Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות מוזרות GOLF MK5 05

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש וחצי רכשתי מאבא שלי את הרכב וחוץ ממצב הצמיגים הרכב מלוקק מכנית,

לפני כחודש מצב הצמיגים ברכב היה בכי רע, הם היו יבשים ומגעילים, והרכב רעד במהירות של 100 קמ"ש ומעלה,

בדיקה העלתה שדווקא מקור הבעייה המ המשולשים שהיו גמורים, החלפתי משולשים וכמובן גם את ארבעת הצמיגים ( איזנתי אותם כמובן ).

יש לציין שהצמיגים החדשים אינם באיכות גבוהה.

עכשיו הרכב נוסע ממש חלק , ההגה לא רועד והוא מרגיש נטוע בכביש, א-ב-ל,

בתאוצה (כל תאוצה) ובעיקר לחיצה חזקה על דוושת הגז, יוצרת מעין " נדנודים " ימינה ושמאלה במרכב הרכב, ובנוסף מתלווה לזה מן רעש עמום, הכוונה שהתאוצה אינה חלקה כאילו צד ימין מתחרה עם צד שמאל... בשיוט העניין אינו מורגש כלל, רק בתאוצות בכל מהירות, אני לא בטוח אולי צריך לכוון פרונט? ואם כן איפה מומלץ באיזור פתח תקווה?

מישהו יכול לעזור בפתרון הבעייה?

זו בעיה קטנה אבל זה משגע אותי:cry:, בעוד שבועיים אני נוסע דרומה למילואים ואין מצב שאני נוסע ככה,

אודה על תגובה!!:-)

• תוכן חדש...