Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חברה שלי מעוניינת ללמוד עיצוב פנים במכללה הנ"ל. מישהו שמע עליה? ביקורות חיוביות או שליליות יתקבלו בברכה.

ועוד שאלה קטנה,

בהרבה מכללות לעיצוב פנים דורשים לראות תיק עבודות. איזה סוג של עבודות אתם חושבים שהם מצפים לראות? סקיצות? דגמים?

כי אמנם חברה שלי נמשכת למצוע הזה ומעוניינת ללמוד אותה, אבל לא היה לה שום נסיון שקשור לתחום בעבר.

תודה, ושהת שלום :)

פורסם

אני מקבל את הניוזלטר שלהם מזה שנה, מאת המנהל, סער גולן. ניכר שהבחור ניחן בתשוקה למקצוע

ונראה שמדובר במוסד רציני. עדות נוספת לכך היא אתר האינטרנט שלהם שעבר שדרוג לאחרונה.

המקצוע הוא לחובבי הז'אנר בלבד, ומשום שהמעצב מונחה בעיקר ע"י אינטואיציה, אין לצפות שהקורס

שלהם יתן את כל הכלים הנחוצים לתעסוקה בתחום. ניתן לקבל שם עצות שימושיות וקווים מנחים, אבל

זה לא בדיוק קורס הכשרה או הסמכה.

ההחלטה האם ללכת ללמוד אצלם תלויה ברמת הבטחון העצמי של החברה שלך, הסכום שהיא מוכנה

להשקיע בהנחייה מקצועית וההתרשמות האישית שלה מהצוות של המכון. למישהו שמלמד צריך להיות

מוניטין סולידי בתחום, ומן הראוי לבדוק אותו ולהתייעץ עם לקוחותיו, אלה שמרוצים ואלה שפחות.

בהצלחה.

פורסם
בהרבה מכללות לעיצוב פנים דורשים לראות תיק עבודות. איזה סוג של עבודות אתם חושבים שהם מצפים לראות? סקיצות? דגמים?

זה נועד כדי למתג את המכללה בתור משהו יותר איכותי בפועל מקבלים את כולם.

כמו שהמליץ פה ידידי תבדוק מי המרצים סיבוב קטן במכללה ושיחה עם כמה מהתלמידים

תתן לה תמונה יותר טובה על הנעשה.

בנוסף, תבדוק האם עובדים שם על פורוייקטים אמיתים בשיתוף עם חברות ולקוחות חיצוניים זה מוסיף

המון לניסיון - ללכת ולראות את המקום שאתה צריך לעצב זו חוויה אחרת.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...