Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס: יקר אך שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

כבר מספר חודשים שאני מחפש רכב קטן, יפני = אמין, קומפקטי ועדיף ידני וכל זה במסגרת 40K.

הרבה חיפושים, הרבה התפשרויות והרבה בלבלולי ב..צים מצד המוכרים ההזויים.

בקיצור כבר עזבתי את הנושא ופתאום צצה לי זקנה עם יאריס ידני טרה 1.3 ממש out of the blue (האמת שזה זית ולא כחול).

הרכב יד 1, ק"מ 40 אלף סה"כ ונראה שמור.

מחר אני כמובן הולך לבדיקה, אבל היא לא מוכנה לרדת מ-55 אלף...

מה אתם אומרים? (במידה והבדיקה תצא סבירה)

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחירונים של היאריס פשוט מטרפים ואומנם מדובר בסופר מיני טובה, אבל בסכומים האלה אתה יכול לקנות רכבים מרווחים, נוחים ואיכותיים יותר (לדעתי).

פורסם
היאריס הישנה זה רכב מצויין שפרט לתא-מטען קטן אין לו חסרונות בקטגוריה

ובגלל זה המושבים האחוריים ביאריס ניתנים להזזה על מסילה (כמו מושב קדמי).

המחירון שלה בהחלט גבוה מידי לטעמי ביחס למתחרות. רנו קליאו או פז'ו 206 עם גיר ידני יהיו זולות משמעותית (גם לאחזקה), אך מכוון שאתה נעול יפניות - חפש לך דייהטסו סיריון (טויוטה לעניים).

ולנושא היאריס שמועמדת להיות שלך: לא כתבת איזו שנה היא, קצת קשה לבדוק מחירון ככה... אם היא משנתון גבוה נראה כי היא לא נסעה כמעט בכלל ומצבה קרוב מאוד ללהיות חדש. אבל! ייתכן שבגלל זה בדיוק הרכב שלך לעולם לא היה במוסך (גם לא לטיפול שוטף), אין לדעת מה עבר לבעלי הרכב בראש: הזנחה או סתם עצלות. על פניו - מתבקש שלב הבדיקה במכון.

פורסם

רכב מעולה עם תא מטען קטן, כפי שנאמר כאן.

אין הרבה רכבים כאלה בשוק, אני לא יודע מה המחירון ומה השנה של הרכב, אבל אם הוא באמת במצב טוב והמחיר הזה הוא בסביבות המחירון - תיקח ולא תצטער.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המחיר הגבוה של היאריס לא מוצדק לדעתי.

תוכל למצוא קטנות אחרות לא פחות טובות ומשנתון יותר גבוה.

פורסם

איפו כל ה"צדיקים" שתמיד צועקים שהמחירון זה לא מדד?

למה למכור רכב טוב ועוד שמור במחיר המחירון?

ומי אמר שהוא שווה פחות מ55 ? יצחק?

לפותח,

קנייה ומכירה של הרכב - זה שוק לכל דבר.

מתאים לך המחיר? זה מה שחיפשת? תקנה.

Omnia mea mecum porto

פורסם

גם אני בעלים של יאריס כבר שנה ומשהו, ואני אומר לך בלב שלם, שלם יותר זה משתלם!

בתור אחד שעבר מרכב צרפתי שעשה הרבה בעיות (למרות שניסיתי להאמין ולעצום עיניים נגד הסטיגמות והתנגחתי בהן - המציאות אמרה אחרת..)

שילמתי גם אני מעל המחירון ולא מעט (8 מעל) ולא מצטער!

מה שעולה זול עולה ביוקר. אל תתפתה לקחת רכב זול יותר משנתון מתקדם יותר.. לא סתם הוא זול יותר..

בהצלחה!

תודה רבה,

Hybrid

פורסם
גם אני בעלים של יאריס כבר שנה ומשהו, ואני אומר לך בלב שלם, שלם יותר זה משתלם!

בתור אחד שעבר מרכב צרפתי שעשה הרבה בעיות (למרות שניסיתי להאמין ולעצום עיניים נגד הסטיגמות והתנגחתי בהן - המציאות אמרה אחרת..)

שילמתי גם אני מעל המחירון ולא מעט (8 מעל) ולא מצטער!

מה שעולה זול עולה ביוקר. אל תתפתה לקחת רכב זול יותר משנתון מתקדם יותר.. לא סתם הוא זול יותר..

בהצלחה!

8 מעל מחירון ליאריס..

נו טוב, לא סתם אומרים שפראירים לא מתים אלא רק מתחלפים..

אין רק צרפתיות בקטגוריה הזו אם יש לך רתיעה , יש גם יפניות אחרות זולות הרבה יותר מהיאריס הנ"ל.

לשלם מעל מחירון על יאריס ... , כנראה ששוק הרכב הישראלי פשוט השתגע לחלוטין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
היאריס הישנה זה רכב מצויין שפרט לתא-מטען קטן אין לו חסרונות בקטגוריה.

ממש לא נכון. יש לה המון חסרונות. אבל גם יש לה יתרון אחד גדול והוא אכן עלויות האחזקה. צריכת הדלק מצוינת, הטיפולים זולים והאמינות כמעט מושלמת (רק בגלל שאין דבר כזה מושלם...)

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב הרבה זמן - זו קנייה טובה, גם במחיר כזה (ככל הנראה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה יפניות אחרות יש בסביבות ה50K ? (חוץ מסיריון פרומות מליסינג ו/או השכרה)

מי שרוצה רכב מהנה לנהיגה,קטן ,אוטומטי ואמין , שאף שומר על ערכו בצורה טובה , אין לו אופציה אחרת מלבד יאריס (רצוי מ2006 ומטה כי בצורה החדשה יש גיר רובוטי לא מומלץ)

בלי קשר להנ"ל, אף יאריס לא שווה 8 מעל המחירון, יש גבול.

הייתי משלם 1-2K מעל בשביל יאריס בעלת נתונים ספקטקולריים, אבל לא יותר מזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איזה יפניות אחרות יש בסביבות ה50K ? (חוץ מסיריון פרומות מליסינג ו/או השכרה)

מה ואיזה מודל האוטו לא מעניין אותך? 50000ש"ח תמורה טובה ליאריס 2001 או יאריס 2005?! או שבכלל לא חשובה התמורה זה מה יש..אז את זה צריך לקחת.

• תוכן חדש...