Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מWindows 7

שבלול
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תנו ל-VISTA גרסא מעודכנת ומחשב נורמאלי והכל עובד מצויין.

בדיוק. הקושי הוא ביחסי הציבור, המצב כמעט אבוד לוויסטה מהבחינה הזאת.

לך תיאבק בעדר. לאופיס 2007 דווקא יש לי תלונות -

לא על הסידור המחודש, אלא על קריסות אקראיות בוורד.:evil:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1.Croc אנשים לא רוצים מערכת הפעלה שצריך להתרגל אליה,רוצים את אותו דבר יותר טוב.

2.זה ש IE8 לא תומך באתרים ש IE7 כן תומך בהם זה אחד הדברים הכי טיפשיים שראיתי שחברה עושה.

3.Fat Bastard הגרסה הזאת עובדת עד מרץ ואז מפסיקה לעבוד,לא מומלץ להרוס מחשב טוב בשביל זה.

4.הגרסה הקודמת של 7 עובדת על סוף אוגוסט,אומרים שאז הגרסה המלאה יוצאת.

5.שניר106 לסרגל למטה אפשר להוסיף עוד תוכנות,ב XP יותר קל לעשות את זה.

מה שמעצבן בויסטה זה שצריך לקנות מחשב חדש,מחשב בן 3-4 לא מתאים(גם מחשב עם Intel Atom לא מתאים).

XP עובד על כל גרוטאה משנות ה 90

אייל

פורסם

התקנתי במכונה ווירטואלית לפני כמה ימים גם וויסטה SP2 וגם 7rc, אף פעם לא השתמשתי באף אחת מהם ליותר מכמה דקות.

לשתיהם הבאתי ג'יגה זכרון ווירטואלי (מתוך 2gb אמיתיים, עם מערכת ראשית אובונטו 64bit) ו100GB הרדיסק ווירטואלי.

והמסכנה שלי מהניסוי היא שהכל בדיוק אותו דבר, אותה מהירות, אותה יציבות, אותו control panel מסובך ומגעיל אפילו יותר מזה של XP (מי שעוד לא ראה את התפריט ניהול באובונטו לא יבין איך control panel צריך להראות, אבל זה בטח לא מה שיש בוויסטה ו7) העיצוב אפילו אותו דבר.

ההבדלים היחידים שראיתי הם בסרגל למטה, שמה שעשו ב7 הוא פשוט זוועה והוא מתוכנן להראות טוב ולא כדי להיות שימושי (ולכן כרגע אני מעדיף וויסטה מבין 2 המערכות) ושהגאדג'טים המפגרים יכולים להיות בכל המסך ולא רק בצד, אבל אני במילא לא משתמש בזה.

ה7 היא ממש בדיוק vista sp2 עם כמה שינויים מינוריים, לא סתם הsp2 והRC יצאו בהפרש של כמה ימים בודדים.

למחשב ממוצע (כמו שלי או יותר חזק) אני אישית כבר מעדיף את וויסטה sp2 על xp sp3 שהיא ממש מיושנת כבר, ורואים את זה.

אבל בקשר לווינדוס 7, כל עוד לא יאפשרו בה לחזור לסרגל למטה הישן והטוב, אני תמיד ישנא אותה, אם כי ברגע שהיא תצא, גם וויסטה וגם xp כבר לא יהיו רלוונטיות להרבה זמן ואז אני יתקין אותה בלו ברירה למחשבים חזקים.

אישית אני נשאר באובונטו...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אייל,ברור שעל המשני אל תיקח סיכונים(זה משנה קבצי מערכת)אם טוב תתקין על שתיהם אם לא אז תחזור לXP או ויסטה תלוי מה יש לך.

נ.ב:ווינדוס 7 ממש יפה ומהיר.:shock:

מעניין מה יהיה בגירסה המלאה.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
למחשב ממוצע (כמו שלי או יותר חזק) אני אישית כבר מעדיף את וויסטה sp2 על xp sp3 שהיא ממש מיושנת כבר, ורואים את זה.

אני לא מבין מה זה מערכת הפעלה מיושנת (חוץ מנושא העיצוב).

כל עוד אין שיפור במהירות\יכולת עבודה וניצול טוב יותר של חומרה חדשה\פחות בעיות וקריסות\פונקציות ותכונות חדשות, איך אפשר להגיד ש XP מיושנת לעומת מערכת הפעלה חדשה יותר ? (ושוב, ללא התייחסות לעיצוב).

