Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים חדשים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות צמיגים חדשים לרכב ויש לי כמה שאלות.

עם צמיגים חדשים, מחברה טובה כמובן, הרכב מאיץ/בולם טוב יותר?

לרכב תהיה יותר אחיזה עם פחות סיכויים להחליק?

המידה ברכב שלי היא 13', מהי החברה הכי טובה והדגם הכי טוב שאפשר לקנות? (אין הגבלה בתקציב)

אני מצפה שזה יצא בין 900 ל1400 גג, הגזמתי או שאני צריך לצפות ליותר?

אם אפשר, אני רוצה לדעת מזה כושר העמסה של צמיג, איך זה מותאם לרכב וכל הפרטים שצריך לדעת על צמיגים.

תודה.

פורסם

לא רשמת מה המידה המדוייקת של הצמיגים (רוחב, חתך) וגם מה הדגם של הרכב.

בכל מיקרה, להלן רשימה של חברות מוכרות ליצור צמיגים באיכות טובה, תשלים את החסר במידות ותקבל מושג ראשוני לגבי המחירים למכונית שלך:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=13&a=&s=&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=113&mm=6&mm=26

בפועל אפשר למצוא את אותם הצמיגים במחירים יותר נוחים.

צמיגים טובים יתנו לך בטיחות באחיזה, מרחק בלימה יותר קצר ויציבות בפניות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האוטו זה אקסנט ולא בדקתי את המידה המדויוקת, אבל זה לא חתך נמוך או משהו כזה, המידה הרגילה שמקבלים עם הרכב.

פורסם

אני לא רואה אפשרותכלשהי לערוך את ההודעה הקודמת, אז אני מגיב עוד פעם כי לא קיבלתי תשובות למה ששאלתי באתר שהבאת פה. אני רוצה לשמוע עוד אנשים בנוגע לצמיגים וחברות.

פורסם

תראה מה מידת הצמיגים על הרכב שלך (גם ברשיון זה כתוב).

כבר סיננתי לך את כל הצמיגים הסיניים שאסור לגעת בהם.

השארתי רק יצרנים רציניים.

בסך הכל יש לך אקסנט עם גלגלים בקוטר 13'.

קלבר, יוקוהאמה, בריג'סטון, פירלי, מישלין, קונטיננטל,גודייר, דנלופ - מה שתמצע במחיר טוב ובמידה שרשומה ברשיון רכב שלך.

אם תכתוב מאיפה אתה בארץ, תקבל גם המלצות על פנצ'ריות באיזור מגורייך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

נשמע זול מידי.

ושוב, זה תלוי בדגם במידה בתאריך ייצור ובמקוריות (יש זיופים של קלבר?)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אתה מאוד צודק, שחכתי את המידה שלו ונחתי על סקר המחירים אותו עשיתי לפני כחודשיים למידה שלי.

יצאתי חומוס לבנוני עם גרגירים וחריף.

עם אורי הסליחה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יכול להיות ששנינו יצאנו חומוס - השרשור הוקפץ, הוא מלפני שנה+.

:lol:

• תוכן חדש...