Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

המידה היא 195-45-15

עד עכשיו היו לי KUMHO SUPRA 912, הרגישו מעט פלסטיים, הייתי מעדיף משהו אוחז יותר.

הגיע הזמן להחליף, כך שאני מבקש המלצה לצמיג אוחז לכביש - לא סמי סליק... שיהיה מרובע!

הרכב הוא פיאסטה ישנה...

תודה לעונים!

פיאסטה - ההצלחה שלי.

פורסם

toyo t1r ,זול,אוחז,בשרני ונותן תמורה מעולה ביחס למחיר שלו, שזה מזכיר לי שלא רשמת תקציב והשא' שלך מאוד כללית

אגב, אני לא נוטה להמליץ על האופציה הזו בדר"כ אבל השתמש בחיפוש

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לי כרגע יש יוקוהומה C DRIVE לאחר שלא מצאתי S DRIVE במידה שלי (205/60/15)

צמיג מעולה! שקט נוח ואוחז נהדר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

ראשית תודה לעונים.

לא ציינתי תקציב כי כרגע לא מעניין אותי התקציב, מעניין אותי יותר מה קיים במידה הנ"ל ומה היתרונות והחסרונות של צמיגים כאלו או אחרים.

מבחינת הרכב מדובר על פיאסטה ישנה שמחפשת להוריד קצת כח לכביש, ולתת אחיזה טובה יותר בסיבובים מאשר הKUMHO שיש לי כרגע, וכמובן אני מדבר על צמיגים חוקיים לכביש, לא סמי סליקס למיניהם...

:D

פיאסטה - ההצלחה שלי.

פורסם

מי אמר שחצי סליקס לא חוקיים לכביש? אם אתה חושש מהקטע של האחיזה ברטוב אז הסמי סליקס שיש לי אוחזים פי מיליון יותר טוב ברטוב מאשר כל צמיג "רגיל" אחר שהיה לי (ויש לי גם מבחנים מחו"ל כדי להוכיח את זה), מה שמצחיק זה שהם עלו לי בדיוק כמו הרביעייה הקודמת שלי (דאנלופ SP9000) שזה פשוט בדיחה להשוות בניהם.

סמי סליקס יצאו פחות משתלמים רק לאנשים שנוסעים הרבה, לאנשים כמוני שנוסעים בקושי 10K ק"מ בשנה וגומרים סט צמיגים בפחות משנתיים ולפחות 50% מהנסועה שלהם היא באופן אגרסיבי אין אלטרנטיבה יותר טובה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המידה שלי טיפה שונה משלך (195/50/15) ובמידה הזו אין T1R שלפי שמועות נותנים את התמורה הכי גבוה יחסית למחיר.

הדאנלופ אוחז מצויין ביבש, לא משהו ברטוב והדופן שלו יחסית רכה. שמעתי מאנשים שמתלוננים שהוא גם מתייבש מהר, אצלי תוך 10K ק"מ הדופן כבר השתשפשה מאוד.

הייתי בודק גם מחירים של האקסקלטו, נסעתי עליהם בקליאו של חבר והם היו מאוד שקטים ואוחזים לא רע, לגבי הנוחות עדיף שתשאל מישהו אחר, אתה לא רוצה לשמוע חוות דעת על נוחות ממישהו שנוסע על קוילאוברים עם הנמכה של 70 מ"מ וצמיגי חצי סליקס.

על ה-S דרייב גם שמעתי דברים טובים אבל מכיוון שאין לי מספיק מידע עליו אז אני לא נוטה להמליץ עליו ראשון. בשום פנים ואופן אל תשקול C דרייב, מדובר בצמיג משפחתי לכל דבר וממש לא ספורטיבי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טוב, התחדשתי ברביעיית צמיגי TOYO T1R,

מידת הצמיג היא 195-45-15

מהו לחץ האויר המומלץ לצמיג הזה בהנחה והאוטו שוקל בערך 800-850 ק"ג?

תודה

פיאסטה - ההצלחה שלי.

פורסם

תתחדש על הרביעייה! צמיג מעולה ואני מאמין שגם המחיר:wink:,

מאיזה פנצ'ריה הצלחת להשיג את ה T1R ?

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

"צמיגי פ"ת" ברחוב גיסין בפ"ת ממש ליד הכניסה\יציאה לכביש 5...

לחץ אויר מומלץ מישהו?

פיאסטה - ההצלחה שלי.

• תוכן חדש...