אני מנגן סרטי HD, לוכד ועורך וידאו ב FIREWIRE, גולש באינטרנט, כותב באופיס, מדפיס, מתחבר לרשת ביתית וכל זה ב XP ללא שום בעיות. האם ב7 או בויסטה יהיה שיפור כלשהו לכל הדברים האלו ? אם לא, מדוע XP נחשבת למיושנת, מעבר לעובדה הקשה שאין לה סרגל כלים מעוצב (לא תודה).

נ.ב: אומרים ש7 בהחלט תשפר את הביצועים של XP ויש כבר ביקורות טובות, אבל להגיד ש XP מיושנת בהשוואה לויסטה, לטעמי ממש לא נכון.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם לא, מדוע XP נחשבת למיושנת, מעבר לעובדה הקשה שאין לה סרגל כלים מעוצב (לא תודה).

צודק בויסטה אין שום דבר חוץ מעיצוב וגם אז היא יותר איטית מXP את נושא העיצוב ניתן ליישם בXP באמצעות סקינים למינהם.

ואפילו את סרגל הכלים המעוצב.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

כל עוד אין שיפור במהירות\יכולת עבודה וניצול טוב יותר של חומרה חדשה\פחות בעיות וקריסות\פונקציות ותכונות חדשות, איך אפשר להגיד ש XP מיושנת לעומת מערכת הפעלה חדשה יותר ? (ושוב, ללא התייחסות לעיצוב).

אני מנגן סרטי HD, לוכד ועורך וידאו ב FIREWIRE, גולש באינטרנט, כותב באופיס, מדפיס, מתחבר לרשת ביתית וכל זה ב XP ללא שום בעיות. האם ב7 או בויסטה יהיה שיפור כלשהו לכל הדברים האלו ? אם לא, מדוע XP נחשבת למיושנת, מעבר לעובדה הקשה שאין לה סרגל כלים מעוצב (לא תודה).

נ.ב: אומרים ש7 בהחלט תשפר את הביצועים של XP ויש כבר ביקורות טובות, אבל להגיד ש XP מיושנת בהשוואה לויסטה, לטעמי ממש לא נכון.

מסכים איתך שאם המחשב שלך הוא לא שיא החדשנות אז לא יכאב לך להשתמש בXP עוד שנה שנתיים ואפילו יותר, אבל במערכת הפעלה חדשה יש תמיכה בחומרה חדשה שלא הייתה קיימת במערכת הישנה (בxp בקושי יש תמיכה ברשתות אלחוטיות..חח איזה ממשק עצוב יש שמה. אני מתאר לעצמי שמוויסטה זה כבר שונה אבל תאמת שאין לי איך לבדוק), יש ביצועים יותר טובים (שתמקינים על מחשב חדש כמובן) למשל בזמן ההתקנה וזמן העלייה של המערכת, גם העיצוב חשוב, ולמי שלא מתקין עדכונים אז יש גם מלא תוכנות מובנות חדשות, במקרה של מייקרוסופט גם יש שיפורים באבטחה וביציבות, ויש תמיכה מובנית בשפות וטכנולוגיות תכנות חדשות יותר, שזה מה שבסופו של דבר יעביר אותך למערכת החדשה גם אם לא תרצה, כי כל התוכנות החדשות יעבדו איתם. (זה למה לא משתמשים היום בווינדוס 98, ששום תוכנה כבר לא עובדת עליו)

מה הסיכוי להריץ את 7 על P4 1.7 וזיכרון של 512 RDRAM? הקשיח הוא 20 גיגה נדמה לי

המעבד נראה לי יספיק בערך, הזכרון גבולי מאוד, וההרדיסק לא יספיק כי רק המערכת הפעלה תתפוס לך כמעט את כולו.

מחשב שתקנה היום ב1500 שקל יריץ את 7 מעולה, אם אתה לא מדבר פה על מחשב נסיונות ישן אז מחשב חדש יהיה לך מצויין :-D

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

דרישות המערכת:

1 GHz or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor

1 GB RAM (32-bit) / 2 GB RAM (64-bit)

16 GB available disk space (32-bit) / 20 GB (64-bit)

DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 or higher driver

אני מתכוון להתקין על פנטיום4 - 3GHZ עם 1GB זכרון.

