Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

שמי אסף ואני בחור בן 27 ממרכז הארץ

אני מתחנן להתחיל ללמוד לרישיון על אופנוע של עד 500 סמ"ק אך יש ברשותי מספר שאלות שלא הצלחתי למצוא להם תשובה מעמיקה ואשמח עם תוכלו לשתף אותי כאן בידע שלכם

אני חולה סכרת נעורים מגיל 3 העם קיימת איזה שהיא הגבלה מבחינתי בנוגע לאופנועים?(כמה שידוע לי אני יכול לעשות רישיון עד 500 בלבד לא בטוח שזה מדוייק)

לאחר ואין לי רישיון לאוטו(כן יש כאילו:)) אני מבין שעלי לבצע את כל השיעורים +תאוריה+טסט

מה היא עלות שיעור בימינו?

התוכנית שלי היא ברגע שהסיים את הלימודים והטסט לרכוש קטנוע של עד 125-150 סמ"ק לצורך התחלה ולהשתדרג עם הזמן לצורך הגשמת חלום ששמו GPZ 500

היתי מעוניין לדעת מספר דברים לגבי זה

ראשון והיא חשוב מה עלות של ביטוחים לאופנועים כאלה חובה וג (הבנתי שזה 2 הסוגים שאני מחוייב להם נכון?)

נניח לאופנוע שעלותו לא תעבור את ה 10000

שאלה שניה ראיתי לא מעט GPZ ישנים (92-97) במחירים ממש סבירים וניראים במצב מצויין אך האם הם באמת כאלו?עלי לחשוש מהם?מהם הפרמטרים שעלי להסתכל לפני רכישת אופנוע מהשנים האלה

בתודה רבה לכולם וסליחה על המתרד במידה והשלאות דיי ילדותיתו

בברכה

אסף

פורסם

אסף כדאי שתפנה עם השאלות שלך לפורום העוסק בתחום האופנועים, על מנת לקבל תשובות מרוכבים על הכלים,

ועל הפעולות שעליך לעשות על מנת להוציא רישיון.

פול גז :arrow: הוא אחד מהפורומים המובילים של רוכבי האופנועים, בטוחה שתמצא שם מענה לשאלות שלך.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...