורה קשה ותחשבו שעם המערכת שלכם לא משהו לא שווה לכם לבוא....

כדאי להגיע לא משנה מה, אפשר להתחרות בהמון קטגוריות וגם אם המערכת לא משהו לא צריך להתבאס צריך לבוא להתחרות ולהנות.....

אל תשכחו זה רק ספורט :wink:

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מקווה שיהיה הענות לתחרות הזו... סביר להניח שזה יהיה בגני התערוכה,

מעניין באיזה קטגוריה אני יהיה:

ב"ה עוד חודש זו המערכת שתורכב אצלי באוטו:

רמקולים קומפוננטים : פוניקס גולד TX6.5 - 75WRMS

רמקולים אחוריים : קנווד KFC-M6930

סאב-וופר: KICKER CVR10 DUAL 2OHM(בחיבור טורי 4OHM)

מגברים: לקומפוננטים והסאב : KICKER KX600.4

לרמקולים אחוריים: JBL P.4020

אני מתכוון להתחרות בSPL עם וופר אחד - חובבים.

נראה לי שיש לי ציוד מתאים..:)

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

למה שלא תחבר את ה KICKER לקומפוננט ול6X9 ותקנה במקום ה JBL מגבר מונו בלוק ..

הרבה יותר ממצא וגם תוכל להגיע לתוצאו הרבה יותר גבוהות ...

יובל

פורסם

זה רעיון יפה, אבל שם המשחק - כסף

תראה המגבר של הקיקר מוציא 4*75WRMS ובגישור לסאב 300WRMS

הסאב 10 אינץ' של הקיקר הוא 300WRMS והקומפוננטים הם 70WRMS בערך.

בSPL התפקיד של האחוריים זה לספק במת צליל אחורי , יש כאלו שמחברים את זה רק לרדיודיסק ישירות, אני מחבר דרך מגבר כדי לתת עוד עוצמה.

אל תשכח שלקיקר יש מעגל BASS BOOST, שמאיץ את הבאסים במרכז 40HZ

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...