Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גודל מצבר - רנו מגאן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי רנו מגאן 2 עם מצבר 62 אמפר של וולטה.

בכל האתרים שמוכרים מצברים ראיתי כי לרנו צריך 55 אמפר במידה ואני מחליף מצבר האם לקנות שוב 62 אמפר 55 אמפר או אולי משהו גדול אפילו מ62 על מנת שיהיה אורך חיים גדול יותר?

אשמח לקבל המלצה למצבר איכותי ואמין.

פורסם

לך לפי הגודל המקורי. אין צורך בהתקנת גדול יותר, למעט מקרים חריגים, וגם אז, יש הגבלה של מיקום ,וסכנת קצר מאת המכסה מנוע, עת נסגר למקומו, יתכן ו62 אמפר שהוא גבוה יותר, נכנס. אצלי במגאן 07 דיזל, יש 56 אמפ'.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

במגאן יש להתקין מצבר 55 אמפר, עפ"י הגדרת היצרן ואפשר גם 60 אמפר.

ברכב זה חשוב יותר להקפיד לרכוש במצבר שאינו דורש טיפול (למשל וורטא).

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לתשומת ליבכם לאחר מספר טלפונים למספר מוסכים גיליתי כי תשובה חותכת אין לגבי השאלה הנ"ל

אך היצרן מוציא את הרכב עם מצבר 66 אמפר או 72 אמפר!

כמו כן גם התושבת היא מתאימה ל72 אמפר מה שמחזק את עניין זה.

הדבר היחיד ששכנע אותי זה שיחה עם מוסך מורשה רנו בתלאביב ששם נאמר לי כי יש טעות נפוצה לשים מצבר 55 אמפר ברכבים הנ"ל אך המצבר צריך להיות 72.

בשנפ אומרים כי המצבר המקורי של הרכב הוא גם 72 אמפר ושמים 55 ו62 מתוקף אחריות ארוכה יותר.

בכל אופן שמתי מצבר של קטאר פילר 72 אמפר אני מקווה שיהיה בסדר.

רק לשם ההבנה מה מצבר גדול יותר יכול לעשות?

פורסם

שלום בשעה טובה החלפתי מצבר באוטו לאחר ההחלפה כשהגעתי הבייתה שמתי לב לצינורית קטנה עם זוית בקצה (קוטר של שני מילימטר בערך) . אני מניח שהיא השתחחרה במהלך התקנת המצבר החדש.

הצינורית הולכת מצד ימין של המצבר לכיוון צד שמאל שלו.

שאלתי היא האם מישהו מכיר את הצינורית הזו מה תפקידה? האם היא צריכה להיות מחוברת ואם כן לאן?

פורסם
לך לפי הגודל המקורי. אין צורך בהתקנת גדול יותר, למעט מקרים חריגים, וגם אז, יש הגבלה של מיקום ,וסכנת קצר מאת המכסה מנוע, עת נסגר למקומו, יתכן ו62 אמפר שהוא גבוה יותר, נכנס. אצלי במגאן 07 דיזל, יש 56 אמפ'.

שלום חברים

לי יש רנו מגאן מנוע 2.ליטר

יש לי מזגן

ויש לי מגבר בעוצמה של 1200 ווט

איזה מצבר אני צריל?

תודה על הסבלנות

ELI64ELH

פורסם
שלום בשעה טובה החלפתי מצבר באוטו לאחר ההחלפה כשהגעתי הבייתה שמתי לב לצינורית קטנה עם זוית בקצה (קוטר של שני מילימטר בערך) . אני מניח שהיא השתחחרה במהלך התקנת המצבר החדש.

הצינורית הולכת מצד ימין של המצבר לכיוון צד שמאל שלו.

שאלתי היא האם מישהו מכיר את הצינורית הזו מה תפקידה? האם היא צריכה להיות מחוברת ואם כן לאן?

במידה וצד אחד של הצינורית מחובר למצבר והצד השני חופשי באוויר אזי זוהי צינורית לשחרור לחץ עודף. במידה ונוצר לחץ גבוה במצבר הלחץ משתחרר דרך שסתום בגוף המצבר בכדי למנוע התפוצצות המצבר.

שסתום זה קיים בדרך כלל במצברים 'ללא טיפול' שלא מאבדים אלקטרוליט או מאבדים אלקטרוליט בקצב נמוך מאוד.

איזה כייף לי :)

פורסם

לאחרונה החלפתי במגאן 2 שלי מצבר ל 62 אמפר של חברת אנרג'י כפי שהרכב הגיע מהמפעל אותו אמפר שמתי .

האהבה הראשונה - מגנום 4X4 2000 שחורה , ניפרדנו:-(

השניה - מגאן 2 2006 , לא היסתדרנו :|

* תמיד חוזרים לאהבה הראשונה ... בקרוב .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הצינורית הייתה מחוברת למצבר המקורי ונועדה שבמקרה של פליטת חומצה מהמצבר הצינורית לוקחת את החומצה לתחתית הרכב ובכך נמנע נזק לצמות חשמל שנמצאות למכביר ליד בסיס המצבר.

יש מצברים תוצרת הארץ שיש להם הכנה לצינור הזה.

• תוכן חדש...