יש סיכוי שאנסה על המחשב הראשי והחזק כי גם כך הוא דורש התקנה מחדש לאחר שהתחרבש קצת ה XP.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תומר,המחשב שלך מאוד חלש בשביל ווינדוס 7 גם אם תצליח להתקין אותו באופן מלא הוא יהיה נורא איטי.

אייל,אתה יכול לנסות על כל אחד משני המחשבים שלך,זאת החלטה שלך איפה להתקין.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
1.Croc אנשים לא רוצים מערכת הפעלה שצריך להתרגל אליה,רוצים את אותו דבר יותר טוב.

אז "אותו דבר" או "יותר טוב"?

ומי זה "אנשים"?

כדאי שכל אחד ידבר שם עצמו.

בעיניי אין שום בעיה - אחרי שנים של חלונות שנראים כמעט אותו דבר היגיע הזמן לשינוי גדול בממשק.

אני אישית אוהב את הממשק של וויסטה (ורוב הפירוטכניקה אצלי דווקא כבויה).

אם נלך לפי הראש שלך היינו צריכים להישאר ב-DOS ולא לעבור לחלונות (איזו מערכת מעולה היתה DOS הזו, אה?)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
הודעה זו נכתבת ממחשב שעובד כחצי שנה עם וויסטא SP1 ואופיס 2007 SP1.

אפס בעיות.

תנו ל-VISTA גרסא מעודכנת ומחשב נורמאלי והכל עובד מצויין.

האם ידוע מתי חלונות 7 אמור לצאת רשמי?

גם אני משתמש בויסטה כבר למעלה משנה ואני מרוצה. לדעתי הוא יותר נוח מהXP וגם ניראה טוב יותר. הביצועים היו יכולים להיות טיפה יותר טובים אילו היה לי XP אך ההבדל לא ממש מורגש ולכן זו לא בעיה.

מחכה שתיצא הגרסא המלאה והסופית של הWINDOWS 7 ואז אשתדרג. מקווה שהמערכת אכן תעמוד בכל הציפיות ובכל הדברים הטובים שנאמרים עליה.

ישנם מספר שדרוגים בויסטה כמו מערכת חיפוש יותר נוחה בהרבה(לדעתי לפחות) וכאשר אתה משתמש בתיקיות/מחשב שלי בצד יש אפשרות לניווט יותר נוח + כאשר אתה שומע קבצים וכו'. זה שדרוג מאוד נחמד ונוח לעומת הXP.

בנוסף, עוד אפשרות שהיא נחמדה וגם די נוחה היא המעבר בין חלונות בצורה תלת מימדית בויסטה. השיפור לא כזה ענק לעומת המעבר בXP אך יותר נוח ונעים למראה. יש גם את האפשרות שכאשר אתה שם את העכבר על חלון ממוזער אתה יכול לראות מה מתרחש שם(למשל אם אתה נמצא באתר אנטרנט יותר קל להבדיל ביניהם ככה ולא להתבלבל וכו').

פורסם

הגירסא הזו של 7 היא גירסת מועמדת לשחרור (RC - Release Candidate 7100)...

הגירסא הבאה תהיה 7200 האחרונה שתראה את הציבור בRC2 וההוצאה שתעקוב אחרייה תהיה 7400 אם אני לא טועה..

מבחינת הגירסא הנוכחית היא מעולה, והיא מאוד מומלצת למי שמתכוון בעתיד לשדרג לווינדוס 7... מהגירסא הנ"ל 7100 זו תהיה הגירסא הראשונה למעשה שממנה יהיה אפשר לשדרג לגירסת ההוצאה, והיא כבר גירסא שדי עברה את מרבית הבעיות של הלידה...

כמו"כ צריך לזכור שווינדוס 7 היא גירסא מטורפת, יש לה בילדים על בסיס יומי ואלפי קונפיגורציות שקיימות בשוק ועוד לא נבדקו על עשירית מהחומרה שוויסטה או XP נבדקו, לכן מי שהמ"ה מהווה עבורו אמצעי עבודה, לימודים ואו אחסון לחומרים קריטיים אני לא ממליץ להתקין אותה..

בנוגע להתרשמות שלי עצמה בנוגע למערכת אני חושב שהיא מהירה בצורה מדהימה וחווית המשתמש שלה היא לא רעה בכלל...

אני מקווה לראות עוד כמה פיצ'רים מגניבים עד שהגירסא הסופית באמת תצא...

אבי.

• תוכן חדש...