Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהקפיצות קורות לא רק בהורדת הילוך מ- 3 ל- 2, אלא באופן כללי כשהאוטו נוסע במהירויות נמוכות. ההרגשה היא כמו בגיר רגיל כשמבצעים העברות הילוך ועוזבים בבת-אחת את הרגל מדוושת הקלאץ'. הייתי היום אצל משפץ הגירים והוא אמר שכנראה זה נובע מחיישן ה- EVM שהוא החליף לי לפני שבוע. לדעתו מה שאמור לפתור את הבעיה היא להחליף את החיישן הזה לחיישן של רנו שהוא יותר טוב משל פיג'ו. מה דעתכם ?

פורסם

EVM אינו חיישן, כי אם שסתום אלקטרומגנטי (ניתן לקרוא על ה-AL4 כאן).

לדעתי אין הבדל בין השסתומים ו/או התיבות למעט הבדלי תוכנה ספציפיים לאוטו (לא ליצרן).

אם המשפץ מחליף שסתום על חשבונו - בכיף. אם לא - אני חושב שזה בזבוז כסף. וודא שהתוכנה המוטענת ב"מוח" הגיר היא הגירסה האחרונה.

פורסם

החלפת השסתום היא בוודאי על חשבונו כחלק מהאחריות שיש לי על שיפוץ הגיר. לגבי עדכון התוכנה אני לא חושב שהוא ביצע לי (אם הוא היה אמור לבצע את זה בזמן החלפת ה- EVM אז זה לא בוצע). השאלה אם החלפה נוספת אמורה לפתור את עניין הקפיצות כי אין לי יותר כוח לחזור שוב ושוב עם האוטו למוסך.

פורסם

קשה להגיד, כי התופעה שאתה מתאר היא התנהגות אופיינית של ה-AL4, אם כי לא ברמה שאמורה להפריע לך.

אם אין לך כח להתעקש עד שהתקלה (אם ישנה) תתוקן, תצטרך כנראה לחיות איתה. ממליץ לנסות להשוות מול רכב זהה או לגשת למוסך שמכיר את הרכב ויכול לתת חוות דעת אובייקטיבית.

• תוכן חדש...