Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Sorvall, כפי שרשמתי בהתחלה:

1. משאבות מדיח או מכונת כביסה לא מתאימות.

מה שאני מנסה להגיד לך הוא שמשאבת מדיח תעשה את זה. משאבת מכונת כביסה, לא.

2. אין לי גראוויטציה, לכן המשאבה.

יש לך גרוויטציה, אחרת המים היו נשארים באמבטיה (איך אני בהבנת הנקרא?)

3. המים צריכים לעלות לקומת הגג, ולא כפי שאתה כתבת.

גובה קומה אחת= 3-4 מטר. וכפי שציינתי המשאבה תעשה את זה עם צנרת מתאימה.

4. הבנת הנקרא.

5. מערכת כפי שאתה מתאר, בניתי לי כבר לפני 7 שנים לאקווריום הגדול. עדיין עובדת יפה.

ירחמיאל שלום.

אני כותב את התגובה למרות שהתגובה שלך הוציאה לי (כמעט) את כל החשק לעזור לך.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

שבת שלום.

התנצלות! רק רציתי להתנצל. כאשר אני קורא בדיעבד את השרשור ורואה את התגובה שרשמתי לך - אני מצדיק אותך ומבין שלא כתבתי יפה. גם אני הייתי מגיב כמוך ונעלב. כמובן שלא הייתה לי שום כוונה לפגוע והכול נרשם ברוח טובה. אולי אני צריך ללמוד להשתמש עם הסמיילים למיניהם ואז הכול היה מובן אחרת. מה שנכתב - נכתב בחצי חיוך, אותו אתה כמובן לא יכול לראות ואני הייתי צריך לגרום לו להיראות... ההומור שלי הוא לפעמים קצת לא מובן (אולי זה הגיל? אני שייך קצת לדור אחר...) כמובן שלא אפגע במי שרוצה לעזור. יש לנו כאן פורום שלדעתי הוא האיכותי ביותר באינטרנט, עם המון עזרה של אנשים כמוך שאיכפת להם ושוב אני מצטער שגרמתי לפגיעה. אני מקווה שלא תיקח ללב ותקבל את ההתנצלות. אני כמובן מודה לך על העזרה. בכבוד, ירחמיאל.

פורסם

ירחמיאל שלום.

ראשית, התנצלותך מתקבלת. בהערכה.

שנית, רק מהסקרנות, חיברתי למשאבת המדיח צינור 20 מ"מ לגובה של כ 5.5 מטר ובדקתי את כושר ההרמה של המשאבה. היא מרימה יפה מאוד.

אני אשמח לדעת באיזו משאבה השתמשת בסוף ומה היה טווח המחירים.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...