Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 306 2001 סאדן 1.6 אוטומטי

אני נוסע רגיל מגיע ל3000 3500 סל"ד האוטו פתאום ככה יורד ל 2000 סל"ד אני לא הצלחתי להבחין אם המנוע נכבה..מה שלא נראה לי כי הוא ממשיך לעבוד על 2000 סל"ד ..ובמשך ב 3-5 שניות האלה אפילו אם אני נותן קיק או מוריד הילוך[D1 D2] ..אין האוטו פשוט לא מגיב.וחוזר לעבוד אחרי 4 שניות ככה.

חשוב לציין : כי ערכתי חיפוש בנוגע לבעיה זאת ,אבל כל מה שראיתי זה מקרים שהאוטו נכבה לגמרי וצריך להדליק מחדש. אצלי זה לא המקרה.

מישהו מכיר את התופעה האם זה מוכר ברכבי פג'ו של הדגם הזה ? מה הבעייה וכמה יעלה בערך תיקון? תודה.

פורסם

קודם תשים. רציתי לבודד את המנוע מהכביש (ע"י הכנסה לניוטרל) כדי לעזור להבין את מקור הבעייה. אם הייתי מסוגל לאבחן תקלות דרך האינטרנט, הייתי היום מולטי מליונר...

פורסם

אוקיי היום נסעתי על האוטו, שוב , הטורים ירדו פתאום ל 2000 סל"ד העברתי לניוטרל ועדיין האוטו לא הגיב. ואחרי כמה שניות חזר לעבוד רגיל.

יש לך מושג מה יכולה להיות הבעייה ?

ושמתי לב לעוד דבר שכמעט כל פעם שזה קורה, 95% מהפעמים הלוח קמ"ש מפסיק לעבוד הוא יורד ל0 לא זז ואחרי כמה דקות פתאום חוזר לעבוד- אותו דבר עם ה קילומטרז' לא זז.

פורסם

לדעתי - חיישן מהירות של הגיר סיים את חייו.

לי היה קורה דבר דומה ברכב הקודם (306 2001 1.6), החלפה של החיישן פתרה את הבעיה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ברכב שלך חיישן מהירות רכב מופעל דרך מחשב ניהול מנוע והוא מקבל מתח רק במצב שמתג הנעה פתוח במקרה של תקלה בחיישן מהירות רכב היתה מפיעה מנורת תקלה היות והחיישן יש לו חיבור גם לפנל בקרה לפי האוטודטה.

לפי דעתי יש לך נתק רגעי חשמלי ממתק ההנעה מחיבור רפוי או התחממות חיישן מהירות רכב לא אמור לרדת ל 0 בכול מקרה

כאשר הרכב נמצא במצב נסיעה ומתג הנעה פתוח.

פורסם
לדעתי - חיישן מהירות של הגיר סיים את חייו.

לי היה קורה דבר דומה ברכב הקודם (306 2001 1.6), החלפה של החיישן פתרה את הבעיה.

אלעד

קרה לך בדיוק מה שתיארתי?אחד לאחד?

ה306 שלך הייתה אוטומט כמו שלי או ידנית?

תודה רבה רבה לך. ואם אפשר לשאול,כמה עלה לך כל הסיפור הזה ?

• תוכן חדש...