Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה. הרכב הוא rover 99 אוטומט עבר ארבעים אלף ק"מ (כן אמיתי לגמרי)

כשבדקתי מיים ושמן בבוקר סתם היה בא לי לשמוע את המנוע פועל עם מכסה פתוח.

שמתי לב שאם אני מקרב את האוזן דיי קרוב למנוע אני שומע תקתוקים מהירים מאוד וככל שאני מעלה את הגז ידנית אני שומע את אותם תיקתוקים רק מהר יותר (לא חזק יותר),אגב הרכב לא היה קר הוא היה חמים באזור ה4\3 במחוג עדיין לא מסוכן להצמיד את האוזן למנוע. (-:

השאלה שלי היא אם אני צריך לדאוג או שמה תקין התקתוקונים ששמעתי?

כשמקרבים את האוזן ברקע שומעים את הבוכנות + רעש התקתוקים

פורסם

יש לך אולי משאבת דלק חשמלית שמורכבת ליד המנוע? תוכל לזהות אותה בתור קופסא קטנה (נראה כמו התקן מאולתר שמחובר למנוע בחוטים)

אם כן- רעש התיקתוקים הוא תקין ומתחיל מהרגע שאתה מעביר את המפתח לסטארט.

פורסם
יש לך אולי משאבת דלק חשמלית שמורכבת ליד המנוע? תוכל לזהות אותה בתור קופסא קטנה (נראה כמו התקן מאולתר שמחובר למנוע בחוטים)

אם כן- רעש התיקתוקים הוא תקין ומתחיל מהרגע שאתה מעביר את המפתח לסטארט.

אין לי חיבור חיצוני למנוע בצורה פיראטית הכל מסביבו הוא המקורי.

לכן אבקש לדעת עוד דיעה.

שאלתי הייתה האם מנוע תקין משמיע רעשי תקתוקים כי ככה הוא עובד או שהתיקתוקים הכי קטנים הם התחלה לבעיה?

אגב אם זה חשוב לדעה שלכם אז.

טפו טפו הרכב לא מאבד מיים,שמן,אין התחממות ולא הייתה,עובר טיפולים בזמן (רק לבני שבועיים עשה טיימינג)

זה הכל בעצם

פורסם

איזה בדיוק דגם של רובר יש לך? תקתוקים על מנוע קר יכולים להיות גם בגלל לחץ שמן נמוך, צורך בכיונון שסתומים/מרימי שסתומים. האם אתה משתמש בפילטר שמן מקורי? מה צמיגות של שמן שאתה שם?

הדבר הכי קרוב לרובר 99 מה שאני מכיר, זה רובר 100 - (התכוונת לשנת ייצור?):

e.i.2005.mfs.rover.100.1968.JPG

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
איזה בדיוק דגם של רובר יש לך? תקתוקים על מנוע קר יכולים להיות גם בגלל לחץ שמן נמוך, צורך בכיונון שסתומים/מרימי שסתומים. האם אתה משתמש בפילטר שמן מקורי? מה צמיגות של שמן שאתה שם?

הדבר הכי קרוב לרובר 99 מה שאני מכיר, זה רובר 100:

רובר 99 si אוטומט 16V

בהנעת מנוע נורית שמן נכבית מיד עוד תוך כדי הנעה ככה ששללתי לעצמי את לחץ השמן, צמיגות השמן היא 10W40

תודה

פורסם

הרובר שלו היא 216 אוטומטית שנת 99, הרעש של התקתוקים יכול להיות מרימים הידראולים למרות שזה הרעש של האוטו, צריך לשמוע כדי לדעת.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

העלתי לכם קובץ שמע של הרעש אנא שמעו ותאמרו לי האם הרעש סביר,ניתן לשמוע עליה של הטורים לאחר כ15 שניות ל1500 ולאחר מכן ל3000

http://www.fileflyer.com/view/DItzHBH

הקובץ ניתן לפתיחה רק ע"י media player

הקובץ ירד כקובץ קריאה (סורי האפשרות היחידה שלי היא הקלטה מהנייד)

ניתן ללחוץ קליק ימין ופתיחה באמצעות מדייה פלייר (בכל מחשב יש את התוכנה הזאת זו תוכנה מובנית של ווינדוס)

תודה

פורסם
בגטס עם מרימים הידראוליים עשינו פלאש שפתר את בעיית התקתוקים מהשסתומים

האם שמעת את הקובץ שהוספתי,ונראה לך שזה כן תקתוקים? למה כדאי לשים לב?

תודה

פורסם

רעש המנוע הינו סביר ביותר

רעש התיקתוקים בא מכיוון המזרקים זה אופן פעולתם.

אין מה לדאוג

עבור לשמן סיננטי מלא של מוביל עם אך ורק ואני מדגיש פילטר שמן מקורי.

המנוע יהיה שקט יותר ופעולתו תהיה חלקה.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...