Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר VARTA - בהחלט שווה את מחירו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוגוסט 2007 רכשתי מצבר של VARTA מדגם ASIA.

זה היה בתקופה שבה מחירי המצברים הגיעו לרמות מטורפות.

הוא עלה לי אז כ 1000 ש"ח כשיכולתי לרכוש שנפ ב 800 ומשהו עלום שם ב 750.

השתמשתי בו ללא בעיה בערך עד ינואר 2008.

באותה תקופה קיבלתי רכב מהעבודה והרכב הפרטי ישב ללא מעש.

(עד כדי כך הוא שכב בודד עד שילד מסריח מהרחוב פשוט שבר לו את המנעול (למרות שהיה מכוסה) ודרדר אותו במורד הרחוב עד שהוא התרסק על קיר.

טוטאל לוס.)

הרכב עמד מכוסה עד שלפני חודש רכשתי שוב רכב נוסף לאשתי והמצבר שבו שבק חיים.

לקחתי את הVARTA מהרכב המושבת - ששוב - ישב יותר משנה ברכב ללא הטענה, הבאתי אותו ליבואן - לובינסקי - שהטעין לי אותו במשך יומיים בהטענה איטית - והופה - הוא חזר לחיים כמו ענק.

מסקנה - VARTA עברו מבחן שלא חשבתי שאפשרי בכלל.

מומלץ

פורסם

מצטרף להמלצה

ברקורד יש לי מצבר VARTA. אני לא זוכר כבר כמה זמן, אבל לבטח יותר משלוש שנים. עבר גם תקופה ארוכה ללא התנעה - וכשנדרש להניע (לאחר הנעה ראשונית ממצבר אחר) באופן קבוע לאחר מכן, לא עשה שום בעיות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

גם מצטרף להמלצה, החזיק אצלי בראלי את תקופות הקיץ כאשר הייתי מכבה את המנוע והמצבר המשיך לסובב וונטה של ברלינגו למשך אפילו עד 20 דקות כאשר הרכב כבוי. והבעלים הקדומים היה בהלם שהוא עוד פעל.

פורסם

מצבר מעולה, ASIA זה אלו שמיוצרים במזרח (צבע שחור) ובדרך כלל מתאימים לרכב יפני/קוריאני.

יש לי מצבר VARTA מהסדרה הכחולה כבר כמעט שנתיים, ואני גם מרוצה ממנו מאוד. וזה אחרי שני שנפים שאכזבו בגדול.

אייל , איזה רכב רסקו לך? ה BX ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן, את הBX האדומה.

איזה כלב קטן - ילד מהרחוב. הבעיה שכולם לא ראו/לא שמעו/לא יודעים.

אני לא הייתי בבית והזעיקו אותי מהמשטרה לבוא "כי הרכב שלך זרוק באמצע הכביש".

הכלב הקטן פשוט שבר את המנעול של הדלת, פרץ פנימה ושחרר את בלם היד. הרכב דרדר בירידה עד שנעצר על קיר (וזה אחרי שעלה על המדרכה)

הפגיעה לא נוראית כל כך - פינה שמאלית אחורית מקומטת אבל מאחר ולא מדובר באיזו יצירה נדירה במיוחד, העדפתי להשאיר את הרכב לחלפים

ולקנות עוד אחת:lol:

אז עכשיו יש עוד BX GTI 1900 ידנית לאוסף.

והרבה חלפים.

אגב - הVARTA הזה הוא השני שלי - אחרי הSILVER DYNAMIC שהחזיק 5 שנים.וגם בסוף הוא מת בגלל הזנחה פושעת. לדעתי הוא היה מחזיק יותר.

לאבא שלי על A4 יש את הסילבר כבר 6 שנים.

פורסם

עם כל הכבוד לוורטא (ויש כבוד, ויש לי גם שניים כאלה), מצבר וולתא פשוט לחלוטין הועמד יחד עם המכונית שבתוכה הותקן מאוגוסט 2007 ועד לפני חודשיים.

טעינה של 24 שעות וחזר לחיים כחדש.

פורסם

האם מישהו מכיר קשר בין מצברי VARTA למצברי TUDOR (חוץ מיבואן זהה - טלרון)?

שני המצברים נראים לי זהים (חיצונית) בצורה חשודה.

פורסם

TUDOR מיוצר בספרד למיטב ידיעתי.

דרך אגב, הפולואים/ איביזות המיוצרות בספרד היו מגיעות עם TUDOR כמצבר מקורי.

תמיד נתתי עדיפות לתוצרת הארץ אבל אחרי שאכלתי אותה עם שתי וולטות ושני שנפים (עם TUDOR אחד בתווך) , עברתי ל VARTA ובינתיים אני מרוצה. (לא כל הכמות הזאת ברכב אחד, אלא נפרשות על כ7 שנים ו3 רכבים)

כמובן שאם יש זליגה ברכב, זה לא חשוב מי ייצר את המצבר - הוא ייפרק טרם זמנו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טודור זה מצבר גרוע עם בעיות רבות של קלקולים אחרי חודשים ספורים. נתקלתי לא פעם בטענות לגבי המצברים האלה וטענות לגבי שרות לקוי של היבואן.לשנפ מצברים טובים {רק האטומים} ושרות מצויין.

פורסם

על הVARTA רשום שהוא מיוצר ב-EEC (יעני בשוק האירופאי המשותף, שזה עלול להיות גם בדיר עיזים נטוש באלבניה).

לא שאלתי סתם לגבי שתי התוצרות - פשוט המארז של שניהם נראה זהה לחלוטין, רק צבעים שונים.

פורסם

בד"כ כשכותבים ECC זה אומר שפשוט לא רצו להגיד באמת מאיפה זה הגיע...

ושוב, אני כמעט בטוח שוורטה וטיודור הם חברים טובים.

• תוכן חדש...